iznajmljivanje minibuseva Firby Logistic 1

Iznajmljivanje minibuseva

Iznajmljivanje minibuseva jedan je od najboljih načina za prevoz putnika kada je neophodno da se prevezete do tačno određene destinacije. Najam minibusa naročito dolazi do izražaja ukoliko je u pitanju prevoz većeg broja putnika.

Kao što naziv vozila sugeriše, minibus tehnički predstavlja autobus, ali koji poseduje manji broj sedišta u odnosu na standardni autobus. To su, dakle, vozila koja čiji je broj sedišta u proseku od 12 do 21, u zavisnosti od veličine minibusa. Međutim, nevezano za ovu cifru, koordinacija prevoza većeg broja putnika ponekad može zadati glavobolje – naročito ako ovo putovanje obavljate u sopstvenoj režiji. Minibusevi su se iskustveno pokazali kao izuzetno praktična vozila za kolektivni, odnosno grupni prevoz putnika.

Iznajmljivanje minibusa iz dana u dan postaje sve popularnija opcija, ne samo u širom sveta, već i u Srbiji i regionu. Dva glavna razloga za tako nešto jesu isplativost i kompaktnost putovanja. Svojom manjom konstrukcijom, u poređenju sa regularnim putničkim autobusom, minibusevi čine vaše putovanje organizovanijim i racionalnijim. Umesto da iznajmite pet ili šest automobila od rent-a-car agencije (koji mogu imati poteškoća u pratnji jedan drugog na putu), rentiranje minibusa prevozi celu vašu grupu odjednom.

Na taj način, možete biti mirni i sigurni da će na krajnju destinaciju svi putnici stići bezbedno i istovremeno.

Iznajmljivanje minibuseva – Prednosti ovog tipa prevoza putnika

Sem gorenavedenih osnovnih pogodnosti, minibusevi se mogu iskoristiti i kao iznajmljivanje vozila sa vozačem. To znači da iznajmljivanjem minibusa ne morate da brinete o putovanju po gužvi ili nepoznatim putevima, pa čak ni o sipanju goriva kada je to neophodno. Dakle, na vama je u ovom slučaju samo da se opustite i uživate u putovanju i okolnim pejzažima – bez stresa i sekiracije.

iznajmljivanje minibuseva Firby Logistic 2

Međutim, hajmo sada da se osvrnemo na brojne druge prednosti iznajmljivanja minibusa.

POGODNOST

Iznajmljivanje minibuseva jedna je od najpogodnijih opcija za namenski prevoz putnika, nevezano za to da li rentirate minibus na jedan ili više dana. Još ako unajmite minibus sa profesionalnim vozačem, planiranje putovanja više nije vaša briga. Licencirana kompanija za namenski previoz putnika obezbediće vam da na vreme stignete na krajnje odredište, brinući apsolutno o svim aspektima vašeg ugodnog i prijatnog putovanja.

EKONOMIČNOST

Najam minibusa je isplativa opcija koja vam može uštedeti dosta novca. I to naročito ako je u pitanju prevoz većeg broja putnika (do punog kapaciteta minibusa). Štaviše, najam minibusa je u velikom broju slučajeva povoljnije i jeftinije rešenje u odnosu na iznajmljivanje drugih vozila.

Na primer, ako organizujete jednodnevni izlet, može izgledati kao jednostavna opcija da cela grupa putnika ide različitim oblicima javnog prevoza. Međutim, verovali ili ne, ovo će vam biti znatno skuplja opcija (naročito u utrošku vremena), posebno ako želite da posetite više različitih turističkih mesta. U tom slučaju, iznajmljivanje minibusa sa vozačem zaista je ekonomična opcija, jer ćete imati samo jedan trošak za ceo dan. Sem toga, putovanje će vam biti nesumnjivo bolje i ugodnije.

VIŠE UŽIVANJA U PUTOVANJU

Putovanje minbusom, kao što smo već istakli, znači da svi putnici u vašoj grupi putuju zajedno, a ne zasebno u odovojenim automobilima ili drugim vozilima. I kada ovaj aspekt (zasebnog) putovanja i kompletne samostalne organizacije puta „skinete sa dnevnog reda“, jedino što vam preostaje jeste da maksimalno uživate u prevozu. I to sa više prostora za prtljag, više prostora za noge i više druženja sa ljudima.

