PozoviZahtev za ponudu

Iznajmljivanje autobusa

Iznajmljivanje autobusa

Kompanija Fiby Logistic svim klijentima nudi siguran, brz i veoma komforan namenski prevoz putnika u vidu usluge – iznajmljivanje autobusa. Ukoliko imate potrebu za prevozom većeg broja putnika na dužim relacijama na lokalu i van granica naše zemlje, autobuski prevoz je najbolji način za to.

Naš cilj jeste da svakom klijentu omogućimo udobno, bezbedno i bezbrižno putovanje, kako u Srbiji, tako i na međunarodnom nivou. Iz ovih razloga, akcenat stavljamo na kvalitetu vozila, njegovoj tehničkoj ispravnosti, kao i profesionalnosti naših vozača. Autobus kojim raspolažemo ispunjava najviše bezbednosne standarde, tako da u svakom momentu putovanja možete biti opušteni i rasterećeni.

Sa nama se možete pouzdati u:

 • Fleksibilan prevoz koiji prilagođavamo vašem rasporedu i potrebama;
 • Vreme polaska i relacija putovanja utvrđuje se sa putnicima pred polazak;
 • Komfor i udobnost za svakog putnika na koji možete računati i na svakom dužem putovanju;
 • Bezbednost putovanja;

Usluga iznajmljivanja autobusa u našoj organizaciji mnogo je više od običnog najma kombi ili nekog drugog vozila. Naš autobus od renomiranog proizvođača poseduje najsavremeniju opremu (klimu, TV, DVD uređaj, Wi-Fi…) koja obezbeđuje prijatno i udobno putovanje. Drugim rečima, u stanju smo da sa velikom sigurnošću ispunimo kriterijume i najzahtevnijih klijenata. Zato možemo reći da će iznajmljivanje autobusa, kao jedna najbrže rastućih usluga naše kompanije, biti vaše nezaborvno iskustvo. Firby Logistic svim klijentima nudi najam autobusa po izuzetno povoljnim cenama.

Iznajmljivanje autobusa - Siguran i komforan izbor || Firby Logistic

Iznajmljivanje autobusa – Kad god vam treba za brojna putovanja i događaje

Ako vam je potreban efikasan i kvalitetan autobuski prevoz putnika, Firby Logistic može da vam obezbedi iznajmljivanje autobusa po zaista pristupačnim cenama. Naš visokoturistički autobus u svakom trenutku spreman je za putovanje. U našoj organizaciji, dnevni ili višednevni najam autobusa u vanlinijskom prevozu dostupan vam je 24/7.

Svim našim klijentima pružamo maksimalnu pouzdanost prilikom iznajmljivanja autobusa. Ovu uslugu vam nudimo na teritoriji naše zemlje (Beograd, Novi sad, Niš, Subotica, Kragujevac…), ali i šire. Polazna tačka za najam autobusa je Beograd, ali možete biti sigurni u to da naš autobus brzo stiže i na druge destinacije. Naš zadatak je da svakom klijentu obezbedimo ispravno i kvalitetno vozilo, kao i uslugu najboljeg kvaliteta.

Naš autobus možete iznajmiti za sve vrste vaših potreba za putovanjem:

 • Poslovni događaji, stručne konferencije  i seminari;
 • Školske i studentske ekskurzije;
 • Turistički obilazak:
 • Prevoz radnika;
 • Jednodnevni ili višednevni izleti;
 • Prevoz sportskih timova;
 • Iznajmljivanje autobusa za svadbe, koncerte i druge proslave i veselja;
 • Obilazak manastira i crkava (verski turizam);
 • Razgledanje grada ili znamenitosti, etno ture;
 • Posete sajmovima;
 • Prevoz do/od aerodrodma (aerodromski transferi).

Naša usluga iznajmljivanja autobusa podrazumeva najam vozila sa vozačem.

Iznajmljivanje autobusa - Firby Logistic

Na vama je samo da nas pozovete, a celokupnu organizaciju putovanja prepustite nama. Omogućićemo vam prevoz do željene destinacije, a dobićete kompletnu uslugu na najvišem mogućem nivou – baš onakvu kakvu zaslužujete.

Usluge prevoza putnika - Firby Logistic

Vreme je da vaše putovanje bude bezbrižno, zabavno i sa maksimalnim uživanjem.

Iznajmljivanje minibusa - Prevoz putnika - Firby Logistic

Iznajmljivanje minibusa

Iznajmljivanje minibusa jedna je od najzastupljenijih usluga kompanije Firby Logistic, za koju primamo rezervacije na svakodnevno.

Iznajmljivanje vozila sa vozačem- Prevoz putnika - Firby Logistic

Iznajmljivanje vozila sa vozačem

Firby Logistic, kao kompanija specijalizovana za namenski prevoz putnika, svim korisnicima pruža uslugu – iznajmljivanje vozila sa vozačem.

Aerodromski transferi - Prevoz putnika - Firby Logistic

Aerodromski transferi

Aerodromski transferi, u organizaciji kompanije Firby Logistic, podrazumevaju uslugu namenskog prevoza putnika od/do aerodroma.

Iznajmljivanje autobusa- Prevoz putnika - Firby Logistic

Iznajmljivanje autobusa

Kompanija Fiby Logistic svim klijentima nudi siguran, brz i veoma komforan namenski prevoz putnika u vidu usluge – iznajmljivanje autobusa.

ZA KONTAKT I DODATNA PITANJA