PozoviZahtev za ponudu

Domaći transport robe

Domaći transport robe

Domaći transport robe podjednako je važan i esencijalan kao i međunarodni transport robe. Distribucija i transport omogućavaju komunikaciju, trgovinu, ali i sve druge vidove razmena dobara između kompanija, firmi i fizičkih lica.

Transport igra veoma važnu ulogu u povezivanju ljudi, ali i rastu ekonomije, kako na lokalnom (mikro), tako i na globalnom (makro) nivou. Takođe, transport ne samo da povezuje kompanije sa kupcima, već i sa dobavljačima. Agencije koje se bave prevozom važe za krucijalnu logističku podršku u bilo kom poslovanju. Firma za prevoz, skladištenje i carinjenje robe Firby Logistic vrši najbezbedniji i najefikasniji prevoz robe.

DOMAĆI TRANSPORT ROBE – VRSTE USLUGA

Agencija za organizaciju i prevoz Firby Logistic pruža najkvalitetnije usluge transporta robe kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

Za veoma kratko vreme organizujemo prevoz robe na teritoriji Beograda i Srbije.

Bavimo se prevozom kako gabaritnog, tako i vangabaritnog tovara, a sve to uz garanciju da će vaša pošiljka uvek biti sigurna, zaštićena i u dobrim rukama.

Kod nas je moguće organizovati i prevoz robe hladnjačama, a sve to uz pažljivo rukovanje pošiljkom i strogom kontrolom temperature prevoza. Naša frigo vozila opremljena su za transport robe koja mora da se preveze u kontrolisanim uslovima. Raspolažemo vozilima različitih dimenzija i konstrukcija.

Transport opasne robe takođe je jedna od naših usluga. Vršimo prevoz i dostavu opasnih materija i supstanci u najkraćem mogućem roku, a na sasvim bezbedan način, ne ugrožavajući okolinu.

Domaći transport robe - Firby Logistic

KAKO VRŠIMO PREVOZ?

Agencija Firby Logistic vrši drumski, železnički, kontejnerski i avio prevoz robe.

Raspolažemo najrazličitijim prevoznim sredstvima koja omogućavaju najbolju logističku podršku kako u domaćem transportu robe, tako i u međunarodnom.

Osim toga, klijent ima mogućnost izbora između zbirnog i punog utovara robe. Prema standardizaciji, zbirni prevoz robe se najčešće koristi za pošiljke koje teže između 68 i 6.800 kilograma.

Na teritoriji Beograda i Srbije najčešće je korišćena usluga drumskog transporta robe. Raspolažemo velikim brojem vozila, a kompletna usluga drumskog transporta je veoma fleksibilna. Ruta i red prevoza robe podložni su promenama i moguće ih je prilagoditi zahtevima klijenta.

Prilikom svakog transporta, roba je zaštićena, a rizik od oštećenja ili loma je minimalan.

Agencija Firby Logistic predstavlja najbolji izbor za potrebe brzog i sigurnog transporta. Stupite u kontakt sa nama ukoliko imate bilo kakve nedoumice ili pitanja, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

ZA VAŠA PITANJA ILI PROBLEM

Drumski transport robe

Drumski transport robe na teritoriji cele Evrope

Avio transport robe

Avio transport robe za ceo svet

Vodeni transport robe

Vodeni transport robe do drugog kontinenta

Železnički transport

Najekonomičniji transport robe

Skladištenje robe

Skladištenje robe na dogovoreno vreme

Međunarodne selidbe

Selidbe na teritoriji Srbije i sveta.

1000 +

Zadovoljnih klijenata

200 +

Agenata

20 +

Sopstvenih kamiona

100

Priznanja za kvalitet