PozoviZahtev za ponudu

Aerodromski transferi

Aerodromski transferi

Aerodromski transferi, u organizaciji kompanije Firby Logistic, podrazumevaju uslugu namenskog prevoza putnika od/do aerodroma.

Brzo, sigurno, kvalitetno i po najpristupačnijim cenama, našim vozilima, obavljamo i organizujemo prevoz putnika od/do aerodroma. Transfer, odnosno prevoz manje grupe putnika vršimo iz Beograda, Niša, Zagreba, Ljubljane, Budimpešte, Sofije i drugih gradova regionu, sve do dogovorenih lokacija. Naši vozači su profesionalni, iskusni i visokoobučeni. Poznaju više jezika i mogu se odlično sporazumeti sa vama. Oni će vas dočekati u dogovoreno vreme na terminalu na aerodromu. Potom će preuzeti vaš prtljag, smestiti vas u naša veoma komforna vozila. Nakon toga, u udobnosti na najvišem nivou, odvešće vas na željenu destinaciju.

U našem voznom parku nalaze se najsavremenija vozila (minibus, autobus i druga vozila), koja su redovno održavana i servisirana. Prevoz putnika od/do aerodroma obavljamo za poslovne ljude, turiste, ali i za VIP ličnosti, diplomate i druge poznate osobe.

Pored toga, kada su u pitanju aerodromski transferi za manje grupe putnika (do 3 osobe), Firby Logistic pruža najpovoljniju uslugu i individualan prevoz po najboljiim cenama. Za prevoz većeg broja putnika (od 5 do 21 osobe), raspolažemo najmodernijim minibusom i autobusom, koji vam pružaju maksimalan komfor. Ovo se odnosi ne samo na domaće, već i na inostrane veće grupe putnika. Ukoliko želite aerodromski transfer za veći broj ljudi, pružamo vam i specijalne popuste, o kojima se kod nas odmah možete raspitati.

Aerodromski transferi - Brz prevoz putnika do/od aerodroma - Firby Logistic

Firby Logistic – Povoljan i siguran prevoz putnika od/do aerodroma 

Aerodromski transferi, koje obavlja i organizuje Firby Logistic, dostupni su vam 24 sata, svakog dana, sedam dana u nedelji. Kada je u pitanju prevoz putnika iz Beograda do aerodroma, omogućujemo vam grupni prevoz. Drugim rečima, u stanju samo da pokupimo putnike sa različitih adresa i prevezemo ih na aerodrom istim vozilom. Isto važi i u obratnom slučaju, odnosno za prevoz putnika od aerodroma do bilo koje destinacije u Beogradu. Putnike dočekujemo na terminalu aerodroma, a sa aerodroma ih razvozimo u istom vozilu na različite adrese.

Nudimo i specijalnu uslugu prijema diplomatskih ili drugih VIP i poslovnih delegacija u ime vaše kompanije. Od trenutka sletanja delegacije na aerodrom sve do prevoza na konačnu destinaciju (ambasadu ili firmu), mi preuzimamo odgovornost za ovu delegaciju.

U dogovoru sa klijentom, možemo organizovati i razgledanje znamenitosti u okolini sa profesionalnim vodičem. Pored toga, u stanju smo da za vas organizujemo jednodnevne ili višednevne turističke ture, obilaske i izlete širom Srbije. To možemo da učinmo zbog višegodišnje uspešne saradnje sa renomiranim turističkim agencijama.

Aerodromski transferi - Firby Logistic

Vaše zadovoljstvo našom uslugom nama je na prvom mestu. Zato se uvek trudimo da svakom klijentu prižimo maksimalno kvalitetan, brz i izuzetno povoljan prevoz od/do aerodroma. Kontaktirajte nas kad god to poželite i rezervišite svoje vozilo.

Usluge prevoza putnika - Firby Logistic

Vreme je da vaše putovanje bude bezbrižno, zabavno i sa maksimalnim uživanjem.

Iznajmljivanje minibusa - Prevoz putnika - Firby Logistic

Iznajmljivanje minibusa

Iznajmljivanje minibusa jedna je od najzastupljenijih usluga kompanije Firby Logistic, za koju primamo rezervacije na svakodnevno.

Iznajmljivanje vozila sa vozačem- Prevoz putnika - Firby Logistic

Iznajmljivanje vozila sa vozačem

Firby Logistic, kao kompanija specijalizovana za namenski prevoz putnika, svim korisnicima pruža uslugu – iznajmljivanje vozila sa vozačem.

Aerodromski transferi - Prevoz putnika - Firby Logistic

Aerodromski transferi

Aerodromski transferi, u organizaciji kompanije Firby Logistic, podrazumevaju uslugu namenskog prevoza putnika od/do aerodroma.

Iznajmljivanje autobusa- Prevoz putnika - Firby Logistic

Iznajmljivanje autobusa

Kompanija Fiby Logistic svim klijentima nudi siguran, brz i veoma komforan namenski prevoz putnika u vidu usluge – iznajmljivanje autobusa.

ZA KONTAKT I DODATNA PITANJA