PozoviZahtev za ponudu

Železnički transport robe

Železnički transport robe

Železnički transport robe spada u najjeftiniju opciju transporta robe. Ovaj način transporta podrazumeva prevoz robe i dobara vozom i vagonima.

Zbog, za sada, malo lošijeg stanja na prugama, popularniji su drugi vidovi transporta robe, poput drumskog transporta robe.

Železnički transport idealan je ukoliko imate fleksibilan rok isporuke. Drugim rečima, ako brzina dopremanja robe na dogovorenu adresu ne igra bitnu ulogu, onda svakako treba da izaberete železnički prevoz robe.

Takođe, železničkim transportom robe, koji organizuje Firby Logistic, mogu se transportovati znatno veće količine u odnosu na drumski transport.

U zavisnosti od količine robe koju biste da transportujete, biramo i odgovarajući broj vagona koji vam je potreban.

Železnički transport robe pogodan je za transport robe na teritoriji Evrope, Rusije i njenog azijskog dela.

Kompanija Firby Logistic organizuje železnički prevoz robe tako da to bude isplativa i ekonomična transportna opcija.

Ukoliko se prebacite sa drumskog na železnički prevoz robe, možete uštedeti i do 40 odsto svih ukupnih troškova.

Poredeći sa drumskim transportom, železnički transport robe u našoj logistici ima niže troškove goriva – i to naročito kada se isporučuje veća količina robe.

Železnički transport robe - Firby Logistic

ŽELEZNIČKI TRANSPORT ROBE – ZA VAŠ SIGURAN I BEZBEDAN PREVOZ

Minimalno rukovanje robom, kao i stroga kontrola i praćenje pošiljke, ovaj vid prevoza čini izuzetno bezbednim i sigurnim. U tom smislu, rizik od grešaka prilikom transporta robe vozom sveden je na minimum.

Železnički prevoz robe jedan je od najorganizovanijih vidova transporta, imajući u vidu činjenicu da su rute i raspored prevoza fiksni.

Kompanija Firby Logistic, u skladu sa vašim željama i zahtevima, vrši utovar, pretovar i utovar robe u vagone, priprema tovarni list i pribavlja svu ostalu neophodnu dokumentaciju. Sve pošiljke ažurno pratimo, uz dostavljanje izveštaja klijentima o prispeću robe na željenu destinaciju.

Nudimo vam sigurnu, redovnu i ujednačenu uslugu železničkog transporta robe. Takođe, železnički transport dobara, koji organizuje agencija Firby Logistic, predstavlja najpouzdaniji modalitet prevoza robe, budući da ne zavisi od vremenskih i drugih okolnosti.

Jedna od najvećih prednosti železničkog transporta robe ogleda se u nosivosti tereta i mogućnosti prevoza veoma teške robe (fabričkih mašina, npr.). Kapacitet je izuzetno veliki i fleksibilan, jer se u svakom trenutku može povećati dodavanjem broja vagona.

Za sve ostale informacije u vezi sa železničkim transportom robe, budite slobodni i stupite u kontakt sa nama. Firby Logistic, kao maksimalno pouzdana agencija za organizaciju prevoza robe, nudi vam najkvalitetnije usluge u oblasti transporta roba i dobara.

ZA VAŠA PITANJA ILI PROBLEM

Drumski transport robe

Drumski transport robe na teritoriji cele Evrope

Avio transport robe

Avio transport robe za ceo svet

Vodeni transport robe

Vodeni transport robe do drugog kontinenta

Železnički transport

Najekonomičniji transport robe

Skladištenje robe

Skladištenje robe na dogovoreno vreme

Međunarodne selidbe

Selidbe na teritoriji Srbije i sveta.

1000 +

Zadovoljnih klijenata

200 +

Agenata

20 +

Sopstvenih kamiona

100

Priznanja za kvalitet