Najbolja agencija za prevoz robe - Firby Logistic 1

Agencija za prevoz robe – Zbog čega je treba unajmiti?

Kvalitetna i renomirana agencija za prevoz robe pomoći će vam da transportujete svoju robu u najkraćem roku do željene destinacije.

Ako neka firma, bez obzira da li je u pitanju malo, srednje ili veliko preduzeće, želi da pošalje svoju robu na određenu lokaciju, usluge agencije za transport robe su od velikog značaja. Naime, ukoliko posao vaše kompanije podrazumeva prekogranični rad i prevoz dobara, znajte da je veoma teško da na svoju ruku pratite porudžbine i potražnju od svojih klijenata. Takođe, u ovim slučajevima potrebno je obezbediti siguran, brz i efikasan transport, što nije lako ako ovaj posao vodite sami.

U ovim, ali i u brojnim drugim slučajevima neophodno je potražiti pomoć od specijalizovane agencije za prevoz robe koja će u celosti koordinisati i organizovati transport robe. Na taj način, ovlašćena agencija za transport robe povećaće vaš profit i prihode.

Bilo da se radi o lokalnom prevozu robe ili međunarodnom transportu, agencija za prevoz robe će svakako unaprediti vaše poslovanje. Evo i kako.

Šta je agencija za prevoz robe i čime se bavi?

U najkraćim crtama – agencija za prevoz robe jeste kompanija koja pomaže u organizaciji, logistici, uređenju i transportu robe. Poslovi agencije za prevoz robe odnose na celokupni transport – uvoz, tranzit i izvoz dobara. Pored ove osnovne funkcije, agencija za transport dobara preduzima i druge poslove poput pripreme i sređivanja dokumentacije za carinjenje, praćenje pošiljki i slično.

Kako bi roba bila osigurana i zaštićena pri transportu, agencija za transport robe pakuje i skladišti datu robu.  Agencije za prevoz robe pomažu prilikom utovara, pretovara i istovara robe, a takože pružaju pomoć pri konsolidaciji/dekonsolidaciji tereta.

agencija za prevoz robe Firby Logistic 2

Treba istaći da agencija za prevoz robe ne transportuje fizički ovu robu. Naime, ove agencije, u saradnji sa drugim kompanijama koje pružaju usluge prevoza, organizuju transport robe prema vašim zahtevima i potrebama. S druge strane, agencija za transport robe nije samo puki posrednik između vaše kompanije i konkretnog prevoznika.

Naime, ključan aspekt organizacije i logistike prevoza jeste i negovanje dobrih i korektnih poslovnih odnosa sa prevozničkom kompanijom. Agenciji za prevoz robe to omogućava da pregovara o boljim ponudama i uslovima prevoza. U krajnjoj liniji, ovo će vašoj kompaniji značajno uštedeti novac.

Organizacija prevoza i svestranost kao osnovne prednosti angažovanja agencije za transport robe

Postoje brojne prednosti unajmljivanja agencije za prevoz robe. Među dve najznačajnije pogodnosti svakako su upravljanje prevozom (logistika) i svestranost.

Naime, organizacija prevoza je od krucijalnog značaja za sva preduzeća koje žele da kontrolišu lanac snabdevanja svojom robom. Agencija za prevoz robe nudi potpunu transparentnost prilikom transporta dobara, što vašoj kompaniji omogućava konstantno praćenje statusa pošiljke. Ako kojim slučajem i dođe do komplikacije prilikom prevoza, agencije za transport robe, koristeći svoje kontakte sa prevoznicima, vrlo brzo ulaze u trag problemu i odmah ga rešavaju.

Agencija za transport robe nudi vam i jedinstvenu svestranost prilikom prevoza robe. Ova prilagodljivost je korisna u slučaju kratkih rokova isporuka ili za rešavanje nepredvđenih situacija. Zamislite da isporučujete robu iz Srbije u SAD u više kontejnera, a jedna od vašh pošiljki mora da bude preusmerena na drugo prstanište zbog teških vremenskih okolnosti? Agencija za prevoz dobara, zbog svoje fleksibilnosti, ove i slične situacije rešava u najbržem roku.

