PozoviZahtev za ponudu

Drumski transport robe

Drumski transport robe

Drumski transport robe jedan je od najpopularnijih vidova transporta robe. Drumski prevoz robe najčešće se koristi za kraće destinacije.

Međutim, u kombinaciji sa vodenim, avio ili železničkim transportom robe, ovaj vid prevoza dobara može se koristiti i za dalje destinacije.

Drumski transport robe veoma je pogodan za transport kvarljive robe. Pored drumskog transporta robe na teritoriji Srbije, kompanija

Firby Logistic pruža i usluge međunarodnog transporta robe. Takođe, stojimo vam na raspolaganju za uslugu prevoza robe u svim zemljama regiona.

Kod drumskog transporta robe, izdvajamo zbirni utovar i pun utovar. Ukoliko imate dovoljno stvari koje mogu da zauzmu ceo kamion, kombi ili šleper, primeniće se pun utovar robe.

S druge strane, ako nemate dovoljno robe da popunite ceo kamion, možete nas angažovati za zbirni transport robe.

U tom slučaju delite tovarni prostor sa drugim našim klijentima. Zbirnim transportom, odnosno utovarom robe možete uštedeti dosta novca pri samom prevozu robe.

Najznačanija prednost drumskog prevoza robe, u organizaciji agencije Firby Logistic, ogleda se u niskim troškovima transporta. S druge strane, drumskim transportom dobara omogućavamo vam i jedinstvenu uslugu od vrata do vrata. Samim tim, smanjujemo vam troškove, ne samo prevoza, već i utovara i istovara robe.

Drumski transport robe - Firby Logistic

DRUMSKI TRANSPORT ROBE – VAŠ SIGURAN IZBOR

Kompanija Firby Logistic organizuje drumski transport tako da vam ovaj vid prevoza omogućava brzu isporuku dobara na željeno odredište. Treba istaći da je ovaj vid prevoza robe najprikladniji za prevoz dobara do i iz ruralnih područja. Razmena robe između gradova i sela moguća je jedino putem drumskog transporta.

Nudimo vam izuzetno fleksibilnu uslugu drumskog transporta robe. Naime, ruta i red prevoza robe se mogu promeniti i prilagoditi u skladu sa novonastalim okolnostima, bez većih neprijatnosti.

Ako roba treba odmah i brzo da se pošalje, drumski transport robe je pogodniji vid prevoza u odnosu na druge transportne oblike. Drumskim transportom može se prevoziti i delikatna roba poput staklenih ili porcelanskih predmeta, sa minimalnim rizikom od oštećenja ili loma. U poređenju sa drugim vidovima transporta, proces pakovanja robe je značajno manje komplikovan.

Ukoliko želite najkvalitetniji i najpovoljniji drumski transport robe, onda vaš izbor treba da bude agencija za prevoz robe, Firby Logistic. Kontaktirajte nas već danas i mi ćemo vam u najkraćem roku obezbediti i organizovati brz, siguran i efikasan transport robe do željene destinacije.

ZA VAŠA PITANJA ILI PROBLEM

Drumski transport robe

Drumski transport robe na teritoriji cele Evrope

Avio transport robe

Avio transport robe za ceo svet

Vodeni transport robe

Vodeni transport robe do drugog kontinenta

Železnički transport

Najekonomičniji transport robe

Skladištenje robe

Skladištenje robe na dogovoreno vreme

Međunarodne selidbe

Selidbe na teritoriji Srbije i sveta.

1000 +

Zadovoljnih klijenata

200 +

Agenata

20 +

Sopstvenih kamiona

100

Priznanja za kvalitet