PozoviZahtev za ponudu

Usluge

Usluge

Usluge Firby Logistic znatno pospešuju, olakšavaju i ubrzavaju vaše poslovanje. Firby Logistic vam nudi usluge brzog, kvalitetnog, efikasnog i bezbednog transporta sve vrste robe.

Naša kompanija je specijalizovana za organizaciju i prevoz komercijalne robe kao i specijalnih tereta. Pod ovim podrazumevamo transport opasne robe, vangabaritni transport robe, transport rasute robe kao frigo transport robe, Vršimo celu logistiku, i transportujemo vašu robu bilo gde u zemlji i svetu – na kraćim i dužim relacijama.

Nudimo vam uslugu domaćeg i međunarodnog transporta robe po najpovoljnijim cenama. Za svakog klijenta biramo optimalnu i najekonomičniju rutu prevoza, u cilju smanjenja troškova i uspešne dugoročne saradnje.

Usluge Firby Logistic na prvom mestu podrazumevaju sledeće vidove transporta robe:

 • Drumski transport robe
 • Avio transport robe
 • Vodni transport rob

Usluge Firby Logistic – Vrhunski transport robe

Firby Logistic želi da u što većoj meri izađe u svim zahtevima sve većeg broja klijenata koje imamo. Zato smo odlučili da opseg i domen svojih usluga proširimo, kako bismo maksimalno osigurali kvalitetan transport robe svakom klijentu.

Usluge - Kompanija Firby Logistic

Zato vam nudimo i sledeće usluge:

Dodatne usluge naše kompanije

Pored svih navedenih usluga, nudimo vam i uslugu „od vrata do vrata„. To znači da preuzimamo vašu robu na dogovorenoj adresi, otpremamo je do najbližeg aerodroma ili luke, a potom je transportujemo do konačne i krajnje destinacije. U zavisnosti od vašeg zahteva, vrste, količine i težine robe, vršimo i uslugu po principu ,,kljuc u ruke,,pakovanje,demontažu i montazu robe. Ujedno, vršimo usluge utovara, pretovara i istovara robe.

Svakog klijenta obaveštavamo o tranzitnom vremenu kao i o vremenu i mestu prispeća robe,

Ukoliko ste zainteresovani, kontaktirajte nas putem telefona ili nam pošaljite svoj zahtev za ponudu. Radujemo se saradnji sa vama!

Firby Logistic - Zahtev za ponudu

Uz naše usluge možete biti sigurni da će vaša roba uvek stići na vreme na odredišnu adresu, bez kašnjenja i znakova oštećenja. Svim našim klijentima nudimo i pružamo najkvalitetnije usluge pakovanja i skladištenja robe, na duži ili kraći vremenski period. Prilikom pakovanja, radimo potpuno besplatnu zaštitu robe koja se dalje sprema za utovar, transport ili skladištenje.

NAŠE USLUGE

Pružamo kvalitetne usluge u pogledu pakovanja stvari i skladištenja istih, transport robe za ceo svet, uslugu od vrata do vrata i još mnogo toga…

Pakovanje i skladištenje robe

Pakovanje robe dodatno štiti robu pri transportu. Robu možete da skladištite na kraći ili duži vremenski period.

Usluga od vrata do vrata

Usluga od vrata do vrata obuhvata uslugu transporta robe do kućne adrese primaoca, odnosno, dolazak po robu na adresu pošiljaoca.

Transport robe za ceo svet

Robu transportujemo kako na kraćim, tako i na dužim rastojanjima. Transport robe radimo za ceo svet…

Međunarodne selidbe i selidbe na teritoriji Srbije

Bilo da se selite u inostranstvo, ili samo na neki određeni period, trebaće Vam nešto stvari da ponesete sa vama, od ličnih stvari do …

VREDNOSTI KOMPANIJE

Kvalitetna usluga

Usluga koju pružamo uvek je na najvišem nivou, zbog čega kompanija Firby Logistic postaje jedan od najprepoznatljivijih brednova, kako u Srbiji, tako i u inostranstvu. Misija naše profesionalizovane agencije za organizaciju prevoza robe jeste da maksimalno olakšamo transport robe i dobara do željene destinacije. Razumevanjem potreba i zahteva naših agenata i partnera, sa kojima smo izgradili odlične odnose na temelju međusobnog poverenja, i izlazeći u susret svim očekivanjima naših klijenata, Firby Logistic stvorio je osnovu za zauzimanje liderske pozicije u Srbiji u oblasti prevoza robe.

