PozoviZahtev za ponudu

Prodaja brodskih kontejnera

Prodaja brodskih kontejnera

Prodaja brodskih kontejnera novih ili polovnih, različitih veličina, po odličnim cenama. Svi naši kontejneri prolaze detaljne provere i kontrole, svaki ima važeći CSC sertifikat, što znači da je spreman za plovidbu.

Brodski prekookeanski transportni kontejneri su napravljeni od CORTEN antikoroznog čelika, koji je posebno dizajniran za upotrebu u brodskoj industriji. Boja kojom je ofarban kontejner je otporna na slanu vodu. Kompanija Firby Logistics Vam obezbeđuje kupovinu kontejnera po sistemu ključ u ruke, od vrata do vrata, a postoji mogućnost i da sami transportujete svoj kontejner iz luke gde se kontejner nalazi.

Postoji nekoliko vrsta kontejnera koji se međusobno razlikuju po dimenzijama, odnosno, različite su im unutrašnje dužine, unutrašnje širine, unutrašnje visine, širina vrata, visina vrata, kapacitet, maksimalna težina tovara i težina kontejnera. Pored standardnih kontejnera 20ft i 40ft, koju su uvek dostupni na našem skladištu u Beogradu, možemo vam na zahtev ponuditi i druge dimenzije i vrste kontejnera (10ft, 20ft, 30ft).

Prodaja brodskih kontejnera

PRODAJA NOVIH BRODSKIH KONTEJNERA

Novi brodski kontejneri su napraveljeni po ISO standarima i uvezeni od naših distributera sa Dalekog Istoka. Dizajnirani za siguran transport različite vrste robe kao i za skladištenje. Karakteristika novih brodskih transportnih kontejnera:

  • Izgrađen je po ISO specifikaciji – proizveden je od Corten čelika otpornog na koroziju.
  • Kontejneri su obojeni posebnim bojama koja stiti kontejner od morske soli i drugih vremenskih nepogoda.
  • Kontejneri su opremljeni dodatnom ventilacijom – kako bi se osiguralo da ne dođe do kondenzacije.
  • Vrata kontejnera imaju dvostruku bravu sa sigurnostnim zaključavanjem što  nudi visok nivo zaštite od krađe i provale.
  • Drveni podovi koji su sertifikovani kao otporni na truljenje i štetočine.
  • Kontejneri su dostupni u raznim bojama i dimenzijama.

Ukoliko želite najkvalitetniji i najpovoljniji brodske kontejnere za transport, onda vaš izbor treba da bude agencija za prevoz robe, Firby Logistic. Kontaktirajte sa nama već danas.

PRODAJA POLOVNIH ( RABLEJNIH ) BRODSKIH KONTEJNERA

Polovne kontejnere isporučujemo direktno sa brodskih linija ili velikih lizing kompanija. Ovi kontejneri su pogodni za upotrebu u izvozu ili skladištenju. Iako mogu imati udubljenja i površinsku rđu, rabljeni kontejneri se detaljno pregledaju i popravljaju u skladu sa standardima pre nego što napuste naše skladište.

Upotreba kontejnera je takođe ekološki prihvatljivo rešenje, jer su ispunili svoju primarnu ulogu prevoza tereta i mogu se ponovo koristiti. Isplativo recikliranje!

Korišćeni kontejneri su verovatno najjeftiniji način kupovine privremenog skladišnog prostora i mogu se lako premestiti i dostaviti pomoću kamiona s dizalicom. Tako da brzo i jeftino možete doći do skladišta za lične stvari, građevinski materijala, nameštaj na adresi koja vama odgovara.

ZA VAŠA PITANJA ILI PROBLEM

Drumski transport robe

Drumski transport robe na teritoriji cele Evrope

Avio transport robe

Avio transport robe za ceo svet

Vodeni transport robe

Vodeni transport robe do drugog kontinenta

Železnički transport

Najekonomičniji transport robe

Skladištenje robe

Skladištenje robe na dogovoreno vreme

Međunarodne selidbe

Selidbe na teritoriji Srbije i sveta.

1000 +

Zadovoljnih klijenata

200 +

Agenata

20 +

Sopstvenih kamiona

100

Priznanja za kvalitet