namenski prevoz sportista prevoz sportskih ekipa Firby Logistic 1

Namenski prevoz sportista

Namenski prevoz sportista najbolji je način za putovanje sportskih ekipa (profesionalnih i/ili amaterskih) sa jedne na drugu lokaciju. Postoje i brojni razlozi za to.

Prevoz sportskih ekipa ne samo da je interesantan vid putovanja, već ujedno predstavlja i neophodnost za većinu ekipnih sportova. Fudbal, košarka, rukomet, odbojka – samo su primeri kolektivnih sportova čije su ekipe gotovo uvek u pokretu. Ovo važi ne samo za afirimisane timove, već i za početnike. Jednostavno – bilo koja sportska ekipa s vremena na vreme mora da putuje u Srbiji ili van nje, kako bi nastupala na različitim turnirima ili takmičenjima.

Znamo da je sportistima potrebna maksimalna pažnja, odmor, fokusiranost, kao i fizička i psihička rasterećenost pred svaki meč. Međutim, ponekad putovanje i odlazak na naročito udaljeniju lokaciju može biti stresno i opterećujuće iskustvo za atlete. Govorimo u onim slučajevima kada ekipe, zbog nekvalitetnog i neudobnog prevoza, ne mogu dovoljno da se odmore. To povratno može negativno uticati na njihove sportske rezultate. S druge strane, čak i prevoz sportista sa jednog na drugo mesto može biti zahtevan zadatak u pogledu logistike, organizacije i troškova.

Najbolje rešenje u ovakvim i sličnim situacijama jeste organizovani prevoz sportista minibusom ili autobusom. Iznajmljivanje minibusa, odnosno iznajmljivanje autobusa za prevoz sportskih ekipa predstavlja vrhunski, efikasan i veoma udoban način da se doputuje do željene destinacije.

Namenski prevoz sportista – Pouzdano i ekonomično rešenje 

Jedna od najvećih prednosti namenskog i organizovanog prevoza sportskih ekipa jeste što u potpunosti otklanja bilo koju vrstu brige, stresa ili tenzije sa putovanja. Sportske ekipe ponekad putuju često, ali to putovanje se u najvećem broju slučajeva svodi na različite i nove lokacije. U nepoznatom gradu, opštini ili nekom drugom mestu, veoma je lako izgubiti se (naročito ako nemate iskusnog vodiča ili vozača). Ova veoma neprijatna situacija može uzrokovati kašnjenje na zakazani meč.

Iskusni i profesionalni vozači autobusa, odnosno minibusa postaraće se da cela ekipa stigne tačno na vreme na dogovorenu utakmicu ili drugi sportski događaj. Drugim rečima, organizovani prevoz sportista autobusom ili minibusom predstavlja izrazito pouzdan vid putovanja za celu ekipu. Na vama je samo da uživate u putovanju i da svu svoju mentalnu snagu usmerite ka novom sportskom trijumfu. Sve ostalo briga je sertifikovanih, stručnih i visokoobučenih vozača.

namenski prevoz sportista prevoz sportskih ekipa Firby Logistic 2

Za pojedine sportske ekipe, koje ne putuju toliko često, nije isplativo rešenje kupovina autobusa ili minibusa za relativno manji broj putovanja tokom sezone. Štaviše, nije ni organizaciono efikasno i izvodljivo rešenje da svaki sportista na meč u drugoj sredini dolazi sopstvenim prevozom. Kod prevoza sportskih ekipa, javni prevoz predstavlja nepouzdanu, skupu i najmanje pogodnu opciju.

U praksi se pokazalo da je u ovakvim i sličnim slučajevima iznajmljivanje minibusa/autobusa odlično i ekonomično rešenje. Nema dodatnih troškova putovanja, cena je veoma pristupačna, a pored sportista, prevozi se i celokupna njihova oprema bez ikakvih poteškoća. i pratećih izdataka.

Prevoz sportskih ekipa – Udobnost koja je sportistima potrebna

Kao što smo već istakli – svakom sportisti je pred meč najviše potrebno da bude odmoran i spreman. Neudobno i stresno putovanje učiniće vas razdražljivim, nervoznim i umornim pred predstojeću utakmicu. Samim tim, nećete biti u stanju da date sve od sebe na terenu, a mogućnost povreda (što nijedan sportista ne želi) je veća.

Iznajmljivanjem autobusa, odnosno minibusa od proverene i licencirane kompanije, vi ne unajmljuete samo prevozno sredstvo. Vi istovremeno obezbeđujete celoj ekipi neophodan komfor tokom celog putovanja. Ova prevozna sredstvaimaju udobna i prostrana sedišta, dovoljno mesta za noge, dodatni prostor za prevoz opreme… Pored toga, tu je i prekopotrebna klima, koja ima funkcije grejanja i hlađenja, besplatan Wi-Fi, DVD plejer, LCD monitor… Pored toga, za lakšu koordinaciju i komunikaciju sa svim sportistima, prisutan je i bežični mikrofon.

Jednom rečju, radi se o pravim pokretnim „smeštajima“ koji omogućuju maksimalan komfor, nevezano za dužinu putovanja i daljinu destinacije. Na kraju krajeva, namenski prevoz sportista, pored udobnosti, može vam pružiti i dodatno vreme da ojačate timski duh i razradite taktiku neposredno pre važnog meča.

Iznajmljivanje autobusa, odnosno minibusa za namenski prevoz sportista pruža vam i tu pogodnost birate prevozno spredstvo shodno broju putnika! Činjenica je da nećete uvek putovati sa istim brojem igrača na svaku utakmicu. Nekada će vam biti potreban veći, a nekada manji broj sedišta. Zato je najam autobusa/minibusa  za organizovani prevoz sportskih ekipa veoma fleksibilno rešenje. To je zbog toga što se usluga najma autobusa/minibusa apsolutno prilagođava vama i vašim potrebama, kako u pogledu broja putnika, tako i u pogledu rute transfera.

Zašto je uopšte neophodan namenski prevoz sportista? 

Mogli smo da vidimo da su prednosti namenskog prevoza sportista i iznajmljivanja autobusa/minibusa u ove svrhe zaista mnogobrojne. Međutim, zbog čega bi uopšte jedna sportska ekipa imala uopšte potrebu da iznajmljuje ova prevozna sredstva? Dva su osnovna (sportska) razloga za ovakav vid usluge – od sportskih turnira, do jednokratnih mečeva u gostima.

TURNIRSKA PUTOVANJA

Neretko se dešava da cela ekipa mora da otputuje na neki sportski turnir u drugom gradu ili državi koji može trajati od nekoliko dana do više nedelja. Ovo je idealna prilika za iznajmljivanje autobusa, odnosno minibusa. Pored samog prevoza na centralno mesto održavanja ovakve sportske manifestacije, turniri su i odlična šansa za izlete sportista između ili nakon odriganih utakmica, kako bi mogli da se odmore i upoznaju sa znamenitostima određenog lokaliteta. Na taj način, saigrači mogu provesti više zajedničkog vremena, što pomaže u stvaranju pozitivne timske atmosfere.

namenski prevoz sportista prevoz sportskih ekipa Firby Logistic 3

Timovi imaju tendenciju da mnogo unapred znaju datume turnira na kojima nastupaju. Zato možete rezervisati svoj autobus/minibus i mnogo ranije po znatno povoljnijoj ceni. Time se opet vraćamo na stavku da je namenski prevoz sportista zaista finansijski isplativo rešenje.

GOSTUJUĆE UTAKMICE

Sve ekipe koje učestvuju u ligaškim utakmicama, imaju i sva svoja gostovanja upisana u svoje sportske kalenadre. I to čim dobiju raspored mečeva za novu sezonu. Organizovani prevoz sportista nudi vam i tu fleksibilnost da rezervišete svoj autobus/minibus za jednokratno putovanje na utakmicu u gostima ili da vam bude organizovan prevoz za gostujuće mečeve tokom cele sezone.

