Transport robe Italija Srbija Italija. Fibry Logistic

TRANSPORT ROBE ITALIJA – FIRBY LOGISTIC

Listu klijenata kompanije Firby Logistic čini veliki broj fizičkih i pravnih lica kod kojih smo opravdali poverenje, transportovajući njihovu robu na jednostavan, siguran i brz način do Italije.

Veliki broj zahteva je upravo za transport robe Italija – Srbija – Italija. Vodeći se znanjem i iskustvom u mogućnosti smo da ponudimo mnogobrojne usluge u sferi transporta robe. Do sada smo u najvećoj meri do Italije prevozili obuću, odeću, prehrambene proizvode, proizvode od gume, nove i polovne automobile i još mnogo toga.

U bliskoj saradnji sa operaterima raznih vidova saobraćaja. Najčešća organizacija do Italije je tekla železničkim i vodnim, ili drumskim i vodnim transportom kako bi našim klijentima pružili transport do odredišne destinacije na vrlo brz i ekonomičan način.

Takođe nudimo kompletnu organizaciju transporta robe do Italije. Naš tim između ostalog čine i profesionalni vozači koji su veoma dobro upoznati sa transportnom mrežom na lokalnom nivou. Zbog toga smo u prilici da predložimo klijentima najekonomičniju i najbržu rutu za transport robe do italijanskih gradova i luka. Po potrebi klijentima pružamo i pakovanje robe u odgovarajuće ambalaže, utovar, istovar, kao i demontažu ili montažu robe.

Transport robe Italija

Koristimo moderno opremljena vozna sredstva za transport robe do svih italijanskih gradova: Rima, Trsta, Milana, Palerma, Napulja, Torna, Đenove, Riminija, Venecije i drugih. Upoznati smo sa svom potrebnom dokumentacijom, uključujući dozvole kojima vršimo transport robe do Italije, pri čemu redovno informišemo klijente.

Moguće je, ukoliko želite da dodatno osigurate vašu robu. Na vreme se informišemo o carinskim troškovima koje prepisuju institucije Italije.

I nemate potrebe za brigu. Isključivo angažujemo profesionalne vozače koji poseduju dugogodišnje iskustvo u radu sa transportom sve vrste robe.

Transport robe za Italiju – različite vrste robe

Transport robe Italija citernama

Već dugi niz godinama obavljamo transport robe za i iz Italije, zato vozni park kompanije Firby Logistic poseduje veliki broj novih, opremljenih vozila prilagođenih za različite vrste robe koja se transportuje u svim zemljama Evrope zajedno sa Italijom. U mogućnosti smo da preuzmemo odgovornost u potpunosti i vašu robu transportujemo do željene destinacije. Tehnička ispravnost vozila predstavlja jednu od najbitnijih stavki kad je transport robe u pitanju zato je mogućnost kvara na našim vozilima sveden na minimum.

Vozila su opremljena GSP praćenjem kako bismo u svakom trenutku znali gde se roba nalazi.

Zahtevi za saradnju se obrađuju u najkraćem mogućem robu, nezavisno od toga da li je u pitanju jedna manja pošiljka ili tovar većeg gabarita.

Po dogovoru, robu preuzimamo na određenom mestu i transportujemo u najkraćem mogućem roku na željenu destinaciju.

Transport robe Italija i povoljne cene

Svakodnevno nam stižu upiti za organizovanje relacije Italija – Srbija i Srbija – Italija. U prilici smo da Vam ponudimo izuzetno povoljne cene koje su ujedno i konkurentne. Svakom klijentu pristupamo fleksibilno i želimo da izađemo u susret. Naše usluge transporta su brze i pouzdane. Tu smo za naše klijente kada im je potrebna reglarna ali I brza isporuka pošiljke za ili iz Italije. Uz našu transportnu kompaniju možete biti sigurni da će vaša pošiljka stići u dugovoreno vreme, na dogovoreno mestu i u izuzetnom stanju.

Kontaktirajte nas i uverite se u kvalitet i efikasnost naših usluga. Do Italije se vrši – vangabaritni transport robe, transport opasnih materija (ADR), zbirni transport, kontejnerski transport, avio transport, vodeni transport i drugi.

Pored transporta robe, vršimo i međunarodne selidbe Srbija – Italija. Pakovanje robe, nameštaja i drugog pokućinstva u odgovarajuću ambalažu. Takođe, po potrebi i zahtevu klijenata vršimo i demotažu i motažu nameštaja sa mogućnosti još jedne usluge – međunarodne selidbe sa principom “ključ u ruke”.

Kontaktirajte nas i uverite se zašto smo dominantni na tržištu a mi ćemo učiniti sve da steknemo još jednog zadovoljnog klijenta. Našim profesionim radom i tudom stećite poverenje i pozititivno iskustvo u saradnji sa nama.

Comments (1)

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *