zbirni-transport-robe-Italija-Firby-Logistic-1

Zbirni transport robe Italija

Zbirni transport robe Italija najbolji je način da prevezete manju količinu robe u kratkom vremenskom periodu do/iz ove evropske zemlje. Firby Logistic će vam to omogućiti po najpristupačnijim cenama.

Italija je država koja se nalazi na Apeninskom poluostrvu. S jedne strane, geografski posmatrano, Italija se nalazi u Južnoj Evropi, ali se takođe smatra delom moderne, Zapadne Evrope. Prostire se na površini od 301.340 kilometara kvadratnih. Popularna „Čizma“ svoje državne granice deli sa Francuskom, Slovenijom, Švajcarskom i Austrijom. Takođe, unutar teritorije Italije nalaze se i dve mikro države – Vatikan i San Marino. Glavni grad Italije je Rim, a sa oko 60 miliona stanovnika, Italija je treća najnaseljenija država članica Evropske unije.

Ujedno, Italija se danas smatra jednom od prviredno najrazvijenih država ne samo u Evropi, već i u celom svetu. Po nominalnom BDP-u, Italija se nalazi na 8. mestu u svetu, a na trećem u Evropskoj uniji. Poznata po svojoj kreativnoj i inovativnoj industriji, 2005. godine Italija je bila proglašena 8. državom na svetu po kvalitetu života. Veliki deo ekonomije Italije čine turizam, hemijska i tekstilna industrija. S tim u vezi, Italija je jedan od najvećih izvoznika ovih proizvoda, a jedan od najvećih uvoznika strateških sirovina i minerala.

Najznačajniji privredni centri u ovoj državi su Torino, Rim, Đenova i Milano, dok je Đenova, istovremeno, najveća strateška luka. Sve u svemu, transport robe iz Italije, odnosno transport robe do Italije veoma je razvijen u svakom smislu.

Zbirni transport robe Italija donosi vam brojne prednosti!

Kada govorimo o prevozu robe do/iz italije, postoji više mogućnosti. Pre svega, tu spada drumski prevoz robe, gde je svakako najuticajniji kamionski prevoz robe. Pored ovog tipa transporta, tu su i železnički transport robe Italija, vodeni transport robe Italija, ali i avio prevoz robe Italija.

Međutim, ukoliko imate manju količinu bilo koje vrste robe koju biste da pošaljete u/iz Italije, onda je zbirni prevoz robe Italija (LCL transport) pravo rešenje za vas. Tačnije, zbirni transport robe na relaciji Italija – Srbija je najpogodniji vid transporta ukoliko vaša roba ne može da popuni celokupni tovarni prostor kontejnera.

brod prevozi kontejnere na kojima se nalazi roba zbirni transport robe Italija Firby Logistic 2

U ovom slučaju, tovarni prostor kontejnera delite (konsolidacija) sa robom drugih pošiljalaca. To znači da vi plaćate najam samo dela utovarnog prostora koji vaša roba zauzima. Upravo to ovaj vid transporta robe do/iz Italije čini izuzetno ekonomičnim rešenjem! Na ovaj način, verovali ili ne, cenu transporta svoje robe možete sniziti za čak 30 odsto, pa i više, u zavisnosti od količine i vrste robe.

ZBIRNI PREVOZ ROBE ITALIJA I DODATNI BENEFITI 

Pored fleksibilnosti i isplativosti, kontejnerski (zbirni) transport robe iz Italije, odnosno do Italije ima i drugih prednosti:

 • Bezbednost i sigurnost transporta. Pre utovara u kontejnere, koji pružaju veliku fizičku zaštitu robi, LCL roba se pakuje u manje palete, što pojačava sigurnosni aspekt transporta.
 • Praćenje pošiljke. Klijenti u svakom trenutku mogu da prate status svoje pošiljke – od preuzimanja robe do finalne isporuke –  zahvaljujući najsavremenijim softverskim rešenjima.
 • Environment-friendly opcija. Broj transportnih vozila kod zbirnog prevoza robe do/iz Italije nije velik, čime se se smanjuje i količina izduvnih gasova.
 • Mogućnost drugih usluga. Pored osnovne usluge transporta robe, proces zvani „transport robe Italija“ podrazumeva i ceo spektar dodatnih usluga. Tu, između ostalih, spadaju skladištenje robe, iznajmljivanje viljuškara, pakovanje robe, usluga od vrata do vrata, montaža i demontaža robe i slično.

