PozoviZahtev za ponudu

Špedicija

Špedicija

Špedicija predstavlja specijalizovanu delatnost koja se bavi organizacijom transporta robe, angažovanjem prevoznika i obavljanjem svih drugih pratećih radnji u vezi sa otpremom robe.

Kompanija Firby Logistic, kao licencirana agencija za prevoz robe, nudi vam najkvalitetnije špediterske usluge u domaćem i međunarodnom transportu.

Efikasnim i temeljnim pristupom, na bazi dugogodišnjeg iskustva, preuzimamo i upravljamo vašom robom, i pratimo tok njene isporuke do krajnjeg odredišta. Uz najpristupačnije cene špediterskih usluga, preuzimamo punu odgovornost za transport vaše robe do bilo koje destinacije na Zemlji.

Špedicija, koju obezbeđuje agencija Firby Logistic, obuhvata organizovanje kompletnog postupka prevoza robe.

Od preuzimanje robe na vašoj adresi, preko njenog pakovanja, čuvanja i skladištenja, sve do konačne isporuke.

Špedicija - Firby Logistic

U zavisnosti od vaših zahteva i želja, kao i od vrste robe, za vas biramo najefektniji vid transporta i najpogodniiju rutu. U tom smislu, Firby Logistic za vas organizuje:

Naša prednost se sastoji u tome što dobro znamo koji prevoznici pružaju najbolje transportne usluge na određenoj lokaciji. U tom smislu, za naše klijente organizujemo i rezervišemo samo vrhunske prevozničke usluge.

ŠPEDICIJA  – NAJBOLJI NAČIN ORGANIZACIJE PREVOZA ROBE

Kompanija Firby Logistic je za više od deceniju poslovanja razvila bogatu mrežu agenata i poslovnih partnera širom sveta. Upravo zato, za svakog klijenta pregovaramo sa našim agentima o najpovoljnijim cenama transporta i najpouzdanijoj ruti prevoza. Na taj način, vodimo računa o finansijskoj uštedi vaših troškova, gde god je to moguće. Pakujući i stavljajući vašu robu u posebnu ambalažu, garantujemo zaštitu njenog kvaliteta tokom celokupnog transporta.

Ukoliko vaša roba ne zauzima pun kapacitet utovarnog prostora, Firby Logistic će za vas organizovati zbirni transport robe, što predstavlja ekonomično i isplativo rešenje za vašu firmu.

Špedicija, odnosno organizacija prevoza robe koju obezbeđujemo, podrazumeva striktno prirdžavanje dogovorenih rokova isporuke, uz najbržu moguću realizaciju transporta. Stvarajući organizovani sistem transporta robe i pomažući uvoznicima i izvoznicima pri međunarodnom transportu, pojednostavljujemo proceduru prevoza u svim aspektima.

U sastavu špedicije, pored transporta, Firby Logistic, za sve svoje klijente:

  • Upravlja zalihama robe;
  • Vrši uslugu od vrata do vrata;
  • Bezbedan utovar, pretovar i istovar robe;
  • Prima narudžbine i pratimo njihov tok;
  • Izveštava o statusu pošiljke, na vaš zahtev;
  • Priprema dokumentaciju za međunarodni uvoz i izvoz, i pribavlja sve neophodne dozvole i odobrenja;
  • Pomaže pri postupku carinjenja;
  • Pakuje, skladišti i vrši konsolidaciju vaše robe;
  • Osigurava vašu robu kod prestižnih osiguravajućih kompanija.

Ako želite najkvalitetniju špediciju za otpremanje i transport vaše robe, onda je Firby Logistic pravi izbor za vas. Budite slobodni da nas pozovete u bilo koje doba. A mi u najkraćem roku izlazimo u susret vašim zahtevima i organizujemo špediciju u koju možete imati poverenja.

ZA VAŠA PITANJA ILI PROBLEM

Drumski transport robe

Drumski transport robe na teritoriji cele Evrope

Avio transport robe

Avio transport robe za ceo svet

Vodeni transport robe

Vodeni transport robe do drugog kontinenta

Železnički transport

Najekonomičniji transport robe

Skladištenje robe

Skladištenje robe na dogovoreno vreme

Međunarodne selidbe

Selidbe na teritoriji Srbije i sveta.

1000 +

Zadovoljnih klijenata

200 +

Agenata

20 +

Sopstvenih kamiona

100

Priznanja za kvalitet