Naši klijenti su naš prioritet, njihovo zadovoljstvo pruženom uslugom naša je obaveza i cilj. Klijenti su prepoznali naš kvalitet u:

 • Transportu robe
 • Međunarodnim selidbama
 • Carinskim procedurama
 • Usluga od vrata do vrata
 • Pakovanju i zaštiti robe u transportu
 • Briga o klijentima

Tehnologija u službi Logistike

Tehnologija svakim danom napreduje i sve više potvrđuje svoju prusutnost u svim oblicima u našem životu. Ostali smo u koraku sa novim tehnologijama koje smo implementirali u svakom ključnom procesu transporta robe, utovara i istovara, kao i GPS praćenja pošiljki. Posedujemo najsavremenija inovativna softverska rešenja koja nama, ali i našim klijentima, omogućavaju da prate status svoje pošiljke u bilo kom trenutku. Naši programi povećavaju efikasnost i tačnost transporta, optimizuju i automatizuju sve podatke u vezi sa utovarom, istovarom i skladištenjem robe i eliminišu mogućnost nastanka ljudskih grešaka. Iz istih razloga, poboljšava se korisničko iskustvo, a samim tim i zadovoljstvo svih naših klijenata.

Privrženost

Renomirana i međunarodno priznata agencija Firbly Logistic je, zahvaljujući višegodišnjem i kontinuiranom radu, uspela da stekne veliki broj zadovoljnih i lojalnih klijenata, čiji se broj povećava iz dana u dan. Svoj posao uvek obavljamo makismalno odgovorno i predano. Naša prednost se sastoji u tome što uvek istrajemo do kraja, kako bismo celokupnu proceduru transporta i drugih usluga obavili kako treba – uvek u dogovorenom roku. Dobar tim uvek završi posao na opšte zadovoljstvo klijenta. U svet transporta robe dobra organizacija je sinonim za dobru komunikaciju. Težimo konstantnom usavršavanju kvaliteta svih naših usluga uz potpunu posvećenost interesima i željama našim klijentima.

Posvećeni Vašem uspehu

U svakom trenutku smo posvećeni vašem uspehu. U tom cilju smo dodali još usluga u našoj ponudi, koje će vam racionalizovati troškove, pratiti Vašu pošiljku itd…

 • Praćenje pošiljki
 • Racionalizacija troškova
 • Prilagođena podrška klijentima
 • Tranzitni raspored
 • Široka mreža agenata
 • Brzo rešenje nastalih problema

PREDNOSTI ZA KLIJENTE

Povoljne cene transporta

Zahvaljujući razvijenoj mreži agenata, u mogućnosti smo da ponudimo najjeftinije cene transporta robe…

Podrška

U svakom trenutku smo dostupni za vas, za svako pitanje ili konsultaciju, problem ili uslugu…

Veliki popusti

Svake prve nedelje meseca, organizujemo popust od 10% za transport robe na celoj teritoriji Evrope…

Zaštita robe

Vršimo besplatnu zaštitu adekvatnim pakovanjem robu koja se sprema za transport ili za utovar, skladište…

Lojaliti program

Prijavite se na naš lojaliti program i osvojite besplatne milje za sve vidove transporta na teritoriji Evrope…

Uvek na vreme

Sa nama vaša roba uvek stiže na vreme na dogovorenu lokaciju, bez ikakvih kašnjenja i oštećenja robe…

ZA KONTAKT I DODATNA PITANJA