PozoviZahtev za ponudu

O nama

O nama

Firby Logistic - Agencija od poverenja

Firby Logistic je renomirana kompanija, profesionalizovana i specijalizovana agencija za organizaciju i prevoz robe, sa dugogodišnjim iskustvom u transportu bilo koje vrste robe i dobara bilo gde u Svetu.

Zahvaljujući bogatoj i razvijenoj mreži agenata širom sveta, kompanija Firby Logistic postala je svetski prepoznatljiv brend u oblasti prevoza robe širom Evrope.

Naša primarna delatnost sastoji se, dakle, u transportu robe na lokalu, tj. na teritoriji Beograda i Srbije. S druge strane, brzo, lako i efikasno organizujemo prevoz robe i dobara na teritoriji Evrope, ali i celog sveta. I to na kraćim ili dužim relacijama.

U međunarodnom transportu robe nam pomažu partneri i agenti širom sveta sa kojima smo uspostavili dobre poslovne veze. Naša prednost se ogleda u tome da možemo za kratko vreme organizovati kompletan transport robe do bilo koje tačke na planeti Zemlji.

Firby Logistic - Agencija od poverenja

Firby Logistic - Usluge

Pored toga, svim našim klijentima nudimo i pružamo najkvalitetnije usluge pakovanja i skladištenja robe, na duži ili kraći vremenski period. Prilikom pakovanja, radimo potpuno besplatnu zaštitu robe koja se dalje sprema za utovar, transport ili skladištenje.

Uz našu pomoć, znanje i iskustvo, olakšaćemo vam celokupnu proceduru u vezi sa carinjenjem i carinskom dokumentacijom.

Ono što nas odvaja od drugih jeste i jedinstvena usluga od vrata do vrata. Ova usluga podrazumeva transport robe do kućne adrese primaoca, odnosno, dolazak po robu na adresu pošiljaoca.

Uz naše usluge možete biti sigurni da će vaša roba uvek stići na vreme na odredišnu adresu, bez kašnjenja i znakova oštećenja.

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje ili problem, budite slobodni da nas kontaktirate. Možete nas kontaktirati na brojeve telefona:   +381 (0)11 450 84 85 ili  +381 (0)69 450 84 85, ili nam poslati mail na info@firbylogistic.com, a naše osoblje će vam u što kraćem roku odgovoriti.

ZA KONTAKT I DODATNA PITANJA

Drumski transport robe

Drumski transport robe na teritoriji cele Evrope

Avio transport robe

Avio transport robe za ceo svet

Vodeni transport robe

Vodeni transport robe do drugog kontinenta

Železnički transport

Najekonomičniji transport robe

Skladištenje robe

Skladištenje robe na dogovoreno vreme

Međunarodne selidbe

Selidbe na teritoriji Srbije i sveta.

Firby Logistic - VREDNOSTI KOMPANIJE

Kvalitetna usluga

Usluga koju pružamo uvek je na najvišem nivou, zbog čega kompanija Firby Logistic postaje jedan od najprepoznatljivijih brednova, kako u Srbiji, tako i u inostranstvu. Misija naše profesionalizovane agencije za organizaciju prevoza robe jeste da maksimalno olakšamo transport robe i dobara do željene destinacije. Razumevanjem potreba i zahteva naših agenata i partnera, sa kojima smo izgradili odlične odnose na temelju međusobnog poverenja, i izlazeći u susret svim očekivanjima naših klijenata, Firby Logistic stvorio je osnovu za zauzimanje liderske pozicije u Srbiji u oblasti prevoza robe.

Naši klijenti su naš prioritet, njihovo zadovoljstvo pruženom uslugom naša je obaveza i cilj. Klijenti su prepoznali naš kvalitet u:

  • Transportu robe
  • Međunarodnim selidbama
  • Carinskim procedurama
  • Usluga od vrata do vrata
  • Pakovanju i zaštiti robe u transportu
  • Briga o klijentima

Tehnologija u službi Logistike

Tehnologija svakim danom napreduje i sve više potvrđuje svoju prusutnost u svim oblicima u našem životu. Ostali smo u koraku sa novim tehnologijama koje smo implementirali u svakom ključnom procesu transporta robe, utovara i istovara, kao i GPS praćenja pošiljki. Posedujemo najsavremenija inovativna softverska rešenja koja nama, ali i našim klijentima, omogućavaju da prate status svoje pošiljke u bilo kom trenutku. Naši programi povećavaju efikasnost i tačnost transporta, optimizuju i automatizuju sve podatke u vezi sa utovarom, istovarom i skladištenjem robe i eliminišu mogućnost nastanka ljudskih grešaka. Iz istih razloga, poboljšava se korisničko iskustvo, a samim tim i zadovoljstvo svih naših klijenata.

Privrženost

Renomirana i međunarodno priznata agencija Firbly Logistic je, zahvaljujući višegodišnjem i kontinuiranom radu, uspela da stekne veliki broj zadovoljnih i lojalnih klijenata, čiji se broj povećava iz dana u dan. Svoj posao uvek obavljamo makismalno odgovorno i predano. Naša prednost se sastoji u tome što uvek istrajemo do kraja, kako bismo celokupnu proceduru transporta i drugih usluga obavili kako treba – uvek u dogovorenom roku. Dobar tim uvek završi posao na opšte zadovoljstvo klijenta. U svet transporta robe dobra organizacija je sinonim za dobru komunikaciju. Težimo konstantnom usavršavanju kvaliteta svih naših usluga uz potpunu posvećenost interesima i željama našim klijentima.

1000 +

Zadovoljnih klijenata

200 +

Agenata

20 +

Sopstvenih kamiona

100

Priznanja za kvalitet