aerodromski transfer Firby Logistic 1

Aerodromski transfer

Aerodromski transfer iz godine u godinu postaje sve popularnija i prikladnija usluga prevoza, kako u Srbiji, tako i u inostranstvu. Postoji i više razloga za to. Savremen način života promenio je pogled na poslovna, ali i na privatna putovanja koja zahtevaju brže i dinamičnije prevoze sa tačke A na tačku B. Ovo se naročito odnosi na slučaj putovanja avionom, kada se putuje u najrazličitije gradove, države, pa čak i druge kontinente. Tada je neophodno obezbediti kvalitetan, bezbedan i ugodan prevoz do aerodroma, odnosno sa aerodroma do željene destinacije.

Putovanje avionom, kao takvo, može doneti mnogo uzbuđenja i zabave, kao i mogućnosti za sticanje neprocenjivog iskustva. Međutim, iako zabavna, ova putovanja sa sobom, ipak, nose i dozu strepnje i izazova. „Da li ću stići na vreme na aerodrom?“ „Hoću li zakasniti na avion?“ „Da li će let kasniti?“ Ovo su sigurno neka od neizbežnih nedoumica koja su imali gotovo svi koji su nekada putovali avionom.

I upravo ovde na scenu stupaju aerodromski transferi, koji su se iskustveno i praktično pokazali kao najbolji vid eliminacije svake vrste stresa i anksioznosti uzrokovanih avio putovanjima.

Šta je to, uopšte, aerodromski transfer?

Prva stvar koja mnogim putnicima padne na pamet, kada doputuju ili slete na aerodrom, jeste da unajme rent-a-car ili taksi uslugu kako bi se prevezli do željene destinacije. Ali, treba znati da usluga aerodromskog transfera, sa svim svojim pogodnostima i benefitima, ima značajnu prednost nad ovim dvema vrstama prevoza putnika. O tome ćemo pričati nešto kasnije. Hajmo prvo da pogledamo šta je to, zapravo, aerodromski transfer.

Usluga aerodromskog transfera jeste vid prevoza putnika sa aerodroma do željene destinacije (hotela, motela, apartmana ili drugog smeštaja). Takođe, ova usluga podrazumeva i prevoz putnika do aerdoroma sa određene i unapred dogovorene lokacije. Usluga aerodromskog transfera može se rezervisati unapred online ili telefonskim pozivom, u skladu sa vašim zahtevima i potrebama putovanja. Zato je neophodno da uvek izaberete proverenu i licenciranu kompaniju za namenski prevoz putnika.

aerodromski transfer Firby Logistic 2

Kako je ova usluga predviđena za putnike koji putuju avionom, to znači da ne morate da brinete oko toga da li ćete vi nositi (težak) prtljag sa sobom, jer to čine drugi za vas. Sem toga, kod aerodromskih transfera konačna destinacija ne mora biti limitirana na vaš dom. Naprotiv, možete sa aerodroma putovati, kako smo istakli, do bilo kog drugog dogovorenog mesta/smeštaja.

Dve vrste aerodromskih transfera

  • Transferi do aerodroma;
  • Transferi sa aerodroma.

U prvom slučaju, vozilo sa vozačem čeka vas tačno na lokaciji koju ste vi odredili. Vozač vas vozi direktno na aerodrom, ali ako vi želite, uvek se može napraviti pauza kako biste proverili da li ste poneli sve sa sobom (pasoš, dokumentaciju…). Transfer do aerodroma lišava vas svakog stresa i nervoze povezanih sa dolaskom na aerodrom.

U drugom slučaju, vozilo sa vozačem če vas čekati na terminalu aerodroma kada avion sleti. On preuzima vaše stvari i prtljag, stavlja u vozilo, a potom putujete direktno do vašeg konačnog odredišta – bez čekanja i pritiska. Na taj način sigurno i brzo stižete na željenu destinaciju.

Zašto treba iskoristiti uslugu aerodromskog transfera?

Postoje brojni benefiti aerodromskog transfera, odnosno prevoza putnika do/od aerodroma.

