PozoviZahtev za ponudu

Međunarodni transport robe

Međunarodni transport robe

Transport i distribucija robe imaju veoma važnu ulogu u međunarodnoj trgovini.

Brojne firme i kompanije koriste različite metode kako bi prevezle robu i osigurale da njihove pošiljke budu pravovremeno, bezbedno i efikasno isporučene.

Međunarodni transport robe jedan je od najtraženijih i najzahtevnijih vidova dopremanja robe sa jednog mesta na drugo.

Trgovina sa drugim zemaljama je idealan način proširenja poslovanja, a firma Firby Logistic uvek je tu da vam pruži podršku i olakša poslovanje.

Osim prevoza pošiljki za firme, bavimo se i dostavljanjem paketa za fizička lica. Pružamo usluge kako selidbi, tako i špediterske.

NAČIN NA KOJI PREVOZIMO ROBU

Koji vid prevoza ćete odabrati zavisi od vrste robe koju želite da prevezete sa tačke „A“ na tačku „B“. Međunarodni transport robe podrazumeva nekoliko načina prevoza, a preferenciju klijenta određuje i brzina kojom želi da dopremi robu.

Međunarodni transport - Firby Logistic

NAJČEŠČI NAČIN MEĐUNARODNOG TRANSPORTA ROBE:

 • Drumski transport robe – Pogodan za transport lako kvarljive robe;
 • Železnički transport robe – Najjeftiniji način isporuke. Izuzetno je pogodan za veće količine tovara, kao i za teške i gabaritne isporuke;
 • Kontejnerski ili vodeni transport – Prevoz robe u transportnim, brodskim, kontejnerima univerzalnih dimenzija. Realizacija transporta moguća je u svim većim lukama gradova u Evropi, Africi, Americi i Aziji;
 • Avio transport robe – Najbrži i najefikasniji vid prevoza. Organizujemo i dostavljamo robu na bilo koje odredište brzo, sigurno i efikasno.

MEĐUNARODNI TRANSPORT ROBE – DODATNE POGODNOSTI

Vršimo kako zbirni (LCL), tako i pun (FCL) utovar robe. Takođe, moguće je i kombinovanje različitih načina prevoza robe. Avio transport se najčešće koristi u kombinaciji sa drumskim transportom, gde je pre utovara u avion potrebno dovesti robu na terminal.

Obavljamo prevoz:

 • Sirovina
 • Hrane
 • Opreme
 • Nameštaja
 • Vozila
 • Odeće
 • Svih ostalih dobara i vrsta robe

Firby Logistic za vas obavlja i ostale usluge, kao što su carinjenje robe, špedicija, nabavka ATA karneta, ali i iznajmljivanje viljuškara i angažovanje profesionalnog viljuškariste. Kod nas je moguće i skladištenje robe.

Pružamo usluge visokog kvaliteta i strogo vodimo računa o sigurnosti, bezbednosti i efikasnom dopremanju robe. Za sva dodatna pitanja stupite u kontakt sa nama.

Ukoliko vas interesuje u koje države vršimo medjunarodni transport robe pogledajte na na sledećim linkovima: AfrikaAustralijaAzijaJužna Amerika,  AmerikaKanadu.

ZA VAŠA PITANJA ILI PROBLEM

Drumski transport robe

Drumski transport robe na teritoriji cele Evrope

Avio transport robe

Avio transport robe za ceo svet

Vodeni transport robe

Vodeni transport robe do drugog kontinenta

Železnički transport

Najekonomičniji transport robe

Skladištenje robe

Skladištenje robe na dogovoreno vreme

Međunarodne selidbe

Selidbe na teritoriji Srbije i sveta.

1000 +

Zadovoljnih klijenata

200 +

Agenata

20 +

Sopstvenih kamiona

100

Priznanja za kvalitet