Pored toga, iznajmljivanje minibuseva znači i putovanje u stilu. Moderni minibusevi opremljeni su najsavremenijom opremom, kao što su Wi-Fi, DVD uređaji, klima, LCD monitori i slično.

SIGURNOST

Bezbednost je svakako jedna od najvećih prednosti putovanja minibusom. Ova pogodnost dolazi do izražaja kada angažujete proverenu kompaniju za namenski prevoz putnika. Drugim rečima, to znači da su minibusevi redovno održavani i servisirani, što putnicima može dati dodatnu sigurnost da će celokupan put proći u najboljem redu.

BOLJA OPCIJA ZA ŽIVOTNU SREDINU

iznajmljivanje minibuseva Firby Logistic 3

Najam minibusa jeste environment-friendly rešenje, takođe. Kada putnici putuju grupno u jednom vozilu, to je ekološki prihvatljivije rešenje u poređenju sa putovanjima u posebnim drugim vozilima. Odnosno, na taj način emisija štetnih gasova (ugljen-dioksida i drugo) mnogo je manja, čime pokazujete ekološku osvešćenost.

FLEKSIBILNOST PUTOVANJA – MANJE PROSTORA ZA PARKING – VIŠE PROSTORA ZA PRTLJAG

Na kraju krajeva, najam minibusa sigurno je veoma fleksibilno rešenje za namenski prevoz putnika. Za razliku od linijskog prevoza, vanlinijski prevoz putnika minibusem omogućava vam da sami izaberete svoju rutu, napravite pauzu gde god to želite, kao i da okončate putovanje tačno tada kada svi putnici stignu na konačnu adresu.

Sem toga, kada minibusem planirate da obiđete više lokacija, imajući u vidu veličinu vozila, moći ćete da ga parkirate lakše nego običan autobus. To je zato što minibus zauzima manje prostora za parking, što je još jedan vid fleksibilnosti ove vrste prevoza. Takođe, minibusevi pružaju znatno više prostora za vaš prtljag. U određenim slučajevima za minibus se može prikačiti i prikolica za kofere, što bi automatski značilo i dodatni prostor za vaš komfor unutar ovog vozila.

Događaji i povodi za iznajmljivanje minibusa 

Postoje brojni razlozi koji mogu poslužiti kao povod za iznajmljivanje minibuseva.

Ekskurzije i izleti

Organizovani turistički obilasci predstavljaju odličan povod za iznajmljivanje minibusa. Kada želite sa grupom putnika da obiđete razna etno sela, manastire, crkve, kao i druge znamenitosti, minibusevi su zaista odlična opcija za to. Jer, kao što smo istakli, ova vozila pružaju mnogo fleksibilnosti i komfora tokom putovanja.

Venčanja

Rentiranje minibusa za svadbe iz godine u godinu postaje popularnije. Ukoliko vaše zvanice žive daleko od mesta održavanja ceremonije venčanja, minibusevi sa vozačem su izvrsno rešenje da sve goste pokupe na različitim lokacijama i dopreme u isto vreme na željenu destinaciju, ali i nazad do mesta stanovanja.

Korporativni događaji

Bez obzira na to da li planirate da organizujete timbilding događaj, odlaske na koferencije, seminare i slično, iznajmljivanje minibusa će vam umnogome pomoći u tome. Vaši zaposleni će uživati u zajedničkom vremenu provedenom van kancelarije, budući da ne moraju da brinu kako će stići do željene adrese i nazad.

Studentska putovanja

Najam minibusa najprikladnija je opcija za studentske ekskurzije, sa manjim brojem studenata. Putujući zajedno, to je i prilika za studente da se međusobno druže, podele iskustva i upoznaju se bolje.

iznajmljivanje minibuseva Firby Logistic 4

Letnji kampovi

Neretko se tokom leta održavaju razni dečiji kampovi i aktivnosti. Na taj način, deca se još od ranog uzrasta podstiču na socijalizaciju, druženje i uživanje u nesvakidašnjoj zabavi sa svojim vršnjacima. Najam minibusa je odlično rešenje za bezbednu, kvalitetnu i udobnu organzaciju prevoza dece.

