Transport robe Afrika

Transport robe AfrikaNajefikasniji način transporta robe u Afriku se obavlja avionskim transportom kao i kombinovanim transportom.

Afričke države veliki su izvoznici najrazličitijih vrsta jeftinih sirovina za industrijsku proizvodnju u razvijenim zemljama Zapada. Velik je dio afričke industrije usredotočen na vađenje i preradu sirovina. To uključuje naftnu industriju, proizvodnju hranerudarstvo i proizvodnju tekstila. Afrika daje 77% svjetske proizvodnje dijamanata, 62 % zlata, 26 % ugljena, 17 % bakra i boksita te znatne količine kobaltavolframa i ostalih ruda.

Zato smo i našim klijentima obezbedili najbolje uslove i najpristupačnije cene za najrazličitije terete i njihovu isporuku širom Afrike i u bilo kom mestu širom sveta.

Afrika je drugi po veličini svjetski kontinent zbog čega predstavlja atraktivnu lokaciju za uvoz ali i izvoz robe.

Prilikom transporta robe u Afriku bitno je detaljno se upoznati sa carinskim procedurama. Neki od proizvoda koji ne smeju da se uvoze u Afriku su: različite vrste oružja, eksploziva, municije, vatrometa, određeno voće i povrće itd. Kako ne biste imali bilo kakve probleme ili komplikacije vezane za carinsku proceduru, Firby Logistic vam može pomoći u kompletnoj carinskoj proceduri.

Specijalizovani smo u pružanju:

 • Avio transporta za male i brze pošiljke;
 • Međunarodnog prevoza vangabaritnog tereta;
 • Usluga uvoza i izvoza iz/u Afrike;
 • Kompletne logističke podrške u međunarodnom transportu i carinskih usluga;
 • Kombinovanog kontejnerskog transporta za prekookeanske destinacije;

Naše utrenirano i iskusno osoblje dostupno je 24/7 i spremno da vam obezbedi najprofesionalniju uslugu tokom transporta, pre i nakon njega. O vašim stvarima oni će se starati na najbolji mogući način kako bi ostale bezbedne i osigurane u rukama našeg posvećenog osoblja. Za specijalne terete i najvrednije stvari obezbedili smo dodatno osiguranje kod najpoznatijih osiguravajućih kuća.

Nazovite nas i uverite se i sami da mi imamo najbezbednije i najbrže rešenje za transport i najzahtevnije robe:

 • vangabaritnog tereta;
 • vrednih komada nameštaja;
 • difuzne roba;
 • opasnih materija i različite vrste tečnosti i gasova;
 • hrana i piće;
 • biljaka i životinja;

Selidba  Afrika

Pored usluga Transport robe Afrika, umesto Vas ćemo obaviti sav dodatan logistički posao. Tu spada pakovanje i obeležavanje tereta, kratkoročno i dugoročno skladištenje, srediti carinsku dokumentaciju i obaviti poslove selidbe. U svakom trenutku na raspolaganju su vam naši stručni radnici. Raspolažemo sa velikim broj vozila, partnerskih firmi i skladišta za svaku lokaciju u Africi i ostatku sveta.

Pored usluga Transport robe Afrika, posedujemo višegodišnje iskustvo u međunarodnim selidbama, bilo da su u pitanju selidbe stambenog prostora, selidbe poslovnog prostora, diplomatske selidbe itd.

Vaš zahtev za ponudu transporta i eventualna pitanja možete poslati na info@firbylogistic.com ili popuniti zahtev za ponudu.