PozoviZahtev za ponudu

Prevoz putnika

Prevoz putnika

Kompanija Firby Logistic, pored transporta robe, kao i međunarodnih i domaćih selidbi, svim klijentima pruža i jedinstvenu uslugu – namenski prevoz putnika. Proširili smo domen naših usluga, kako bismo izašli u susret sve većem broju zahteva za prevozom putnika – kako u inostranstvu, tako i na lokalu.

Namenski prevoz putnika je ubedljivo najbolja usluga ako želite organizovan prevoz do/od aerodroma, iznajmljivanje minibusa ili ovzila sa vozačem sa obilazak turističkih destinacija.

Naš jedini cilj jeste da svakom klijentu omogućimo brzu, efikasnu, profesionalnu i najkvalitetniju uslugu prevoza putnika. S tim u vezi, nudimo vam najpouzdanije i najbezbednije tipove prevoza, kao i prevozna sredstva, kako bi vaše putovanje – u inostranstvu ili u Srbiji, proteklo bez ikakvih problema i poteškoća.

Dugogodišnjim ulaganjem u vozni park i prevozna sredstva, kao i održavanjem istih, u stanju smo da ispunimo svaki vaš (pa, i najspecifičniji) zahtev ili želju u pogledu prevoza putnika. Želimo, dakle, da vam omogućimo udoban i siguran prevoz putnika u našoj državi ili van njeenih granica.

Prevoz putnika - Firby Logistic

Usluge prevoza putnika - Firby Logistic

Vreme je da vaše putovanje bude bezbrižno, zabavno i sa maksimalnim uživanjem.

Iznajmljivanje minibusa - Prevoz putnika - Firby Logistic

Iznajmljivanje minibusa

Iznajmljivanje minibusa jedna je od najzastupljenijih usluga kompanije Firby Logistic, za koju primamo rezervacije na svakodnevno.

Iznajmljivanje vozila sa vozačem- Prevoz putnika - Firby Logistic

Iznajmljivanje vozila sa vozačem

Firby Logistic, kao kompanija specijalizovana za namenski prevoz putnika, svim korisnicima pruža uslugu – iznajmljivanje vozila sa vozačem.

Aerodromski transferi - Prevoz putnika - Firby Logistic

Aerodromski transferi

Aerodromski transferi, u organizaciji kompanije Firby Logistic, podrazumevaju uslugu namenskog prevoza putnika od/do aerodroma.

Iznajmljivanje autobusa- Prevoz putnika - Firby Logistic

Iznajmljivanje autobusa

Kompanija Fiby Logistic svim klijentima nudi siguran, brz i veoma komforan namenski prevoz putnika u vidu usluge – iznajmljivanje autobusa.

Prevoz putnika - Firby Logistic

Vaše putovanje u Srbiji ili inostranstvu može biti potpuno lagodno, bezbrižno, komforno i bezbedno, zahvaljujući našoj brzoj, sigurnoj i kvalitetnoj usluzi namesnkog prevoza putnika. Mi slušamo želje i potrebe naših klijenata.

Firby Logistic – Bezbedan i komforan prevoz putnika 

U našoj ponudi nalaze se redovno održavani, savremeni i servisirani autobusi, minibusi, kao i druga vozila. Organizujemo i obavljamo prevoz grupnih tura do bilo koje tačke u zemlji ili inostranstvu. To isto važi i za najudaljenije svetske destinacije.

Pored navedenih usluga, kod nas i sa nama se možete pouzdati u gradski i međugradski vanlinijiski prevoz putnika. Kao što smo istakli, vršimo organizovane turističke ture našim vozilima do bilo koje tačke. Na vama je samo da kažete krajnju destinaciju, a sve ostalo možete slobodno prepustiti nama.

Razlozi zbog kojih Firby Logistic treba da bude vaš izbor broj jedan, kada je u pitanju prevoz putnika:

  • Bogat, moderan i redovno servisiran voznik park, uz dodatak najsavremenije opreme koja osigurava komfor tokom vožnje;
  • Višedecenijsko iskustvo, kao i visokokvalifikovani i sertifikovani vozači koji jamče za bezbednu vožnju;
  • Prilagođavamo se svakom vašem zahtevu, što nas čini jednom od najfleksibilnijih kompanija po pitanju uslova, tura i aranžmana kratkoročnog ili dugoročnog iznajmljivanja vozila;
  • Pratimo sve najnovije svetske standarde u pogledu prevoza putnika, dok ih istovremeno primenjujemo;
  • Klijenti, odnosno korisnici su nam na prvom mestu, zbog čega smo dostupni 24/7.

Za razliku od linijskog prevoza, namenski vanlinijski prevoz putnika vrši se prema želji i potrebama putnika. Tačnije, vreme polaska i relaciju utvrđujemo sa putnicima pre polaska, što našu uslugu čini izuzetno fleksibilnom i prilagodljivom.

Kada je klijent zadovolljan, zadovoljni smo i mi. Zato se uvek rukovodimo tim principom i ciljem. Budite deo naših mnogobrojnih korisnika, kontaktirajte sa nama već sada, a mi ćemo vam omogućiti kvalitetnu i prvoklasnu uslugu prevoza koja se pamti. Rezervišite svoje vozilo na vreme.

ZA KONTAKT I DODATNA PITANJA