Privatne ture

Minibusevi su sjajno rešenje za duže ili kraće ture u privatnoj režiji. Porodica ili uža rodbina ili prijatelji mogu na ovaj način otkriti nova mesta i lokalitete.

Putovanja državnih službenika

Minibusevi predstavljaju efikasan, isplativ, siguran i veoma pouzdan način za prevoz državnih i vladinih zvaničnika od tačke A do tačke B. U tom smislu, minibusevi su specifični. Ova vozila se svojim sadržajem i karakteristikama mogu lako prilagoditi posebnim zahtevima koje državni službenici mogu imati.

Iznajmljivanje minibuseva – Izaberite proverenu kompaniju za namenski prevoz putnika 

Kompanija Firby Logistic, pored organizacije i transporta robe, svim korisnicima nudi i i jedinstvenu uslugu – iznajmljivanje minibusa. Naš minibus možete iznajmiti za sve vrste vanlinijskog međugradskog prevoza putnika, ali i za organizovan namenski prevoz u Srbiji i inostranstvu. Takođe, naš minibus možete rentirati ukoliko vam je potreban brz aerodromski transfer sa terminala aerodroma do hotela ili drugog prenoćišta i nazad.

Organizujemo prevoz grupa putnika najrazličitije veličine na brojne lokacije u Srbiji i regionu, kao i u Beogradu i okolini. Naravno, pored Beograda, naš komforan i kvalitetan minibus možete iznajmiti i za prevoz putnika u Kragujevcu, Nišu, Novom Sadu, Kruševcu, Kraljevu i drugim gradovima.

Vaše putovanje i kompletna organizacija puta naša je briga. Naši iskusni, stručni i profesionalizovani vozači vode računa da svaki aspekt organizacije i vožnje protekne u najboljem mogućem redu. Pored visokokvalitetne usluge vožnje, možete u svakom trenutku računati na njihovu srdačnost i ljubaznost. Sa našim vozačima, vožnja je maksimalno bezbedna i sigurna.

Pored standardnog namenskog prevoza putnika, naš izuzetno udobodan minibus prilagođen je i za prevoz starijih osoba, kao i putnika sa posebnim potrebama. Organizujemo, po vašem zahtevu, korporativna putovanja, odnosno odlaske na konferencije, seminare, timbilding događaje i slično.

Uspešna saradnja sa brojnim partnerima i turističkim agencijama omogućava nam da za vas osmislimo celokupan plan i rutu putovanja. Odnosno, za svakog korisnika i njegovu grupu možemo organizovati kompletan turistički aranžman. Bez obzira na to da li želite da idete u obilazak crkava, manastira, etno selo, kao i drugih turističkih atrakcija, Firby Logistic je tu za vas.

Zašto da sarađujete sa nama? 

Firby Logistic za svakog klijenta ponaosob, u zavisnosti od aranžamana, odnosno trajanja puta i tipa rente minibusa, formira najpovoljniju cenu na tržištu.

namenski prevoz putnika

 

Naš minibus opremljen je najsavremenijom opremom u koju, između ostalog, ulazi:

 • Besplatan internet (Wi-Fi);
 • DVD uređaji;
 • LCD Monitori;
 • Klima uređaj;
 • Dosta prostora i komforna sedišta;
 • Moderno osvetljenje i ozvučenje;
 • Prikolica za prtljag.

Nudimo vam:

 • Prevoz dužih i kraćih tura sa našim vozačima u modernom minibusu;
 • Vrhunski komfor i udobnost unutar minibusa;
 • Bezbednost i sigurnost tokom celog putovanja;
 • Prilagođavamo rutu vašim potrebama i rasporedu putovanja;
 • U slučaju nepredviđenih okolnosti, tu smo i da organizujemo pomoć na putu 24/7.

Budite slobodni da kontaktirate sa nama u bilo kom trenutku, 24/7, i rezervišete svoje vozilo na vreme. Ukoliko imate bilo koju neodumicu, dodatno pitanje ili dilemu, ne ustručavajte se da nas pozovete. Naše ljubazno osoblje će u najkraćem roku odgovoriti na vaš upit.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *