PozoviZahtev za ponudu

Iznajmljivanje vozila sa vozačem

Iznajmljivanje vozila sa vozačem

Firby Logistic, kao kompanija specijalizovana za transport robe, domaće i međunarodne selidbe, ali i za namenski prevoz putnika, svim korisnicima pruža uslugu – iznajmljivanje vozila sa vozačem.

Nevezano za to da li putujete iz poslovnih razloga ili turistički, odnosno privatno radi čistog zadovoljstva, usluga iznajmljivanja vozila sa vozačem napraviće znatnu razliku. Znajući da svaki putnik želi komfornu i sigurnu vožnju, bez obzira na to gde putuje, Firby Logistic pruža vrhunsku, povoljnu i fleksibilnu uslugu najma vozila sa profesionalnim vozačem. Iznajmljivanje vozila sa profesionalizovanim i iskusnim vozačem omogućujemo i organizujemo u Srbiji, ali i za bilo koju drugu destinaciju širom sveta.

Svim putnicima – poslovnim ili turistima – posvećeni smo maksimalno kako bismo im obezbedili najviši nivo kvaliteta, udobnosti i tačnosti u putovanju. Na vama je samo da nas pozovete. Dok celokupnu proceduru koja se tiče iznajmljivanja vozila sa vozačem možete slobodno prepustiti nama.

Naši vozači su sertifikovani, visokoobučeni, iskusni, licencirani i poznaju više jezika. To znači da se veoma lako možete sporazumeti sa njima na svom maternjem jeziku. Vreme je da se opustite i uživate u svom putovanju u svakom trenutku i pogledu.

Iznajmljivanje vozila sa vozačem usluga je koju vam nudimo na ceo dan ili na više dana, u zavisnosti od toga koliko dugo vam je potrebna. Ova usluga naročito je pogodna za poslovni svet, kada vam je, zbog obaveza, neophodna udobnost i relaksacija tokom putovanja. Zato smo u stanju da vam omogućimo i najbolju i najpristupačniju moguću cenu za najam vozila sa vozačem.

Iznajmljivanje vozila sa vozačem - Firby Logistic

Iznajmljivanje vozila sa vozačem – Usluga zbog koje ste uvek na dobitku! 

Iznajmljivanje vozila sa vozačem, u organizaciji kompanije Firby Logistic, uključuje sledeće usluge:

  • Iznajmljivanje minibusa. Sigurno izbor broj jedan kada su u pitanju duža putovanja. Ovu uslugu u celosti prilagođavamo vašim potrebama i rasporedu putovanja. Naš savremeno opremljeni i redovno servisiran minibus pruža maksimalnu udobonost tokom celog puta. U mogućnosti smo da organizujemo i celokupan turistički aranžman za vašu grupu.
  • Aerodromski transfer putnika. Nudimo vam vrhunski prevoz od/do aerodroma. Ukoliko vam je potrebno da vas naš vozač sačeka na aerodromu ili nekoj drugoj lokaciji, Firby Logistic je tu za vas. Ubedljivo najbolja usluga ako vam teren nije poznat. Zato, nemojte da gubite vreme sa čekanjem autobuskog linijskog prevoza ili taksija. Sa nama i uz nas svoje privatne ili poslovne stvari možete završiti brzo i bez opterećivanja.
  • Iznajmljivanje autobusa. Ukoliko želite da putujete na određene proslave, zabave, veselja ili porodična okupljanja, najam autobusa je usluga zbog koje se nećete pokajati. Ovo takođe važi za korporativna putovanja, kada vam je potreban autobus za odlazak na konferencije, seminare ili poslovne sastanke. Pored toga, ako želite da organizujete zajedničko putovanje sa svojim prijateljima ili ekskurziju (školsku ili studentsku), Firby Logistic vam omogućuje najam autobusa u svakom trenutku.

Iznajmljivanje vozila sa vozačem - Firby Logistic

Želimo da svaki naš klijent bude zadovoljan. Stoga vam obezbeđujemo najviši nivo profesionalnosti, efikasnosti i zavidnog kvaliteta. Ne ustručavajte se da kontaktirate sa nama i rezervišite svoje vozilo i vozača već danas.

Usluge prevoza putnika - Firby Logistic

Vreme je da vaše putovanje bude bezbrižno, zabavno i sa maksimalnim uživanjem.

Iznajmljivanje minibusa - Prevoz putnika - Firby Logistic

Iznajmljivanje minibusa

Iznajmljivanje minibusa jedna je od najzastupljenijih usluga kompanije Firby Logistic, za koju primamo rezervacije na svakodnevno.

Iznajmljivanje vozila sa vozačem- Prevoz putnika - Firby Logistic

Iznajmljivanje vozila sa vozačem

Firby Logistic, kao kompanija specijalizovana za namenski prevoz putnika, svim korisnicima pruža uslugu – iznajmljivanje vozila sa vozačem.

Aerodromski transferi - Prevoz putnika - Firby Logistic

Aerodromski transferi

Aerodromski transferi, u organizaciji kompanije Firby Logistic, podrazumevaju uslugu namenskog prevoza putnika od/do aerodroma.

Iznajmljivanje autobusa- Prevoz putnika - Firby Logistic

Iznajmljivanje autobusa

Kompanija Fiby Logistic svim klijentima nudi siguran, brz i veoma komforan namenski prevoz putnika u vidu usluge – iznajmljivanje autobusa.

ZA KONTAKT I DODATNA PITANJA