PozoviZahtev za ponudu

Vodeni transport robe

Vodeni transport robe

Vodeni transport robe podrazumeva transport robe na drugi kontinent pomorskim putem.

U svrhu vodenog transporta robe koriste se veliki kargo brodovi gde se u lukama tovare kontejneri sa robom.

Vodenim transportom se u najvećem broju slučajeva prevoze automobili i igračke.

Jedna od najpopularnijih destinacija iz koje kontejneri dolaze nesumnjivo je Kina.

Kontejner za vodeni transport robe može se zakupiti u određenom procentu ili pak u celosti. To zavisi od količine robe koju imate za transport.

Ukoliko vaša roba ne zauzima ceo kontejner, kompanija Firby Logistic će pronaći najbolje rešenje da ne morate da zakupljujete ceo kontejner. Na taj način, uštedećete značajnu sumu novca.

Skoro 90 odsto ukupne svetske robe prevozi se pomorskim, odnosno vodenim putem. U poređenju sa avionskim, drumskim ili železničkim prevozom, vodeni transport robe pruža brojne prednosti.

Pre svega, pomorski transport robe, u organizaciji kompanije Firby Logistic, predstavlja najjeftiniji vid prevoza robe.

U tom smislu, troškovi održavanja vodenog transporta robe su prilično jefitniji u odnosu na druge tipove prevoza robe i dobara. U prilog ekonomičnosti vodenog transporta robe govore i veoma niske okeanske tarife (tarife koje se obračunavaju prilikom pomorskog prevoza robe).

Vodeni transport - Firby Logistic

VODENI TRANSPORT ROBE – EKONOMIČAN VID PREVOZA

 

Vodeni transport robe koji organizuje Firby Logistic ubedljivo je najbolji vid prevoza za velike, teške, kabaste i glomazne pošiljke. Govorimo, kao što smo već istakli, o automobilima, ali i o različitim mašinama, industrijskim delovima i slično. Spoljna, odnosno međunarodna trgovina robe u velikoj meri zavisi od prekookeanskih isporuka.

Kargo brodovi su dizajnirani da prevoze opasnu robu na najsigurniji način i do najudaljenijih odredišta. Pomorska industrija je praktično specijalizovana za upravljanje takvom robom, kako bi se osigurala bezbednost broda, ljudi, dobara i životne sredine. Kontejneri su konstruisani na taj način da budu zapečaćeni i zatvoreni, što je pruža još veću zaštitu robi koja se prevozi.

Pomorski transport robe je i ekološki priihvatljiva opcija, te ne čudi što veliki broj kompanija rado bira brodove umesto drugih prevoznih sredstava.

Ukoliko želite dodatne informacije od vodenom transportu robu, kao i efikasnu, kvalitetnu i brzu organizaciju ovog vida prevoza dobara, Firby Logistic, kao renomirana agencija za prevoz robe, stoji vam na raspolaganju u svakom trenutku. Kontaktirajte sa nama odmah i saznajte sve o pomorskom prevozu robe.

ZA VAŠA PITANJA ILI PROBLEM

Drumski transport robe

Drumski transport robe na teritoriji cele Evrope

Avio transport robe

Avio transport robe za ceo svet

Vodeni transport robe

Vodeni transport robe do drugog kontinenta

Železnički transport

Najekonomičniji transport robe

Skladištenje robe

Skladištenje robe na dogovoreno vreme

Međunarodne selidbe

Selidbe na teritoriji Srbije i sveta.

1000 +

Zadovoljnih klijenata

200 +

Agenata

20 +

Sopstvenih kamiona

100

Priznanja za kvalitet