Pouzdanost i bez čekanja

Za razliku od drugih vrsti prevoza sa/do aerodroma, koje možete relativno dugo čekati, aerodromski transferi su brzi, tačni i pouzdani, lišavajući vas nelagodnosti. čekanja. Vozilo sa vozačem će vas čekati čak i ako let kasni. Takođe, sa aerodromskim transferom uopšte ne morate da brinete da li ćete zakasniti na let, što je jedna od najvećih noćnih mora svakog putnika. Aerodromski transferi čine da na aerodrom stignete uvek na vreme.

Sigurnost

Prema pojedinim studijama, jedna od najvećih briga za putnike koji dolaze iz inostranstva jeste briga za sopstveni život i svojinu. Naravno, tu je i bojazan da se izgube zbog nepoznavanja okoline (države, grada…). To je naročito izraženo ako putnici, koji su odlučili da budu istovremeno i vozači, dolaze u, za njih, nepoznati kraj ili grad gde nisu upoznati sa bezbednosnim rizicima.

Aerodromski transfer vam pruža maksimalnu sigurnost i bezbednost na više načina. Prvo, vozači veoma dobro poznaju rute, put i mesto gde vas voze. Drugo, oni vašim prtljagom rukuju pažljivo i obazrivo, vodeći računa o njegovoj zaštiti. Dakle, sa aerodromskim transferom, vi i vaš prtljag ste u sigurnim rukama. I treće, servisirana i redovno održavana vozila bezbednija su opcija u odnosu na javni linijiski prevoz.

Bez dodatnih troškova

Stvar koja verovatno iritira najveći broj putnika, kada idu na aerdorom ili putuju sa njega, jesu zaista velike cene i nepredviđene tarife koje taksisti umeju da naplate. Kod aerodromskog transfera takav problem nećete imati, budući da ovde plaćate samo fiksnu i unapred određenu tarifu. Korisnik, kada odluči da rezerviše uslugu aerodromskog transfera, može videti i predvideti svoje celokupne troškove (naknadu za put, gorivo, parkiranje…). To znači da kod ove usluge ne postoje skriveni ili dodatni troškovi, što je čini čak i isplativijom opcijom.

Iskustvo vozača

aerodromski transfer Firby Logistic 3

Kada iznajmite vozilo sa vozačem koje će vas prevesti do/sa aerodroma, onda zaista možete biti bezbrižni. Vozači, pored toga što ih odlikuje zavidan nivo profesionalnosti, stručnosti i veštine, veoma su i iskusni u svom poslu. Oni, kao što smo rekli, poznaju mesto u koje ste se uputili, upoznati su sa putevima, rutom, saobraćajnim i drugim propisima….

Na taj način, stići ćete na vašu željenu destinaciju u kratkom roku. Na primer, ako ne idete direktno u hotel, već želite da vidite određenu turističku atrakciju, iskusan vozač će izabrati optimalnu i najprikladniju rutu za ovu turu. Pored toga, iskusni vozači će se pobrinuti da vaše putovanje bude apsolutno komforno i u komoditetu u svakom trenutku prevoza, za razliku od drugih vrsta prevoza.

Bez dodatne papirologije

Kada želite preko rent-a-car agencije da iznajmite vozilo za prevoz do/od aerdroma, to može zahtevati dosta papirologije i popunjavanja dokumenata, što definitivno oduzima vreme. Dakle, to nije samo „uzmi ključeve od kola i vozi“. Kod aerodromskih transfera ove „glavobolje“ praktično ne postoje, budući da je papirologija minimalna ili nepostojeća.

To je zbog toga što se u vozilu već nalazi vozač. U njegovoj nadležnosti je briga ne samo o vozilu, već i o vašem komforu i udobnosti.

Efikasnost i mir

Nakon sletanja na aerodrom, putnici često umeju da budu umorni, zbog čega nije dobra opcija da voze sami do željene destinacije. Iskusni vozači koji se bave prevozom putnika sa aerodroma prevešće vas brzo i efikasno do vaše destinacije, tako da vi ne morate uopšte dodatno da se umarate. Na taj način, vaš fizički i psihički mir zagarantovan je tokom putovanja sa aerodroma.

Zbog čega je aerodromski transfer bolja opcija od taksi usluge?

Kao što znate, taksi jeste jedna vrsta usluge prevoza koja se putnicima nudi kada idu do/sa aerodroma. Međutim, u mnogim aspektima aerodromski transfer je bolje rešenje u odnosu na taksi uslugu. Prevoz putnika do/od aerdroma nije samo puki i običan prevoz. Ova vozila su dizajnirana tako da putnicima nude visokokvalitetan ambijent unutar vozila, kao i maksimalan komfor.

Možete se pouzdati u to da vozači, koji se bave aerodromskim transferima, imaju bogato iskustvo i znanje. Oni poznaju strane jezike, a mnogi su tokom svoje radne karijere vozili poznate i VIP ličnosti. Kao što smo i ranije istakli, kod aerodromskih transfera nema skrivenih troškova. Vi unared znate, na osnovu rezervacije, koliko će vaše putovanje koštati. Sa taksi vozilima nikada ne možete biti sigurni u tarife koje variraju iz dana u dan.

Profesionalni vozači vode računa o vašem prtljagu. Oni se brinu o vašoj udobnosti i prijatnosti, otvaraju vam vrata pri ulasku i izlasku iz vozila. Dakle, praktično dobijate uslugu prve klase kakvu ste možda do tog momenta viđali samo u filmovima, dok to sa taksi vozilima nije slučaj.

Izaberite svoj siguran transfer do/sa aerodroma

Kompanija Firby Logistic, pored usluge transporta robe i selidbi, organizuje i obavlja i organizuje vrhunske, kvalitetne i pouzdane aerodromske transfere po pristupačnim cenama. Svim klijentima dostupni smo 24 sata, svakog dana, sedam dana u nedelji. Vršimo prevoz manje grupe putnika sa aerodroma u Beogradu i drugih gradova u Srbiji i regionu do dogovorenih destinacija. Ujedno, vršimo i prevoz putnika do aerodroma u Beogradu.

Naš vozni park čine najmodernija vozila – minibus, autobus i druga vozila. Pored turista i privatnih lica, aerodromski transfer obavljamo za domaće i inostrane biznismene, VIP ličnosti, državne službenike, diplomate i druge osobe. Naši vozači su ljubazni, viskokvalifikovani i iskusni, sa poznavanjem više jezika, što znači da ćete se odlično sporazumeti sa njima. U tačno dogovoreno vreme će vas sačekati na aerodromu (ili drugoj destinaciji ako putujete do aerodroma). Nakon toga, možete se prepustiti udobnosti na maksimalnom nivou unutar vozila.

aerodromski transfer Firby Logistic 4

Ako želite aerodromski transfer za veći broj ljudi, Firby Logistic vam nudi i specijalne popuste, o kojima se kod nas odmah možete raspitati.

Omogućujemo vam i grupni prevoz, kada je u pitanju prevoz putnika iz Beograda do aerodroma. Naše vozilo sa vozačem će pokupiti putnike na različitim adresama i prevesti ih do aerodroma istim vozilom. Takođe, istu stvar činimo u slučaju prevoza putnika sa aerodroma do bilo koje destinacije u Beogradu. Odnosno, sve putnike srdačno dočekujemo na terminalu aerodroma. Nakon toga svakog putnika u istom vozilu prevozimo na različite adrese.

Ako je to vaša želja, u stanju smo da organizujemo i turistčke ture, odnosno razgledanje znamenitosti, zajedno sa profesionalnim vodičem. Ujedno, možemo organizovati jednodnevne ili višednevne izlete i obilaske različitih destinacija šitom Srbije. Zahvaljujući saradnji sa brojnim turističkim agencijama, za naše klijente možemo organizovati kompletan turistički aranžman.

Rezervišite svoje vozilo i aerodromski transfer OVDE, i uživajte u besprekornom i bezbrižnom putovanju. Firby Logistic će vam to sigurno omogućiti.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *