PozoviZahtev za ponudu

Kontejnerski transport robe

Kontejnerski transport robe

Kontejnerski transport robe podrazumeva vodeni prevoz robe u standardizovanim transportnim kontejnerima, univerzalnih dimenzija.

Ovaj vid transporta ima jednu od najvećih uloga u međunarodnom prevozu robe i spoljnoj trgovini.

Naime, više od 70 odsto internacionalne trgovine čini kontejnerski prevoz, koji se koristi za transport većine sirovina (nafta, ugalj, žito…).

Pored toga, kontejnerskim transportom može se prevoziti i druga roba kao što su hrana, oprema, nameštaj, vozila i odeća.

Firby Logistic, kao profesionalizovana agencija za prevoz robe, kontejnerski transport robe organizuje za ceo svet.

Razvili smo mrežu operatera u svim većim lukama po Evropi, Africi, Americi, kao i Aziji. Zbog toga smo u prilici da za vas organizujemo kontejnerski transport dobara po povoljnim cenama, uz brzu realizaciju transporta.

Ako želite najkvalitetniji prevoz robe kontejnerima, Firby Logistic vam uvek stoji na raspolaganju. Pozovite nas odmah i rezervišite kontejer za svoju robu već danas.

Kontejnerski transport robe - Firby Logistic

KONTEJNERSKI TRANSPORT ROBE – IZBOR SA KOJIM NE MOŽETE DA POGREŠITE

U zavisnosti od vaših potreba, kontejnerski transport organizujemo kao:

  • Pun kontejnerski utovar (FCLFull Container Load)
  • Zbirni kontejnerski transport (LCLLess Container Load)

U zavisnosti od toga koliko robe imate za kontejnerski transport, možemo zakupiti ceo kontejner ili samo jedan deo. Zajedno sa vašim stvarima možemo poslati i stvari drugog klijenta, uz međusobnu podelu troškova jednog kontejnera.

Kontejnerski prevoz robe uključuje i niske troškove transporta robe. Kontejneri su fizičke jedinice u kojoj se nalazi sva roba koju šaljete i koja se direktno prevozi do određene lokacije. Samim tim, kontejnerskom transportu robe nije potrebno veći broj inspekcija tokom trajanja prevoza, što ga čini i relativno brzim transportom.

Kontejnerski prevoz robe podrazumeva i siguran transport robe sa malom potrošnjom energije. Kontejner, kao takav, pruža veliku zaštitu robe. Jednom kada se zatvori, on predstavlja fizičku barijeru od nepovoljnih vremenskih okolnosti, požara, krađe, temperaturnih ekstrema i udaraca. Na taj način, kontejneri značajno redukuju rizik od oštećenja ili gubitka robe.

Dakle, kontejnerski prevoz robe, koji organizuje kompanija Firby Logistic, jeste efikasan način održavanja kvaliteta robe tokom trajanja transporta. Kontejnerska isporuka uglavnom se koristi za otpremanje velike količine robe na velikim udaljenostima. Međutim, kotejnerski transport može se korititi i za slanje robe na kraćim relacijama, u skladu sa vašim zahtevima.

Kao svestran i fleksibilan način transporta, kontejnerski prevoz se može koristiti i za otpremanje opasnih hemijskih supstanci.

ZA VAŠA PITANJA ILI PROBLEM

Drumski transport robe

Drumski transport robe na teritoriji cele Evrope

Avio transport robe

Avio transport robe za ceo svet

Vodeni transport robe

Vodeni transport robe do drugog kontinenta

Železnički transport

Najekonomičniji transport robe

Skladištenje robe

Skladištenje robe na dogovoreno vreme

Međunarodne selidbe

Selidbe na teritoriji Srbije i sveta.

1000 +

Zadovoljnih klijenata

200 +

Agenata

20 +

Sopstvenih kamiona

100

Priznanja za kvalitet