PozoviZahtev za ponudu

Frigo transport robe

Frigo transport robe

Frigo transport robe podrazumeva prevoz robe i dobara hladnjačama. U pitanju je, dakle, transport određene robe osetljive na temperaturne režime.

U tom smislu, prevoz robe hladnjačama predstavlja jedan od najkomplikovanijih vidova unutrašnjeg i međunarodnog transporta robe.

Transport robe hladnjačama ne odnosi se samo na prevoz kvarljivih prehrambenih namirnica. Tu takođe spadaju cveće i druge biljke, farmaceutski proizvodi, umetnički komadi, kao i vredne hemijske supstance. U svim ovim slučajevima, frigo prevoz robe nudi kontrolu željene temperature i zaštitu kvaliteta robe koja se prevozi.

Imajući u vidu osetljivost tereta i dobara koja se prevoze hladnjačama, frigo transport robe zahteva posebnu pažnju i rukovanje. Takođe, on iziskuje kontrolisane uslove i temperaturu prevoza.

Kompanija Firby Logistic, kao renomirana agencija za organizaciju prevoza robe, koristi najsavremenija frigo prevozna sredstva. Sva naša frigo vozila, različitih dimenzija i kontrukcija, specijalno su opremljena za transport robe na koju mogu uticati temperaturne okolnosti.

Takođe, svi naši frigo kamioni poseduju i posebno dizajnirane aparate i rashladne sisteme koji održavaju optimalnu temperaturu u utovarnom prostoru.

Naše iskusno i visokoobrazovano osoblje specijalno je obučeno za usluge preuzimanja, pakovanja, skladištenja, transporta i isporuke kvarljive i osetljive robe.

Frigo Transport Robe - Firby Logistic

FRIGO TRANSPORT ROBE – POVERITE POSAO PROFESIONALNCIMA

Firby Logistic ima bogatu i razgranatu mrežu agenata i partnera sa kojima u saradnji, u najkraćem roku, organizujemo transport robe pod specijalnim temperaturnim režimom. Stoga, vrlo brzo izlazimo u susret svim upitima za prevoz robe hladnjačama. Nakon toga, radimo detaljnu i isplaniranu logistiku transporta kvarljive i osetljve robe na taj način da pošiljke očuvaju svoju kvalitet i integritet – bez gubitka vrednosti.

Pod posebnim temperaturnim režimom organizujemo prevoz: mleka i mlečnih prozivoda, voća i povrća, lekova, mesa i suhomesnatih proizvoda, ribe i plodova mora. Naravno, Firby Logistic, u zavisnosti od vaših zahteva i standarda robe, organizuje i transport preostale smrznute robe. Svi proizvodi, čiji prevoz organizujemo hladnjačama, zadržaće svoju svežinu i kvalitet do krajnje destinacije isporuke.

Dakle, Firby Logistic vrši i organizuje efikasan, brz i kvalitetan prevoz zamrznute robe, odnosno prevoz smrznute robe.

Naša frigo vozila, zbog prirode i osetljivosti robe, imaju ugrađene uređaje i sisteme za maksimalnu zaštitu robe od kvarenja, curenja, oštećenja i slično. Pakovanje i utovar robe određujemo i vršimo za svaku individualnu pošiljku. Faktori od kojih to zavisi uključuju dimenzije, količinu i vrstu robe, zahtevanu temperaturu za održavanje kvaliteta robe, ali i vreme trajanja transporta.

FIRBY LOGISTIC – SIGURAN TRANSPORT ROBE HLADNJAČAMA

Isporuku, odnosno istovar vršimo tako da ni u jednom trenutku ne dođe do promene kvaliteta. Zahvaljujući inovativnim i tehnološkim rešenjima, nadgledamo i pratimo tok pošiljke tokom transporta. Na taj način omogućavamo da vozač brzo reaguje i osigura kvalitet robe koja se isporučuje, u slučaju nepredviđenih okolnosti.

Prema tome, ukoliko su vam potrebne usluge prevoza robe hladnjačama, Firby Logistic svim svojim klijentima nudi najbezbedniji i najpovoljniji frigo transport robe. Pozovite nas odmah i rezervišite svoje frigo prevozno sredstvo odmah.

ZA VAŠA PITANJA ILI PROBLEM

Drumski transport robe

Drumski transport robe na teritoriji cele Evrope

Avio transport robe

Avio transport robe za ceo svet

Vodeni transport robe

Vodeni transport robe do drugog kontinenta

Železnički transport

Najekonomičniji transport robe

Skladištenje robe

Skladištenje robe na dogovoreno vreme

Međunarodne selidbe

Selidbe na teritoriji Srbije i sveta.

1000 +

Zadovoljnih klijenata

200 +

Agenata

20 +

Sopstvenih kamiona

100

Priznanja za kvalitet