Transport robe Južna Afrika

Transport robe Južna AfrikaNajefikasniji način transporta robe u Južna Afriku se obavlja avionskim transportom kao i kombinovanim transportom. Kao jedna od ekonomski najrazvijenijih država, obim uvoza i izvoza robe iz Juzne Afrike je u stalnom porastu. Zato smo i našim klijentima obezbedili najbolje uslove i najpristupačnije cene za najrazličitije terete i njihovu isporuku širom Južna Afrike i u bilo kom mestu širom sveta.

Prema klasifikaciji UN, JAR je u rangu zemalja sa srednjim prihodima po glavi stanovnika, sa velikim rezervama sirovina, dobro razvijenim finansijskim, pravnim, komunikacionim, energetskim i saobraćajnim sektorima, sa berzom koja se svrstava među prvih 20 u svetu i dobrom infrastrukturom koja omogućava dobru raspodelu robe u velikim urbanim centrima širom celog regiona zbog čega predstavlja atraktivnu lokaciju za uvoz ali i izvoz robe.

Prilikom transporta robe u Južnu Afriku bitno je detaljno se upoznati sa carinskim procedurama. Neki od proizvoda koji ne smeju da se uvoze u Južna Afriku su: različite vrste oružja, eksploziva, municije, vatrometa, određeno voće i povrće itd. Kako ne biste imali bilo kakve probleme ili komplikacije vezane za carinsku proceduru, Firby Logistic vam može pomoći u kompletnoj carinskoj proceduri.

Specijalizovani smo u pružanju:

 • Avio transporta za male i brze pošiljke;
 • Međunarodnog prevoza vangabaritnog tereta;
 • Usluga uvoza i izvoza iz/u Južna Afriku;
 • Kompletne logističke podrške u međunarodnom transportu i carinskih usluga;
 • Kombinovanog kontejnerskog transporta za prekookeanske destinacije;

Naše utrenirano i iskusno osoblje dostupno je 24/7 i spremno da vam obezbedi najprofesionalniju uslugu tokom transporta, pre i nakon njega. O vašim stvarima oni će se starati na najbolji mogući način kako bi ostale bezbedne i osigurane u rukama našeg posvećenog osoblja. Za specijalne terete i najvrednije stvari obezbedili smo dodatno osiguranje kod najpoznatijih osiguravajućih kuća.

Nazovite nas i uverite se i sami da mi imamo najbezbednije i najbrže rešenje za transport i najzahtevnije robe:

 • vangabaritnog tereta;
 • vrednih komada nameštaja;
 • difuzne roba;
 • opasnih materija i različite vrste tečnosti i gasova;
 • hrana i piće;
 • biljaka i životinja;

Selidba Južna Afrika

Pored usluga Transport robe Južna Afrika, umesto Vas ćemo obaviti sav dodatan logistički posao. Tu spada pakovanje i obeležavanje tereta, kratkoročno i dugoročno skladištenje, srediti carinsku dokumentaciju i obaviti poslove selidbe. U svakom trenutku na raspolaganju su vam naši stručni radnici. Raspolažemo sa velikim broj vozila, partnerskih firmi i skladišta za svaku lokaciju u Južna Africi i ostatku sveta.

Pored usluga Transport robe Južna Afrika, posedujemo višegodišnje iskustvo u međunarodnim selidbama, bilo da su u pitanju selidbe stambenog prostora, selidbe poslovnog prostora, diplomatske selidbe itd.

Vaš zahtev za ponudu transporta i eventualna pitanja možete poslati na info@firbylogistic.com ili popuniti zahtev za ponudu.