Budući da je iskustvo na njihovoj strani, agencije za prevoz robe vam mogu pružiti i dragocene savete za pripremu odgovarajuće dokumentacije za robu (kao, na primer za ATA karnet).

Agencija za prevoz robe – Isplativa i brza usluga

Jedna od predominantnih prednosti angažovanja agencije za prevoz robe jeste i značajna ušteda novca.

Budući da ove agencije u velikom broju slučajeva organizuju prevoz velike količine robe, njihov ukupni trošak po jedinici prevoza znatno je manji. To agencije za transport robe čini idealnim izborom za manje firme koje nemaju velike pošiljke i koje ne mogu da priušte veće troškove prevoza u sopstvenoj režiji.

agencija za prevoz robe Firby Logistic 3

Ako izaberete profesionalizovanu i licenciranu firmu za prevoz robe, budite sigurni da se vaša roba nalazi u sigurnim rukama. S druge strane, smanjeni troškovi prevoza mogu delovati samo kao dodatni podsticaj. Dopunska pogodnost ogleda se u tome što firma za prevoz robe može pregovarati sa prevoznicima o povoljnijim uslovima prevoza i smanjenju celokupnih troškova.

Sa ovlašćenom firmom za transport robe možete biti sigurni da će vaša pošiljka biti isporučena u dogovoreno vreme. Blagovremena i brza isporuka robe neki su od glavnih razloga zašto sve veći broj preduzetnika i kompanija poklanja svoje poverenje agencijama za prevoz robe. Sve rute prevoza i načini transporta su isplanirani, a takođe su razmotreni i alternativni načini prevoza, u slučaju nužde.

Drugim rečima, agencije za prevoz robe garantuju da će vaša pošiljka biti isporučena prema predviđenom rasporedu i protokolu.

Firby Logistic – Za bezbedan transport robe do bilo kog mesta na planeti 

Sve u svemu, nikako ne možete pogrešiti ako posao prevoza robe poverite stručnjacima u toj privrednoj oblasti. Ujedno, to vama omogućava da svoje vreme provedete fokusirajući se na rast i razvoj vaše kompanije.

Stoga, ako želite siguran, brz i maksimalno pouzdan prevoz robe do bilo koje tačke na Zemlji, onda vaš izbor treba da bude Firby Logistic.

Naša kompanija pruža najkvalitetnije i najpovoljnije usluge transporta robe – na teritoriji Srbije, Evrope, ali i celog sveta. Kompletan prevoz robe organizujemo za veoma kratko vreme. U skladu sa vašim željama, organizujemo avionski, drumski, železnički, ili vodeni transport robe. Uz to, pružamo i jedinstvenu uslugu od vrata do vrata, koja obuhvata prevoz robe do kućne adrese primaoca, odnosno, dolazak po robu na adresu pošiljaoca.

Pored toga, kako bismo zaštitili robu prilikom transporta, vršimo i pakovanje i skladištenje robe na duži ili kraći vremenski period. U cilju poboljšanja i diversifikacije usluga koje pružamo, odlučili smo da u sklopu transporta robe uvedemo i međunarodne selidbe.

Kvalitet, ekonomičnost, trajnost i isplativost – to su karakteristike koje krase brend Firby Logistic. Budite slobodni da već danas kontaktirate sa nama, a mi ćemo vam pomoći da prevaziđete sve izazove u transportu robe.

Comments (18)

  1. […] Skladištenje i transport robe predstavlja jednu od najvažnijih poslovnih strategija svakog preduzeća. Utisak je da proizvođači, zbog konkurentnosti, nikada nisu imali veći pritisak za povećanjem produktivnosti i profita i, s druge strane, za smanjenjem troškova. Zato je od velikog značaja da se strategija skladištenja i transporta robe poveri proverenoj i pouzdanoj agenciji za organizaciju prevoza. […]

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *