PozoviZahtev za ponudu

Domaće selidbe

Domaće selidbe

Svaki proces seljenja je stresan sam po sebi, ali kada su u pitanju domaće selidbeFirby Logistic pruža pouzdanu logističku podršku.

Naša jedinstvena i prvoklasna infrastruktura koju čine iskusni radnici i najbolja vozila omogućavaju doslednu i efikasnu uslugu.

Olakšaćemo vam proces seljenja unutar granica države, bilo da se selite iz jednog grada u drugi ili samo menjate adresu u lokalu.

Rute i plan kretanja možete samostalno da birate, jer smo veoma fleksibilni. Drumski transport je izuzetno pogodan za prevoz lako lomljivih stvari, poput keramike ili porcelana.

Ukoliko odaberete naše usluge, vaše stvari postaju naša briga! One će biti savršeno bezbedne i osigurane od bilo kakvog oštećenja ili loma. Rizik od havarije je sveden na minimum.

Domaće selidbe - Firby Logistic

DOMAĆE SELIDBE – VRSTE TRANSPORTA

Agencija za organizaciju i transport, Firby Logistic, pruža najkvalitetnije i najefikasnije usluge organizacije i transporta robe sa jedne lokacije na drugu.

Veoma brzo i lako izračunavamo zapreminu i težinu stvari, ali i posebno vodimo računa o nameštaju i drugoj imovini kojoj je potrebna dodatna pažnja.

Obavljamo drumski transport, ali i železnički, kontejnerski i avio prevoz robe. Takođe, moguća je i kombinacija više vrsta transporta, na primer, drumskog i železničkog.

Isto tako, vršimo i gabaritni i vangabaritni prevoz robe, a moguća je i organizacija zbirnog ili punog utovara. Posedujemo veliki broj vozila kojim pružamo prvoklasnu logističku podršku i olakšavamo domaće selidbe.

DODATNE POGODNOSTI

Agencija Firby Logistic osim organizacije i transporta, pruža i brojne druge dodatne pogodnosti. Naš cilj je da proces selidbe olakšamo u najvećoj mogućoj meri. Ne samo da za vas prevozimo sve što želite, već i organizujemo kompletan proces.

Samo za vas vršimo organizaciju i iznajmljivanje viljuškara koji će vam olakšati utovar robe ili nameštaja u transportno vozilo. Viljuškarem upravlja profesionalni viljuškarista, pa je na taj način mogućnost havarije ili loma svedena na minimum. Viljuškari koje posedujemo pogodni su i za letnje i za zimske uslove. Viljuškarem možete veoma brzo, jednostavno i bez muke da utovarite i istovarite bilo koju stvar ili materijal. Svi viljuškari su opremljeni savremenom tehnologijom i sigurnosnim sistemima, pa je proces utovara i istovara još više olakšan.

Kod nas je moguće i skladištenje robe u našem magacinu, što dodatno olakšava proces domaće selidbe ukoliko renovirate dom i nemate gde da smestite sve stvari. Ukoliko odaberete naše usluge, vaše stvari i kompletan nameštaj biće sigurni i našem skladištu, veoma pažljivo odloženi i zaštićeni od havarije.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, kontaktirajte nas, a mi ćemo vam vrlo rado odgovoriti na sva pitanja. Agencija Firby Logistic je uvek tu za vas kako bismo vam pomogli da sa što manje stresa i neprijatnosti prevezete svoje stvari. Mi smo vaš pouzdani izbor bilo da se radi o  kratkoj ili dugačkoj relaciji transporta. Prilagođavamo ne samo rutu, već i plan prevoza vašim potrebama. Isto tako, prilagođavamo se promenama i novonastalim, nepredviđenim situacijama.

ZA VAŠA PITANJA ILI PROBLEM

Drumski transport robe

Drumski transport robe na teritoriji cele Evrope

Avio transport robe

Avio transport robe za ceo svet

Vodeni transport robe

Vodeni transport robe do drugog kontinenta

Železnički transport

Najekonomičniji transport robe

Skladištenje robe

Skladištenje robe na dogovoreno vreme

Međunarodne selidbe

Selidbe na teritoriji Srbije i sveta.

1000 +

Zadovoljnih klijenata

200 +

Agenata

20 +

Sopstvenih kamiona

100

Priznanja za kvalitet