iznajmljivanje minibusa Beograd Firby Logistic 1

Iznajmljivanje minibusa Beograd

Iznajmljivanje minibusa Beograd jedna je od najboljih opcija za prevoz putnika iz srpske prestonice do bilo koje druge destinacije u Srbiji. Svako ko želi iz Beograda da organizuje grupno, kolektivno putovanje treba da ima u vidu sve prednosti iznajmljivanja minibusa. Saznajte u našem blogu i koje su to prednosti.

U svojoj suštini, minibus jeste autobus, tehnički posmatrano. Međutim, u odnosu na regularni putnički autobus, minibus je vozilo koje ima manji broj sedišta. U proseku, taj broj se kreće između 12 i 21, u zavisnosti od dimenzija minibusa. U svakom slučaju, kada treba koordinisati i organizovati prevoz većeg broja putnika iz glavnog grada Srbije do bilo koje druge lokacije, neophodno je da sve protekne u najboljem mogućem redu. Dovoljna je jedna greška u pripremi ili realizaciji prevoza, kako bi celo putovanje palo u drugi plan. U najvećem broju slučajeva, to se događa kada ovaj prevoz organizujete u sopstevnoj režiji. Ili kada svako od putnika na određenu destinaciju dolazi svojim vozilom.

Najam minibusa kod proverene i pouzdane kompanije koja se bavi namenskim prevozom putnika pokazalo se u ovim sučajevima kao najbolje rešenje. Štaviše, iznajmljivanje minibusa Beograd iz dana u dan postaje sve popularnije rešenje – zbog ekonomičnosti, bezbednosti, udobnosti i kompaktnosti putovanja. Minibusevi putovanje cele vaše grupe čine racionalnijim, prijatnijim, zabavnijim i organizovanijim iskustvom. Kada iznajmite minibus, možete računati na to da će svi turisti, odnosno putnici na željenu destinaciju stići istovremeno i sigurno.

Iznajmljivanje minibusa Beograd – Koje su prednosti ovog najma?

Već smo u uvodu naveli nekoliko benefita kada je u pitanju iznajmljivanje minibusa u Beogradu. U najvećem broju slučajeva, radi se o opciji iznajmljivanja vozila sa vozačem. Drugim rečima, kada iznajmite minibus, više ne morate da brinete o stanju na putu, gužvi, parking mestima, pa čak ni o dolivanju goriva, ako za tim ima potrebe. O svemu tome vodi računa iskusni i profesionalizovani vozač. Na vama je samo da uživate u ovom putovanju i da se maksimalno opustite, bez bilo kakve sekiracije.

iznajmljivanje minibusa Beograd Firby Logistic 2

Pogledajmo i neke od drugih prednosti iznajmljivanja minibusa u Beogradu.

VRHUNSKA POGODNOST

Bez obzira na to želite li da iznajmljite minibus u jednodnevnom ili višednevnom režimu, iznajmljivanje minibusa Beograd je odlično rešenje za to! Čak nećete morati, kako smo već naveli, da vodite računa o bilo kom tehničkom aspektu putovanja, ukoliko unajmite minibus sa vozačem. Specijalizovana kompanija za organizaciju i namenski prevoz putnika obezbediće da na krajnju lokaciju stignete u dogovoreno vreme, poštujući sve vaše zahteve.

ISPLATIVOST

Iznajmljivanje minibusa jeste ekonomična opcija koja vam možete doneti i značajne uštede. Posebno ako je neophodno prevesti veći broj putnika – do punog kapaciteta minibusa. Takođe, najam minibusa je cenovno pristupačnije rešenje u poređenju sa iznajmljivanjem drugih vozila i prevozom drugim vozilima.

Recimo da želite da organizujete izlet na jedan dan. Možda će vam na prvi pogled kao lakša, jednostavnija i isplativija opcija izgledati situacija da svako od turista ide javnim prevozom. Ali, načelno posmatrano, ovo bi vas više koštalo, kako u novcu, tako i u vremenu, naročito ako želite da obiđete više različitih lokaliteta. U praksi se pokazalo da je u ovom, kao i u brojnim drugim slučajevima, iznajmljivanje minibusa sa vozačem zaista ekonomičnije rešenje. Tada ćete imati samo jedan trošak za ceo dan. Pored toga, vaše putovanje će apsolutno biti prijatnije i komfornije.

