PozoviZahtev za ponudu

Vangabaritni transport robe

Vangabaritni transport robe

Vangabaritni transport robe predstavlja prevoz svake robe ili tereta koji prelazi standardna ograničenja širine, dužine, mase, visine i osovinskog optererećenja vozila.

Dakle, u pitanju je transport pošiljki koje po nekim svojim svojstvima izlaze iz zakonom utvrđenih vrednosti.

Upravo zato, vangabaritni transport robe podleže odgovarajućoj zakonskoj regulativi.

Zakonska ograničenja se, pored dimenzija i težine, odnose na način prevoza vangabaritnog tereta, relacije i doba dana u kojem se vangabaritni prevoz sme vršiti.

Takođe, vangabaritni transport robe se može obavljati samo uz posedovanje specijalne dozvole za vanredni prevoz za korišćenje državnih puteva svih kategorija.

Posebne dozvole za vangabaritni prevoz robe neophodno je imati i u slučaju transporta tereta lokalnim putevima i u ulicama u naseljenim mestima.

Prevoz vangabaritnog tereta zahteva posebno manipulisanje, rukovanje i specijalizovanu opremu.

Upravljanje vangabaritnim teretom odnosi se i na njegovo skladištenje, pakovanje, zaštitu i iznošenju iz objekta u kojem se nalazi.

Iz tog razloga, prevoz i organizaciju transporta vangabaritnog tereta treba poveriti licenciranoj i profesiolizovanoj kompaniji.

Firby Logistic, kao agencija za organizaciju prevoza robe sa višegodišnjom tradicijom, raspolaže najsavremenijom opremom, znanjem i iskustvom u vangabaritnom transportu.

Vangabaritni transport robe - Firby Logistic

KOMPANIJA FIRBY LOGISTIC – ZA SIGURAN I KVALITETAN VANGABARITNI TRANSPORT ROBE

Naši visokoobrazovani kadrovi obučeni su da bez poteškoća preduzmu sve mere i procedure u vezi sa rukovanjem vangabaritnim teretom. Tu prvenstveno mislimo na skladištenje, pakovanje, čuvanje, utovar, pretovar, istovar i isporuku ovog tereta na željenu destinaciju.

Pored toga, posedujemo svu relevantnu opremu za manipulisanje: dizalice, viljuškare, odgovarajuća prevozna sredstva, kao i druge specijalizovane uređaje.

U najkraćem roku izrađujemo logistički plan realizacije vangabaritnog prevoza i određujemo najefikasniju i optimalnu rutu transporta. U skladi sa zahtevima klijenata, vangabaritni transport tereta vršimo ka željenoj lokaciji i ujedno organizujemo maksimalno bezbednu isporuku specijalnog tereta.

U vangabaritne terete, između ostalog, ubrajamo: konstrukcije, kade, rezervoare, kranove, dizalice, mašine velikih gabarita, radna vozila i opremu, kombajne, dampere, traktore, kao i druga prevozna sredstva većih dimenzija. U ovaj teret svrstavamo i kotlove, silose, kipere, kao i različite dugačke materijale.

BEZBEDNA ISPORUKA VANGABARITNOG TERETA

Naša agencija dobro je upoznata sa svim zakonskim normama i regulativom koja se odnosi na vangabaritni transport. U skladu sa tim, transport vangabaritne robe organizujemo individualno, za svaku ponudu ponaosob.

Organizacija vangabaritnog transporta zavisi od osobina, težine, vrste i dimenzija tereta, kao i dužine relacije i prateće opreme. Svim klijentima garantujemo sigurnu, bezbednu i pouzdanu isporuku vangabaritnog tereta bez kašnjenja i oštećenja.

Stoga, ako želite maksimalno efikasan i optimalan vangabaritni prevoz robe, kompanija Firby Logistic vam u svakom trenutku stoji na raspolaganju.

ZA VAŠA PITANJA ILI PROBLEM

Drumski transport robe

Drumski transport robe na teritoriji cele Evrope

Avio transport robe

Avio transport robe za ceo svet

Vodeni transport robe

Vodeni transport robe do drugog kontinenta

Železnički transport

Najekonomičniji transport robe

Skladištenje robe

Skladištenje robe na dogovoreno vreme

Međunarodne selidbe

Selidbe na teritoriji Srbije i sveta.

1000 +

Zadovoljnih klijenata

200 +

Agenata

20 +

Sopstvenih kamiona

100

Priznanja za kvalitet