PozoviZahtev za ponudu

Međunarodne selidbe

Međunarodne selidbe

Usluga međunarodne selidbe, čiji kompletan postupak omogućava specijalizovana agencija za prevoz robe, pružiće vam šansu za bolji novi početak života. Profesionalizovana i licencirana kompanija Firby Logistic pomoći će vam da vaša selidba u inostranstvo protekne bez bilo kakvih problema i poteškoća. I sve to uz minimalne troškove.

Bilo da se selite u inostranstvo za stalno ili samo na neki određeni period, sigurno će vam biti potrebno nešto pd stvari da ponesete sa sobom. Počev od ličnih stvari, preko pokućstva i nameštaja, pa sve to određenih dragocenih stvari od velike vrednosti.

Prvo što treba da uradite jeste da odredite okviran datum međunarodne selidbe. Uzmite u obzir koliko dana će će vam biti potrebno da sredite sve stvari.

Namestite stan po svom ukusu i stilu kada stignete u inostranstvo. Samo na taj način, moći ćete da funkcionišete normalno pored ostalih regularnih obaveza.

Medjunarodne selidbe - Firby Logistic

Nakon što utvrdite datum međunarodne selidbe, napravite spisak stvari za selidbu. Krenite od stvari bez kojih ne biste mogli i koje će vam značiti na samom početku života u inostranstvu. Kada to završite, obavili ste najveći deo posla. Potom, krenite sa odevnim stvarima, odnosno garderobom. Dok to radite, napravite spisak svih gabaritnih stvari koje biste da preselite. Govorimo, pre svega, o nameštaju, televizorima, drugim tehničkim uređajima, kao i delovima pokućstva.

Zatim nam taj spisak pošaljite na e-mail: info@firbylogistic.com

Sve ostalo je naša briga.

MEĐUNARODNE SELIDBE – NOVI POČETAK NA NAJBOLJI NAČIN

Usluga međunarodne selidbe koju obavlja naša kompanija lišiće vas svih muka i problema koji mogu da vas zadese ukoliko odlučite da selidbu u inostranstvo izvršite u vlastitoj režiji.

Budući da su isksutvo i stručnost na našoj strani, pomoći vam da znatno uštedite ne samo novac, već i vreme ie energiju prilikom preseljenja u inostranstvo. Poznajemo najbolje i najefektnijie načine kako da rukujemo dragocenim i vrednim stvarima i preselimo ih bez oštećenja u drugu zemlju.

Prilikom međunarodne selidbe, olakšaćemo vam i celokupan postupak koji se tiče sređivanja papira, dokumentacije i carinjenja. Ukoliko je neophodno, zbog glomaznih i kabastih stvari, pružamo i uslugu iznajmljivanja viljuškara, kojim rukuje stručni i obučeni profesionalac viljuškarista.

Garantujemo sigurnost i bezbednost svih vaših stvari tokom međunarodne selidbe – od trenutka preuzimanja stvari, pa sve do isporuke na željenu destinaciju.

U našoj kompaniji radi tim vrsnih eksperata koji veoma dobro poznaje međunarodne propise, običaje i procedure vezane za internacionalni prevoz. Od početka do kraja procesa međunarodne selidbe, ispunićemo sve vaše zahteve, kako bi vaše preseljenje u insostranstvo proteklo u najboljem redu i bez stresa. Naš vozni park čine proverena, sigurna i redovno servisirana vozila po poslednjim standardima.

S obzirom na to da je međunarodni transport robe naša specijalnost, biće nam i više nego drago da vam omogućimo brzu i laku selidbu u inostranstvo. Za sva ostala pitanja u vezi sa međunarodnom selidbom, budite slobodni da nas pozovete odmah. Firby Logistic je u službi vašeg zadovoljstva.

ZA VAŠA PITANJA ILI PROBLEM

Drumski transport robe

Drumski transport robe na teritoriji cele Evrope

Avio transport robe

Avio transport robe za ceo svet

Vodeni transport robe

Vodeni transport robe do drugog kontinenta

Železnički transport

Najekonomičniji transport robe

Skladištenje robe

Skladištenje robe na dogovoreno vreme

Medjunarodne selidbe

Selidbe na teritoriji Srbije i sveta.

1000 +

Zadovoljnih klijenata

200 +

Agenata

20 +

Sopstvenih kamiona

100

Priznanja za kvalitet