MAKSIMALNO PRIJATNO PUTOVANJE 

Kao što smo već naglasili, kada iznajmite minibus u Beogradu, to znači da će svi turisti u vašoj grupi putovati zajedno, a ne odvojeno u zasebnim vozilima. Kada ne morate da vodite računa o koordinaciji većeg broja vozila sa različitim brojem putnika, vama preostaje da se samo opustite i uživate u putovanju. Pritom, minibus će vam pružiti ne samo više mesta za prtljag i za noge, već će putnici moći i međusobno više da se druže i bolje upoznaju.

Takođe, pervoz minibusom nije obično, već putovanje u stilu. Savremeni minibusevi raspolažu sa najmodernijom opremom, kao što su televizori, LED ekrani, LCD monitori, Wi-Fi, klima i DVD uređaji i slično.

BEZBEDNOST

Svakako jedna od najvećih pogodnosti, kada je u pitanju iznajmljivanje minibusa Beograd, jeste sigurnost putovanja. Ova prednost naročito dolazi do izražaja ako iznajmite minibus od licencirane kompanije za prevoz putnika. To drugim rečima znači da su minibusevi redovno testirani, proveravani, održavani i servisirani. I upravo ta karakteristika putnicima može pružiti dodatnu sigurnost da će putovanje proteći bez problema.

ECO-FRIENDLY REŠENJE

Iznajmljivanjem minibusa u Beogradu doprinosite i zaštiti životne sredine. Naime, grupno putovanje u jednom vozilu (minibusu) ekološki je prihvatljivija opcija u odnosu na putovanja u zasebnim vozilima. Kolektivno putovanje turista u minibusu čini da emisija štetnih gasova i potrošnja goriva bude značajno manja. Na taj način pokazujete da vodite računa o svom životnom okruženju.

FLEKSIBILNOST PUTOVANJA

Treba istaći i to da je najam minibusa izuzetno fleksibilno rešenje za organizovani prevoz putnika. Razlog je jednostavan. U pitanju je vanlinijski prevoz putnika koji vam, za razliku od linijiskog prevoza, omogućava da sami izaberete rutu i napravite pauzu kad god i gde god poželite. Ujedno, vanlinijski prevoz putnika omogućava i to da završite svoje putovanje tačno u onom momentu kada svi turisti stignu na željenu destinaciju.

iznajmljivanje minibusa Beograd Firby Logistic 3

Zbog svoje kompaktnosti i dimenzija, minibus je lakše parkirati u odnosu na autubos. Minibus zauzima manje prostora za parking, što je naročito pogodno u slučajevima kada želite da obiđete više različitih lokacija. Osim toga, u minibusevima postoji i sasvim dovoljno prostora za vaš prtljag. Ponekad se za minibus može prikačiti i prikolica za kofere. To znači da će komfor i udobnost unutar minibusa biti još veći.

Zbog kojih događaja se može iznajmiti minibus?

Pored raznih tura, o kojima će biti reči kasnije, postoje brojni specijalni događaji koji mogu poslužiti kao povod za iznajmljivanje minibusa Beograd.

Organizovani izleti i ekskurzije

Turistički obilasci određenih atrakcija predstavljaju sjajan razlog za iznajmljivanje minibuseva. Recimo, ako želite da posetite neki ski centar, etno selo, vinariju, manastir ili crkvu, najam minibusa je odlična opcija za to.

Svadbe

Verovali ili ne, iznajmljivanje minibusa za venčanja iz dana u dan postaje sve popularnija opcija. Ukoliko postoji veći broj zvanica koji ne živi blizu mesta održavanja ceremonije venčanja, najam minibusa sa vozačem je izvanredno rešenje za to. Minibus će sve goste pokupiti na različitim lokacijama i prevesti ih na željenu destinaciju u isto vreme.

Poslovni događaji (kongresni turizam)

Ukoliko želite da organizujete odlazak, odnosno prevoz na seminare, konferencije, sajmove ili druge poslovne skupove, iznajmljivanje minibusa vaš je saveznik u tome. Ovo se isto odnosi i za prevoz na team-building događaje. U tom slučaju, zaposleni će zajednički uživati u vremenu provedenom van poslovnog prostora ili kancelarije.

Studentska putovanja

Najam miniubusa je pogodno rešenje i za brojne studentske ekskurzije, ali sa manjim brojem studenata. To je šansa za njih da se bolje međusobno upoznaju, podele utiske i iskustva.