Firby Logistic – Prevoz najrazličitije robe do Italije! 

Dakle, ako se odlučite za zbirni transport robe Italija, znajte da time dobijate brz, kvalitetan, efikasan, bezbedan i jednostavan prevoz robe do bilo koje lokacije u ovoj zemlji. Međutim, da bi transport robe iz Italije/do Italije imao sve navedene karakteristike, neophodno je da angažujete proverenu agenciju za prevoz robe.

Firby Logistic, kao renomirana kompanija za organizaciju prevoza robe, već dugi niz godina opravdava poverenje svojih klijenata kada je u pitanju prvoklasni transport robe iz Italije, kao i transport robe do Italije. U tom smislu, svim klijentima nudimo kvalitetne logističke usluge prevoza robe do bilo kog mesta u Italiji. Rim, Rimini, Palermo, Napulj, Milano, Venecija… Vi birate, mi prevozimo! Uspostavili smo sigurnu, pouzdanu i profesionalnu transportnu mrežu sa poslovnim saradnicima i agentima širom Italije. To znači da za sve klijente u najkraćem roku organizujemo najekomoničniju rutu za brz transport robe Italija i to po izuzetno povoljnim cenama!

brod prevozi kontejnere na kojima se nalazi roba zbirni transport robe Italija Firby Logistic 3

Za zbirni transport robe iz/do Italije angažujemo isključivo profesionalne i specijalizovane vozače sa dugogodišnjim iskustvom u prevozu robe. Pored toga, posedujemo najmoderniju opremu i transportna vozila za prevoz bilo koje vrste robe. Do sada smo u najvećoj meri do/iz Italije transportovali prehrambene proizovde, odeću, obuću, nove i polovne automobile… Međutim, ako imate poseban zahtev u pogledu vrste, količine, težine i dimenzija robe, Firby Logistic je tu za vas da taj zahtev i obistini!

Pored konvencionalnih i standardnih tereta, za vas smo u mogućnosti da iz/do Italije prevezemo i specijalne terete. Govorimo o rasutom teretu, paletizovanom i nepaletizovanom tzeretu, opasnoj (ADR) robi, vangabaritnom teretu, kao i robi koja se prevozi pod posebnim temperaturnim režimom. Poslednja stavka se odnosi na transport lako kvarljive robe.

Zbirni prevoz robe za/iz Italije – Svim klijentima nudimo i dopunske usluge

Zbirni transport robe Italija samo je jedan od vidova i načina prevoza koji organizujemo i vršimo za sve naše klijente. Pored toga, transport robe do ili Iz Italije, po vašem zahtevu, organizujemo i kao drumski, vazdušni, železnički, pomorski, odnosno vodeni transport. S tim u vezi, međunarodni transport robe Italija, u organizaciji agencije Firby Logistic, može biti:

 1. Direktni transport robe. U ovom slučaju koristimo samo jedan vid transporta kako bi vaša roba neposredno stigla do željene lokacije.
 2. Kombinovani transport robe. Koristeći različite vidove saobraćaja za prevoz robe do želljene destinacije, klijentu smanjujemo troškove transporta.
 3. Kontejnerski transport robe. U zavisnosti od vaših želja i specifikacija transporta, prevoz robe do/iz Italije organizujemo kao pun kontejnerski transport (FCL) i zbirni kontejnerski transport robe Italija (LCL).

Uz sve to, Firby Logistic svojim klijentima nudi i niz dopunskih usluga, u okviru zbirnog transporta robe iz/do Italije:

 • Preuzimanje robe na dogovorenoj adresi i njeno otpremanje do konačne lokacije (usluga prevoza od vrata do vrata);
 • Priprema za transport, pakovanje robe, montaža i demontaža;
 • Utovar, istovar i pretovar robe;
 • Pribavljanje svih neophodnih dozvola i dokumenata, odnosno obavljanje celokupne papirologije;
 • Obavljanje svih neophodnih carinskih procedura;
 • Skladištenje i transport robe;
 • Špediterske usluge i distribucija robe;
 • Dodatno osiguranje robe;
 • Praćenje robe u realnom vremenu;
 • Izveštavanje klijenata o vremenu i mestu prispeća robe

Na vama je samo da nam pošaljete svoj zahtev za ponudu ili da kontaktirate sa nama, a naše ljubazno osoblje će vam u najkraćem roku odgovoriti. Vaše zadovoljstvo nama je na prvom mestu.

Transport robe – bilo kada, bilo gde. Firby Logistic. 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *