najam autobusa Firby Logistic 1

Zašto je iznajmljivanje autobusa pravo rešenje za grupna putovanja?

Iznajmljivanje, odnosno najam autobusa predstavlja sigurno jednu od najboljih opcija za bilo koje grupno putovanje. Nevezano za to da li putujete iz turističkih ili poslovnih razloga, iznajmljivanje autobusa je usluga sa kojom ne možete da pogrešite. Postoji i više razloga za to, o kojima ćemo govoriti u ovom blogu.

Dakle, bez obzira na vrstu i pobude vašeg kolektivnog putovanja, sasvim je razumljivo da sve želite da bude organizovano i da prođe bez ikakvih problema. Međutim, ponekad izbor najboljeg načina za prevoz putnika može biti izazovan zadatak. S jedne strane, svim putnicima želite da obezbedite udobnost i sigurnost. Ali, s druge strane, istovremeno želite da obezbedite pristupačno prevozno rešenje koje će u potpunosti odgovarati standardima događaja zbog kojeg se putovanje organizuje.

U praksi se za ove i slične situacije najbolje pokazala usluga iznajmljivanja autobusa za vanlinijiski prevoz, koja u svemu pokriva zahteve kolektivnih putovanja sa većim brojem putnika.

Najam autobusa – Komfor koji zaslužujete

Svaki putnik želi da da se oseća komforno gde god i koliko god dugo da putuje. Sa iznajmljenim autobusom možete iskusiti udobnost na visokom nivou. Između sedišta nalazi se dovoljno mesta, tako da imate prostora da protegnete svoje noge. Za razliku od automobila, u autobusu, ako imate potrebu, možete i prošetati za vreme vožnje.

Ujedno, većina autobusa koji su u ponudi za iznajmljivanje raspolažu i toaletom, što nije slučaj kada putujete običnim automobilom. Takođe, autobusi nude i brojne druge pogodnosti koje omogućuju užitak i komfor tokom putovanja. To su, recimo, usluge Wi-Fi, televizora, klime, DVD uređaja… Kao što je poznato, autobusi imaju posebna mesta rezervisana za vaš prtljag.

najam autobusa Firby Logistic 2

Na kraju, ali ne i najmanje bitno, zajedničko putovanje autobusom doprinosi i boljem međusobnom povezivanju i druženju putnika. Dok, na primer, razgledate prelepe panorame grada ili ste u jeku seoskog turizma, uvek je lepo sa sa nekim podeliti svoje utiske. Zato najam autobusa pruža i jedno neformalno, prijateljsko okruženje za sve putnike.

Iznajmljivanje autobusa jednostavno nudi maksimalno prijatno i zabavno putovanje za sve.

Iznajmljivanje autobusa sa vozačem nudi vam vrhunsku bezbednost

Prioritet svih prioriteta, kada je bilo koje putovanje u pitanju, jeste bezbednost putnika. Zato svaki autobus, pre putovanja, prolazi rigozorne testove. To se čini kako bi se osiguralo da ovo vozilo može sigurno da preveze sve putnike na željenu destinaciju. Svaki deo opreme u autobusu se proverava kako bi se putnici osećali i bili maksimalno bezbedni.

Pored toga, s obzirom na to da iznajmljivanje autobusa može biti u vidu iznajmljivanja vozila sa vozačem, znajte da ćete uvek biti u rukama profesionalnog vozača. U pitanju su iskusni vozači koji su adekvatno obučeni da pomognu svim putnicima da sigurno dođu do željenog odredišta. Oni tokom vožnje preduzimaju sve mere predostrožnosti. Oni odlično poznaju saobraćajne propise, veoma dobro se snalaze i po nepovoljnim vremenskim okolnostima, a  obučeni su da vas voze u bilo koje dana i noći.

Najam autobusa je povoljna opcija za grupna putovanja 

Čak i pored svih pogodnosti i benefita koje dobijate prilikom iznajmljivanja autobusa, najam ove vrste vozila za kolektivni prevoz putnika je veoma cenovno pristupačna usluga. Ovo je znatno jefitnijie rešenje u odnosu na plaćanje avionske karte, na primer.

Vožnja iznajmljenim autobusom može vam pomoći da uštedite i na drugim putnim troškovima. To su, recimo, uštede na troškovima kao što su naknade za parkiranje, putarina, troškovi za gorivo, troškovi za prtljag i slično.

Jednostavno, ne možete pronaći bilo koju drugu opciju grupnog putovanja, a da je istovremeno efikasna, pristupačna i kvalitetna kao što je najam autobusa.

Spremite se za fleksibilnost i putovanje lišeno stresa 

Za razliku od linijskog prevoza koji ima unapred predviđenu rutu i plan putovanja, iznajmljivanje autobusa predstavlja vanlinijski prevoz putnika. To znači da se iznajmljeni autobus u potpunosti prilagođava vašim potrebama i rasporedu putovanja.

Dakle, ova vozila imaju mogućnost zaustavljanja, pauziranja i odvođenja na lokacije koje vi odredite pre ili za vreme putovanja. To je, recimo, nemoguće kada putujete čarter avionom. Ili, kada veća grupa pojedinaca putuje većim brojem automobila, jako je teško sinhronizovati i organizovati ovu grupu za vreme prevoza. Iznajmljivanje autobusa nudi tu sjajnu pogodnost da kompletna grupa putnika uđe u autobus zajedno i da ode na događaj istovremeno. Svi putnici mogu napraviti i zajedničku pauzu. Autobus neće ni krenuti dok se svi putnici sa spiska ne pojave, tako da vas i to lišava jedne dodatne brige.

najam autobusa Firby Logistic 3

Najam autobusa znači da vas ova vozila mogu prevesti na gotovo bilo koje mesto koje poželite, povodom bilo kog događaja. Bez obzira na to da li je u pitanju turistički aranžman, etno turizam, obilazak lokaliteta, organizovan prevoz za svadbe ili korporativni događaj, najam autobusa je pravo rešenje za vas.

Na vama je jedino da se udobno zavalite u sedištu i maksimalno opustite prilikom putovanja. Ne morate da vodite računa o stanju na putu, plaćanju putarine, gužvi u saobraćaju i slično. O svemu ovome brine, kao što smo nalgasili, iskusni vozač, tako da iznajmljivanje autobusa podrazumeva i putovanje bez bilo kakvog stresa i mentalnog i fizičkog napora.

Kada iznajmite autobus, nema kašnjenja prilikom dolaska na željenu destinaciju

Verovatno i sami znate da niko ne želi da zakasni na bilo koji događaj da putuje, jer time odaje loš utisak o sebi. Nažalost, ovo je jedan od realnijih scenarija koji vas može zadesiti ako na neki događaj putujete svojim automobilom i sopstvenoj organizaciji. Naročito ako putujete kroz nepoznate predele i krajeve. Pritom, valja naglasiti da su poslovni sastanci (seminari, konferencije…) naročito nezahvalni za kašnjenje. Tačnije, u ovakvim i sličnim situacijama, upravljanje vremenom je zaista od najveće važnosti, zbog čega je tačan dolazak na vreme imperativ.

Najam autobusa vas apsolutno oslobađa ovih briga. Autobus sa vozačem će vas čekati na željenoj, odnosno dogovorenoj lokaciji čak i pre dogovorenog roka. Profesionalni vozači će se pobrinuti da svi putnici budu u vozilu na vreme za putovanje. Uz njihovu stručnost, ekspertizu i iskustvo možete biti sigurni u to nećete zakasniti na bilo koji događaj da putujete.

Ekološki prihvatljivo rešenje

Iznajmljivanje autobusa, po logici stvari, podrazumeva konsolidaciju većeg broja putnika u jednom vozilu. Na taj način apsolutno redukujete mogućnost da svako na određeni događaj ide sopstvenim prevoznim sredstvom.

Manje vozila na putu znači istovremeno i čistiji vazduh, budući da je i emisija štetnih gasova (CO2) smanjena. Ujedno, dolazi i do smanjenja saobraćajnih gužvi, što omogućava bezbedan prevoz tokom celokupnog putovanja. Osim toga, grupno putovanje uz iznajmljeni autobus uključuje i znatnu uštedu na troškovima goriva, naročito ako je u pitanju duža relacija.

Posledica svega ovoga je mirno i prijatno putovanje, koje vašoj grupi daje dovoljno vremena da se koncentriše na prelepe prizore napolju. Zato je najam autobusa ekološki prihvatljiva opcija koja smanjuje zagađenja životne sredine.

Firby Logistic – Bezbedan i kvalitetan najam autobusa kad god poželite 

Ukoliko želite pouzdanu i proverenu organizaciju prevoza za kolektivna putovanja, kompanija Firby Logistic je pravo rešenje za vas! Nudimo vam komfornu, sigurnu, efikasnu i kvalitetnu uslugu iznajmljivanja autobusa u Srbiji, ali i na međunarodnom planu. Svako klijentu obezbeđujemo bezbrižno putovanje, zbog čega kontinuirano ulažemo u kvalitet vozila i obučenost vozača. Autobus u našem voznom parku ispunjava najviše bezbednosne standarde, što znači da u svakom momentu putovanja možete biti opušteni i rasterećeni.

najam autobusa Firby Logistic 4

Nudimo vam:

  • Fleksibilan prevoz koji se u potpunosti prilagođava vašim planovima i rasporedu putovanja;
  • Vreme polaska i relacija putovanja utvrđuje se sa putnicima pre putovanja;
  • Vrhunski komfor čak i na dužim relacijama;
  • Bezbednost putovanja;

Naš autobus od renomiranog proizvođača raspolaže sa najmodernijom opremom, kao što su klima, TV, DVD uređaji, Wi-Fi.  U stanju smo da ispunimo sve u uslove čak i najzahtevnijih klijenata. Zato sa sigurnošću možemo reći da će najam autobusa, kao jedna od najbrže rastućih usluga naše kompanije, biti jedna od vaših najdražih uspomena. Iznajmljivanje autobusa nudimo vam po izuzetno povoljnim cenama. Kada iznajmljujete autobus od naše firme, znajte da je polazna tačna Beograd (rent a bus Beograd). Međutim, za veoma kratko vreme autobus stiže i na druge destinacije.

Naš autobus možete iznajmiti za broje događaje kao što su izleti, školske i studentske ekskutzija, poslovni događaji, prevoz radnika ili sportskih timova, organizovani prevoz dece, verski ili etno turizam, aerodromski transfer i slično. Usluga iznajmljivanja autobusa podrazumeva najam vozila sa vozačem.

Nemojte se ustručavati da u bilo kom trenutku rezervišete svoj autobus kod nas. Firby Logistic vam stoji na raspolaganju 24/7 i potpunosti je posvećen vašem zadovoljstvu pre, za vreme i nakon putovanja. Ako imate bilo kojih nedoumica ili dodatnih pitanja, budite slobodni da kontaktirate sa nama. Naše ljubazno osoblje će u najkraćem roku izaći u susret vašim zahtevima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *