PozoviZahtev za ponudu

Skladištenje robe – Magacinski prostor

Skladištenje robe – Magacinski prostor

Skladištenje robe jeste jedan od najvažnijih organizaciono-logističkih segmenata u procesu domaćeg i međunarodnog transporta robe. Od iznajmljivanja magacinskog prostora odgovarajuće veličine, kao i načina rukovanja, upravljanja i pakovanja zaliha zavisi i zaštita robe koja se prevozi.

Skladištenje tereta je mnogo više od čuvanja robe u jednom centralizovanom prostoru. Skladištenje dobara objedinjuje obavljanje više radnji i funkcija koje za cilj imaju konačnu distribuciju i transport robe.

Skladište ili magacin jeste objekat koji omogućava preduzećima da nastave proizvodnju tokom cele godine i da prodaju robu. I to kad god postoji adekvatna potražnja. Potreba za skladištenjem postoji kada se neka roba proizvodi samo u određenoj sezoni , ali je potažnja tokom cele godine. Slično tome, potreba za skladištenjem se javlja i kada se pojedina roba proizvodi tokom cele godine, ali je tražena samo u određenoj sezoni. U tom smislu, skladištenje robe olakšava firmama proizvodnju i distribuciju u velikoj meri.

Skladištenje robe - Firby Logistic

Firby Logistic svim svojim klijentima nudi mogućnost iznajmljivanja magacinskog prostora za skladištenje robe. Skladištenje organizujemo na taj način da u našem magacinskom prostoru možete ostaviti robu bilo koje vrste i dimenzija. Naša licencirana agencija za organizaciju prevoza robe, u zavisnosti od vaših zahteva, u potpunosti adaptira magacinski prostor. Čuvajući vašu robu, štedimo vaše vreme, zalihe, resurse i novac.

FIRBY LOGISTIC – SKLADIŠTENJE ROBE ZNAČI SIGURNOST ROBE

Izdavanje magacinskog prostora i skladištenje bilo koje robe u kompaniji Firby Logistic ima mnogostruke prednosti za sve naše klijente.

Pre svega, skladištenjem robe efikasno i delotvorno štitimo vašu robu od svih spoljašnjih nepovoljnih uticaja. Primenjujući najsavremenije tehnološke inovacije i softvere, eliminišemo rizik od oštećenja, rasipanja, kvarova, lomova i pogoršanja kvaliteta robe.

Maksimalno obezbeđujemo zalihe vaše robe i održavamo njihov kvalitet čak i van sezone prodaje specifičnih proizvoda. Koristeći viljuškare i dizalice, sa velikom pažnjom rukujemo i upravljamo robom za slučaj njenog premeštanja sa jednog na drugo mesto u magacinskom prostoru. Isti princip primenjujemo i pri iznošenju robe iz skladišta i pripremi za njen transport.

Firby Logistic, kroz delotvorno upravljanje magacinskim prostorom, pruža širok spektar ekonomskih pogodnosti našim klijentima. Skladištenjem robe smanjujemo brojne troškove preduzećima, kao što su troškovi dostave, troškovi slanja, troškovi prevoza i slično.

Akumulacijom robe omogućavamo našim klijentima da održe optimalnu ravnotežu između ponude i potražnje na tržištu. Na taj način, skladištenje robe, koje obezbeđuje naša agencija, pomaže preduzećima da ostvare profit.

Osim skladištenja robe, svim klijentima u našem magacinskom prostoru pružamo i brojne druge logističke usluge. To su pakovanje, rukovanje, sortiranje, kontrola, priprema za isporuku, transport, etiketiranje i ocenjivanje, obrada narudžbina, distribucija i carinjenje.

Naše skladište je u potpunosti obezbeđeno najmodernijim sigurnosim sistemima, tako da je zaštita robe uvek na visokom nivou.

Ako želite da uskladištite svoju robu na pravo mesto i ostavite je u sigurnim rukama, Firby Logistic je rešenje za vas. Za detaljnije informacije o skladištenju robe, budite slobodni da nas pozovete u bilo koje doba.

ZA VAŠA PITANJA ILI PROBLEM

Drumski transport robe

Drumski transport robe na teritoriji cele Evrope

Avio transport robe

Avio transport robe za ceo svet

Vodeni transport robe

Vodeni transport robe do drugog kontinenta

Železnički transport

Najekonomičniji transport robe

Skladištenje robe

Skladištenje robe na dogovoreno vreme

Međunarodne selidbe

Selidbe na teritoriji Srbije i sveta.

1000 +

Zadovoljnih klijenata

200 +

Agenata

20 +

Sopstvenih kamiona

100

Priznanja za kvalitet