Letnji kampovi

Često se za vreme leta održavaju brojni dečiji kampovi i druge aktivnosti. Tako se deca, još od malih nogu, podstiču na komunikaciju i druženje sa svojim vršnjacima, što je jako bitno zbog faktora socijalizacije. Iznajmljivanje minibusa Beograd predstavlja odlično rešenje za bezbedan, kvalitetan i komforan prevoz dece.

Ture u privatnoj režiji

iznajmljivanje minibusa Beograd Firby Logistic 4

Minibusevi takođe predstavljaju izvrsnu opciju i za organizaciju privatnih tura. Tako porodica ili uža familija, rodbina ili manji broj prijatelja mogu istražiti nova mesta i atrakcije.

Putovanja državnih službenika

Minibus jeste efikasan, ekonomičan i pouzdan vid prevoza državnih službenika sa tačke A do tačke B. Naime, ova vozila se, zahvaljujući svojim karakteristikama, mogu prilagoditi specijalnim zahtevima državnih i/ili vladinih službenika.

Firby Logistic – Brzo i pouzdano iznajmljivanje minibusa Beograd 

Kompanija Firby Logistic, pored organizacije i transporta robe, profesionalno se bavi i namenskim, organizovanim prevozom putnika. To znači da svim klijentima nudimo kvalitetnu, efikasnu i veoma povoljnu usluguiznajmljivanje minibusa Beograd. Naš minibus možete iznajmiti za bilo koji vid vanlinijskog prevoza putnika u Srbiji, regionu, ali i šire. Pored toga, za putnike koje dolaze iz inostranstva obezbeđujemo i aerodromski shuttle transfer. To znači da dolazimo po vas na terminalu beogradskog aerodroma, prevozimo vas do vašeg mesta boravka i odvozimo vas natrag na aerodrom, kada se budete vraćali nazad.

Firby Logistic organizuje prevoz grupa turista najraziičtije veličine iz Beograda do bilo koje druge lokacije u Srbiji i šire. Naravno, pored Beograda, naš udoban, siguran i kvalitetan minibus možete iznajmiti i za prevoz putnika u drugim gradovima u Srbiji, kao što je Niš, Kragujevac, Novi Sad… Kompletna organizacija vašeg putovanja naša je briga i nadležnost. Naši sertifikovani, profesionalni, iskusni i odgovorni vozači maksimalno vode računa o vašoj bezbednosti i komforu. U bilo kom momentu možete računati i na njihovu ljubaznost i srdačnost.

Pored standardnog namenskog prevoza putnika, naš minibus prilagođen je i za prevoz starijih lica, kao i putnika sa posebnim potrebama. Ukoliko je to vaš zahtev, možemo organizovati i korporativna putovanja, odnosno prevoz na seminare, konferencije, sajmove, simpozijume i slično. Zahvaljujući našoj saradnji sa brojnim lokalnim agencijama i partnerima, u stanju smo da za vas osmislimo i realizujemo kompletan turistički aranžman. Dakle, nevezano za to da li želite da posetite manastir, crkvu, obiđete vinariju, etno selo i slično, Firby Logistic vaš je siguran oslonac.

Benefiti saradnje sa nama 

organizovani prevoz putnika Firby Logistic

U zavisnosti od trajanja putovanja i vida rentiranja minibusa, Firby Logistic za svakog klijenta formira najbolju ponudu sa izuzetno povoljnim cenama. Naša usluga – iznajmljivanje minibusa Beograd – dostupna vam je za brojne ture:

Pored toga, naš minibus opremljen je najmodernijom opremom koja će vam omogućiti vrhunski komfor i uživanje tokom putovanja. Tu, između ostalog, ulazi besplatan internet, DVD uređaj, LCD monitor, savremena rasveta, klima uređaj i slično. Sa nama se možete pouzdati u:

  • Komforan i kvalitetan prevoz turista čak i na dužim relacijama i višesatnim vožnjama;
  • Bezbednost tokom celog putovanja;
  • Vanlinijski prevoz turista prilagođen vašim potrebama, programu i planu putovanja:
  • Organizaciju pomoći na putu u slučaju nepredviđenih situacija.

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju sa nama, već sada možete rezervisati svoj minibus. Ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja ili nedoumica, budite slobodni da nas pozovete ili pošaljete e-mail. Biće nam drago da vam u što kraćem roku odgovorimo i otklonimo svaku dilemu.

Firby Logistic – Vaš siguran izbor. 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *