Avio transport robe Amerika - Firby Logistic 1

Avio transport robe Amerika

Avio transport robe Amerika predstavlja najbrži i, ujedno, najpouzdaniji način prevoza vaše robe do ove države.

Dakle, kada govorimo o transportu robe za Ameriku, tu podrazumevamo Sjedinjnjene Američke Države. Prevoz robe u jednu od najbogatijh zemalja na svetu može se obaviti vazdušnim ili kontejnerskim transportom. Kontejnerski transport robe (pun ili zbirni kontejnerski prevoz), svakako da ima pregršt svojih prednosti. Međutim, avio transport robe u Ameriku predstavlja izbor sve većeg broja kompanija zbog svoje neverovatne brzine i efikasnosti.

S obzirom na to da su SAD jedna od ekonomski najjačih zemalja na našoj planeti, količina i intenzitet uvoza i izvoza robe u ovu zemlju svakodnevno je u porastu. Dakle, u pitanju je država sa velikim multinacionalnim tržištem i visokim životnim standardom, koju odlikuje snažna privreda.

SAD jeste zemlja Severne Amerike koja se, zapravo, sastoji od 50 država (federalnih jedinica). Prostire se na 9,8 miliona kilometara kvadratnih i to je čini trećom najvećom državom na svetu, posmatrano po površini. Isto tako, SAD su treća država u svetu po broju stanovnika, budući da u njoj živi više od 328 miliona ljudi. Glavni grad je Vašington, a najpopularniji je svakako Njujork.

avio transport robe Amerika Firby Logistic 2

Foto: Pixabay

 

Ujedno, američko tržište je, zaista, ogromno i konstantno se razvija u svojim socioekonomskim karakteristikama i performansama. Zato i ne treba da čudi da je Amerika najveći uvoznik robe na svetu i drugi po veličini izvoznik robe.

Iz ovih, ali i brojnih drugij razloga, neophodno je da avionski transport robe Amerika bude obavljen na najkvalitetniji mogući način.

Zašto izabrati avio transport robe Amerika?

Prema podacima Međunarodnog monetarnog fonda, BDP Sjedinjenih Američkih država iznosi 16,9 triliona američkih dolara. Drugim rečima, američka ekonomija ima udeo od skoro jedne četvrtine u globalnom BDP-u, što je zaista impresivan podatak. Iako populacija ove države čini 4,2% celokupnog svetskog stanovništva, Amerika „drži“  29,4% celokupnog svetskog bogatstva, što je najveći udeo jedne države.

U svemu tome doprinosi i veoma razvijen avio transport robe Amerika. Naime, prevoz robe avionom do Amerike, odnosno vazdušni transport robe ima mnogo prednosti, kako za pošiljaoca, tako i za primaoca robe.

Pre svega, vazdušni transport robe za Ameriku jeste ubedljivo najbrži vid prevoza robe. Najpogodniji je za otpremanje robe na dužim relacijama kakva je, između ostalog Srbija – Amerika. Pogodan je za prevoz lako kvarljive robe. Drugim rečima, avionski prevoz robe Amerika se najčešće koristi za tzv. hitne pošiljke, odnosno za transport robe za koju postoji rizik da će izgubiti na kvalitetu ako se ne isporuči u kraćem vremenskom periodu.

Takođe, transport robe avionom do Amerike odlikuju pouzdanost i tačnost, s obzirom na to da letovi imaju egzaktno vreme slanja i dospeća robe. Ono što treba naglasiti jeste da je ovaj vid prevoza robe bezbedan i siguran, budući da se vazduhoplovima uglavnom transportuje roba značajne vrednosti. Bezbednosna kontrola na aerodromima je maksimalna, dok roba, tokom transporta, zahteva minimalno rukovanje.

avio transport robe Amerika Firby Logistic 3

Foto: Pixabay

Ukoliko želite avionskim putem da pošaljete svoju robu za Ameriku, znajte da je rizik od krađe ili oštećenja gotovo nepostojeći. Na kraju krajeva, brz rok transporta, odnosno brzo tranzitno vreme smanjuje potrebu za lokalnim skladištenjem i pakovanjem. Zbog toga, kod avio transporta robe za Ameriku možete napraviti i novčanu uštedu.

Dakle, ako birate između pomorskog i avio transporta robe za Ameriku, nećete se pokajati ako izaberete ovaj potonji.

Firby Logistic – Za siguran i kvalitetan prevoz bilo koje vrste robe do SAD-a

Međutim, da bi avio transport robe Amerika zaista bio kvalitetan i pouzdan, neophodno je da prethodno izaberete odgovarajuću agenciju za prevoz robe.

U tom smislu, Firby Logistic, kao renomirana agencija za organizaciju prevoza robe, svim svojim klijentima obezbeđuje najbolje uslove i najpristupačnije cene prevoza i isporuke robe širom Amerike! Naše višegodišnje iskustvo u transportu robe i poznavanje tržišta Amerike omogućava nam da vam pružimo maksimalni kvalitet transporta robe do SAD-a. U tome nam pomažu i brojni poslovni partneri i agenti sa kojima smo uspostavili i više nego korektnu saradnju.

Dakle, kada je u pitanju transport robe za Ameriku, Firby Logistic je specijalizovan za pružanje sledećih usluga:

 • Avio transport robe Amerika za brze, hitne i male pošiljke;
 • Međunarodni transport robe, odnosno međunarodni prevoz vangabaritnog tereta;
 • Potpuna logistička podrška tokom vazdušnog transporta robe za Ameriku;
 • Usluga uvoza i izvoza robe u/iz Amerike;
 • Kombinovani kontejnerski prevoz robe za prekookeanske destinacije.

Avio transpot robe SAD organizujemo i vršimo ka svim lokacijama u Americi, uz njenu dostavu u najkraćem roku. Prevoz robe za Ameriku možemo organizovati kao direktan ili kombinovan. U slučaju da se u gradu, gde se roba preuzima, ne nalazi aerodrom, nudimo vam uslugu multimodalnog transporta robe.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Firby logistic (@firbylogistic)

Sem svega toga, naše ljubazno i specijalizovano osobolje vam je dostupno 24/7. U svakom trenutku smo spremni da vam pružimo vrhunske logističke usluge pre, za vreme i nakon transporta robe Amerika. O vašim stvarima staramo se na najbolji mogući način. Za transport specijalnih tereta i veoma dragocenih stvari, pružamo vam i dodatno osiguranje kod najpoznatijih osiguravajućih kompanija.

Transport robe za Ameriku i dodatne usluge naše agencije 

Uslugu avio transporta robe Amerika organizujemo i vršimo širom cele teritorije ove države. Ujedno, za sve naše klijente organizujemo transport najraznovrsnije robe:

 • Manja roba, kao i roba koja ne zauzima mnogo tovarnog prostora;
 • Vangabaritni teret;
 • Skupocena i dragocena roba, odnosno vredni komadi nameštaja, umetničke slike i slično;
 • Difuzna roba;
 • Opasne materije (ADR roba), kao i različite vrste tečnosti i gasova koje iziskuju specijalna transportna sredstva;
 • Hrana i piće, odnosno roba koju je neophodno transportovati pod specijalnim temperaturnim režimom;
 • Biljke i životinje.

Naravno, postoji i određena roba koja se ne sme uvoziti u Ameriku. Govorimo o različitim vrstama oružja, vatrometa i municije, a tu je i određeno voće i povrće. Da biste sa tim bili upoznati, morate detaljno poznavati i carinsku proceduru transporta robe u Ameriku. Ali, kako ne biste imali bilo kakve probleme u vezi sa carinskom procedurom, Firby Logistic će vam pomoći oko kompletnog procesa carinjenja robe.

avio transport robe Amerika Firby Logistic 4

Takođe, omogućavamo vam i dodatne i prateće usluge, kada je u pitanju avio transport robe Amerika:

 • Usluga od vrata do vrata (preuzimanje robe na dogovorenoj adresi, prevoz do aerodroma i isporuka do konačne destinacije);
 • Utovar, pretovar i istovar robe, kao i njeno pakovanje radi zaštite;
 • Skladištenje robe na duži ili kraći vremenski period;
 • Priprema celokupne dokumentacije, vađenje neophodnih dozvola i pružanje špediterskih usluga;
 • Praćenje robe i logistička podrška tokom celog procesa transporta;
 • Organizovanje čarter letova;
 • Obaveštavanje klijenata o vremenu i prispeću robe.

Pored avio transporta robe do Amerike, Firby Logistic vam pruža mogućnost kontejnerskog transporta robe Amerika. Ukoliko želite da započnete novi život u ovoj zemlji, Firby Logistic će vam to i omogućiti zahvaljujući povoljnoj usluzi međunarodna selidba u Ameriku.

Pošaljite nam vaš zahtev za ponudu, a mi ćemo se pobrinuti da vaša roba sigurno i na vreme stigne na odredišnu adresu primaoca.

Firby Logistic – Najbrži i najbezbedniji način transporta robe!

Comments (1)

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *