PozoviZahtev za ponudu

Iznajmljivanje minibusa

Iznajmljivanje minibusa

Iznajmljivanje minibusa jedna je od najzastupljenijih usluga kompanije Firby Logistic, za koju primamo rezervacije na svakodnevnom nivou. Prema tome, ako vam je potreban brz, lak i dostupan aerodromski transfer – od terminala, pa sve do hotela ili bilo koje druge destinacije – stojimo vam na raspolaganju u bilo koje vreme! Takođe, uslugu iznajmljivanje minibusa pružamo za gradski i međugradski vanlinijski prevoz putnika, kao i za organizovane turističke ture u našoj zemlji i inostranstvu.

Naša kompanija je, pored transporta robe, specijalizovana za namenski prevoz putnika.

Zahvaljujući našem kvalitetnom, redovno servisiranom i održavanom minibusu, u stanju smo da vam ponudimo organizovani prevoz grupa, sa različitim brojem ljudi, na najrazličitije lokacije u Beogradu i okolini. Pored toga, uslugu iznajmljivanja minibusa omogućujemo i za prevoz putnika u drugim gradovima, kao što su Novi Sad, Kragujevac, Kraljevo, Kruševac i bilo koje drugo mesto u Srbiji.

Veoma je bitno istaći da je naš minibus apsolutno prilagođen za bilo koju vrstu grupnog putovanja. Ujedno, naš minibus je u celosti prilagođen i za prevoz starijih i nemoćnih osoba. Takođe, minibus raspolaže opremom adaptiranom za prevoz osoba sa invaliditetom i drugim posebnim potrebama. U sklopu naše usluge ulazi i iznajmljivanje minibusa za korporativna (poslovna) putovanja. To znači da obavljamo i organizujemo prevoz zaposlenih lica na seminare, skupove, konferencije, kao i druge poslovne događaje.

Iznajmljivanje minibusa - Firby Logistic

Iznajmljivanje minibusa – Naša savremena, kvalitetna, pouzdana i sigurna usluga 

Naš minibus raspolaže sa najmodernijom osnovnom i dodatnom opremom, kako bismo svakom našem klijentu omogućili najbolje uslove i aranžman putovanja. To znači da možete računati na besplatan Wi-Fi, klimu, savremeno ozvučenje, udobna sedišta, prikolicu za prtljag…

U zavisnosti od dužine puta, vrste iznajmljivanja, kao i trajanja putovanja, za svakog klijenta individualno formiramo cenu. Ali, ono što možemo da vam ponudimo jeste najpovoljnija cena iznajmljivanja minibusa, kao i optimalan odnos cene i kvaliteta usluge.

Minibus u našem voznom parku, kao i iskusni i sertifikovan vozač, odvešće vas u obilazak lokaliteta koji vi izaberete. Drugim rečima, pružamo uslugu iznajmljivanja minibusa za obilazak manastira, crkava, domaćih etno sela i drugih atrakcija kod nas i u svetu. Pored toga, naš minibus će vas, ukoliko je to vaša želja, odvesti na koncerte i druge slične događaje brzo, efikasno i sa lakoćom.

Firby Logistic je kompanija koja ima dugogodišnju uspešnu saradnju sa brojnim turističkim agencijama. Zato smo u mogućnosti da vam ponudimo, odnosno organizujemo i isplaniramo kompletnu turističku turu i aranžman za celu vašu grupu. Svakako, minibus možete iznajmniti i kada je u pitanju vanlinijiski prevoz putnika, zbog brojnih prednosti.

  • Fleksibilan prevoz koiji se lako prilagođava vašim potrebama i rasporedu putovanja, za razliku od linijskog prevoza;
  • Vreme polaska i relacija kretanja utvrđuje se sa putnicima pred polazak;
  • Maksimalna konstantna udobnost za svakog putnika i prilikom dužih tura;
  • Bezbednost na koju se možete osloniti;
  • Opcija broj jedan za duža putovanja;
  • Najbolji način da odete na odmor ili turistički obilazak;
  • Pružamo pomoć na putu u bilo koje doba dana i noći u slučaju nepredviđenih okolnosti.

Iznajmljivanje minibusa - Firby Logistic

Naša usluga – iznajmljivanje minibusa – u službi je vašeg bezbrižnog putovanja. Zato, budite slobodni da kontaktirate sa nama i rezervišiete svoj minibus.

Usluge prevoza putnika - Firby Logistic

Vreme je da vaše putovanje bude bezbrižno, zabavno i sa maksimalnim uživanjem.

Iznajmljivanje minibusa - Prevoz putnika - Firby Logistic

Iznajmljivanje minibusa

Iznajmljivanje minibusa jedna je od najzastupljenijih usluga kompanije Firby Logistic, za koju primamo rezervacije na svakodnevno.

Iznajmljivanje vozila sa vozačem- Prevoz putnika - Firby Logistic

Iznajmljivanje vozila sa vozačem

Firby Logistic, kao kompanija specijalizovana za namenski prevoz putnika, svim korisnicima pruža uslugu – iznajmljivanje vozila sa vozačem.

Aerodromski transferi - Prevoz putnika - Firby Logistic

Aerodromski transferi

Aerodromski transferi, u organizaciji kompanije Firby Logistic, podrazumevaju uslugu namenskog prevoza putnika od/do aerodroma.

Iznajmljivanje autobusa- Prevoz putnika - Firby Logistic

Iznajmljivanje autobusa

Kompanija Fiby Logistic svim klijentima nudi siguran, brz i veoma komforan namenski prevoz putnika u vidu usluge – iznajmljivanje autobusa.

ZA KONTAKT I DODATNA PITANJA