Firby Logistic – Šampionski prevoz za bilo koji sportski tim!

Kompanija Firby Logistic svim klijentima pruža bezbedan, kvalitetan i izuzetno udoban organizovan prevoz sportista do bilo koje destinacije u Srbiji, regionu, ali i šire. Za vrhunski prevoz sportskih ekipa i timova, u zavisnosti od broja putnika i vaših potreba, nudimo vam iznajmljivanje autobusa, odnosno iznajmjivanje minibusa. Naš autobus, odnosno minibus u potpunosti je prilagođen za prevoz profesionalnih sportista, ali i sportista amatera različitih starosnih grupa.

Zahvaljujući našem kvalitetnom, redovno servisiranom i održavanom autobusu/minibusu, možemo da vam ponudimo namenski prevoz sportista na najrazličitije lokacije – na dužim ili kraćim relacijama. Ali, nevezano od udaljenosti, svim klijentima omogućujemo bezbrižno, udobno i kvalitetno putovanje uz najbolji odnos cene i kvaliteta usluge. Naš glavni adut, pored vozila, svakako su profesionalizovani, iskusni, stručni i ljubazni vozači koji obezbeđuju brz i siguran put na željenu destinaciju.

Autobus, odnosno minibus kojima raspolažemo ispunjavaju najviše standarde bezbednosti, zbog čega u svakom momentu putovanja možete biti opušteni i rasterećeni. Oni su opremljeni najsavremenijom opremom, prostranim sedištima koja se pomeraju u svim pravcima, tako da vam je komfor tokom puta zagarantovan. Minibus, odnosno autobus u našem voznom parku raspolažu sa besplatnim Wi-Fi-jem, DVD/CD plejerom, televizorom, klimom…Nudimo vam i mogućnost iznajmljivanja dodatne prikolice za prtljag cele ekipe, kao i sportske opreme.

Zašto da sarađujete sa nama? 

Ako vam je, dakle, potreban prvoklasni i kvalitetan organizovani prevoz sportskih ekipa, naša usluga iznajmljivanja autobusa/minibusa dostupna vam je po izuzetno pristupačnim cenama. U našoj organizaciji, dnevni ili višednevni najam autobusa/minibusa u vanlinijskom prevozu dostupan vam je 24/7.

Svim klijentima pružamo maksimalnu pouzdanost prilikom iznajmljivanja autobusa/minibusa. Naš zadatak je da svakom klijentu obezbedimo ispravno i kvalitetno vozilo, kao i maksimalno udoban prevoz – od početka do kraja putovanja. Naša vozila možete iznajmiti za kraće rute (transfer linije) za prevoz na takmičenja ili utakmice, ali i na duži vremenski periodu, po danu. Ovo drugo odnosi se na prevoz sportista i sportskih radnika na sportske pripreme, kao i međunarodna sportska takmičenja.

namenski prevoz sportista prevoz sportskih ekipa Firby Logistic 4

Firby Logistic ima odličnu saradnju sa brojnim turističkim agencijama, sa kojima smo uspostavili i više nego korektne poslovne odnose. Zahvaljujući tome, u stanju smo i da dodatno organizujemo i smeštaj, kao i sve prateće aktivnosti za svaku sprotsku ekipu. Sa nama se možete pouzdati u:

  • Fleksibilan prevoz koji se prilagođava vašem rasporedu i planu putovanja;
  • Maksimalnu i konstantnu udobnost tokom celog putovanja, čak i prilikom dužih tura;
  • Uvek visoki nivo bezbednosti i sigurnosti;
  • Pomoć na putu zbog nepredviđenih okolnosti u bilo koje doba dana ili noći

Budite slobodni da rezervišete svoj autobus, odnosno minibus bilo kada, jer vam vam mi uvek stojimo na raspolaganju. U svakom trenutku nas možete i kontaktirati ako imati bilo kakvih pitanja ili nedoumica. Nama će biti i više nego drago da budemo deo vaših sportskih podviga i uspeha!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *