organizovani prevoz zaposlenih radnika Firby Logistic 1

Organizovani prevoz zaposlenih

Organizovani prevoz zaposlenih jedan je od najboljih načina putovanja do i sa posla, odnosno radnog mesta, kao i na odgovarajuće korporativne događaje. Ovaj vid namenskog prevoza pruža brojne benefite ne samo za vaše zaposlene, već i za vašu kompaniju.

Iako je savremena tehnologija i modernizacija infrastrukture omogućila bolje povezivanje ljudi, odlazak na posao, sa posla, kao i do poslovnih skupova, i dalje predstavlja jedan od glavnih izazova u saobraćaju. Redovni kolaps, čekanje javnog prevoza, krcati autubosi, gužve na putu… Jednostavno, putovanje radnika, odnosno zaposlenih od i do određene lokacije mnogima je postao je ozbiljan problem. Ovo je naročito otežavajuća okolnost za prevoz putnika u većim gradovima, kao što su Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac…

Proći kroz gužvu u saobraćaju (sopstvenim ili javnim prevozom), putovati relativno dugo i istovremeno stići svež, veseo i oran u kancelariju veoma je težak, gotovo nemoguć zadatak. Pored toga, nakon užurbanog i stresnog putovanja nije lako odmah fokusirati se na radne zadatke i započeti svoj posao po dolasku na radno mesto. Ovo isto važi za korporativni prevoz zaposlenih na poslovne događaje, kao što su seminari, konferencije, sajmovi gde treba imati maksimalnu pažnju. Brojne studije su pokazale da su bolesti poput visokog krvnog pritiska, holesterola, anksioznosti i depresije povezane sa stresnom vožnjom kroz saobraćaj. Zato sve veći broj kompanija u svetu, ali i u Srbiji, počelo je da primenjuje tzv. namenske shuttle prevozne usluge za svoje zaposlene.

Drugim rečima, organizovani prevoz zaposlenih za poslovna putovanja ima izuzetnih praktičnih prednosti.

Organizovani prevoz zaposlenih omogućava bolju radnu produktivnost

Iznajmljivanje minibusa za prevoz radnika, odnosno zaposlenih podrazumeva da ovo vozilo preuzima i odvozi zaposlene sa tačno određene, odnosno dogovorene lokacije u tačno određeno vreme. U ovom slučaju, obezbeđivanje minibusa za prevoz zaposlenih znači da je u pitanju usluga iznajmljivanja vozila sa vozačem. Na taj način, značajno se smanjuje stres zaposlenih zbog putovanja na posao, odnosno na poslovni skup. Naime, oni su tada pošteđeni vožnje kroz saobraćaj u sopstvenoj režiji ili javnim prevozom. Takođe, nema kašnjenja na zakazan događaj ili posao zbog neočekivanih gužvi i slično.

Dakle, ovakav vid prevoza omogućava zaposlenima, još u toku putovanja, da se pripreme za dan koji je pred njima, odnosno za događaj koji ih čeka. Samim tim, oni dobijaju priliku da se opuste, provere svoj e-mail i isprate važne aktuelne vesti. I što je najvažnije, iznajmljivanje minibusa za prevoz zaposlenih omogućava vašim radnicima i da se odmore neko vreme. Razlog za to je komfor koji će nesumnjivo imati unutar ovog vozila.

organizovani prevoz zaposlenih radnika Firby Logistic 2

Sve u svemu, ovaj način prevoza za vaše zaposlene znatno povećava njihovu produktivnost, efikasnost, ali i zadovoljstvo.

Računajte na tačnost prevoza 

Često se dešava, kao što smo spomenuli, da ljudi kasne na posao ili drugi poslovni događaj zbog kolapsa ili saobraćajnog špica. Čak i sama vožnja kroz gužve može zadati velike glavobolje. Činjenica je da kašnjenje zaposlenih na dogovorenu destinaciju (radno mesto, seminar, edukativni skup…) može uticati na rokove i raspored rada. Ujedno, čekanje javnog prevoza na stanici nikada nije izvesno. Odnosno, ne možete uvek računati na opciju dolaska ovog prevoznog sredstva u tačno određeno vreme.

Organizovani prevoz zaposlenih lišava vas ovih i sličnih problema, budući da ovaj vid prevoza nudi dolazak na poslovni skup ili radno mesto tačno na vreme. Zbog same prirode prevoza, zaposleni lakše i brže stižu na željenu destinaciju, što i njima povećava entuzijazam za rad. Ujedno, minibus vaše zaposlene čeka u tačno dogovoreno vreme na tačno dogovorenoj destinaciji, tako da oni apsolutno mogu upravljati svojim vremenom.

Ekonomičnost – Ušteda troškova

Realno posmatrano, zaposleni putujući do i od radnog mesta, kao i na korporativni događaj, troše dobar deo svojih prihoda, ali i vremena. U proseku, troše oko 20 odsto svojih prihoda i najmanje dva sata dnevno na putovanje do i od kancelarije. Naravno, ovo govorimo u slučaju da na radno mesto/skup zaposleni dolaze svojim (privatnim) vozilom.

Namenski prevoz radnika, odnosno zaposlenih minibusem smanjuje ove troškove na duži rok. Za vas, kao poslodavca, to je jeftinija alternativa u poređenju sa plaćanjem taksi vozila. Takođe, ukoliko je u pitanju organizovani prevoz zaposlenih do posla, onda se zakupnina parking mesta smanjuje. Naime, poslodavac je taj koji plaća parking prostor koji koriste zaposleni u kancelariji. Obezbeđivanje minibusa za prevoz zaposlenih znači i manji broj privatnih vozila. Samim tim se smanjuje i cena parkinga koji plaćate.

Naravno, treba spomenuti da namenski prevoz zaposlenih minibusom smanjuje i troškove za gorivo u poređenju sa situacijom kada bi svako (ili makar većina njih) dolazila na posao ili korporativvni događaj sopstvenim vozilom.

Organizovani prevoz zaposlenih znači i bolju reputaciju za vašu firmu

Kada potencijalni kandidati za posao traže zaposlenje, pored plate i uslova rada, jedna od tačaka koje razmatraju jeste i način putovanja do radnog mesta. To se se prvenstveno odnosi na razdaljinu, udaljenost i vreme putovanja. Ukoliko vi, kao kompanija, omogućujete organizovani prevoz zaposlenih, onda budući radnik u vašoj firmi može biti rasterećen po pitanju svakodnevnog dolaska na posao. Šanse za gubitak vrednog, dobrog i talentovanog zaposlenog u tom slučaju značajno se smanjuje. I to čak i ako je radno mesto nešto dalje od očekivanog za budućeg člana vašeg tima.

organizovani prevoz zaposlenih radnika Firby Logistic 3

S druge strane, kada je u pitanju neki poslovni događaj na koji treba otputovati u neki drugi grad, pa i državu, za zaposlene je jako bitno da im firma obezbedi udoban i kvalitetan prevoz. Ako to učinite, vi svojim zaposlenima pokazujete da vam je stalo do njih i njihove radne angažovanosti kod vas. Povratno, to utiče na da vi, kao poslodavac, imate dobru poslovnu reputaciju. I to ne samo kod svojih trenutnih, već i kod potencijalnih zaposlenih.

Na taj način, vaša firma postaje odlično mesto za rad u kojem se vodi računa o dobrobiti svih vaših zaposlenih.

Bolja povezanost zaposlenih

U današnjem savremenom, takmičarski nastrojenom i veoma turbulentnom vremenu, izazov je raditi u timu. Postoje veliki poslovi koje treba obaviti, kao i kratki rokovi koje treba ispoštovati. Jedan od najboljih načina da kompanija održi zdravu timsku atmosferu među zaposlenima jeste da im omogući i da provode malo više zajedničkog vremena. To, pored team building-a, može biti i zajedničko putovanje. To je odličan način za podsticanje interakcije među kolegama i bolje međusobno upoznavanje.

Prevoz svih zaposlenih jednim vozilom pomaže u izgradnji timskog duha. Oni tada provode vreme i van svoje uobičajene radne sfere i ambijenta. Na taj način, zaposleni će biti u mogućnosti da izgrade posebnu povezanost u čijoj osnovi će se negovati timski rad.

Eco-friendly rešenje 

Prednosti organizovanog prevoza zaposlenih za životnu sredinu su višestruke.

Ako svi zaposleni dolaze na posao ili neki drugi poslovni skup svojim privatnim vozilima, to znači i veće zagađenje vazduha. Statistika je pokazala da privatna vozila emituju čak 60 odsto štetnih gasova (ugljen-dioksida). Dok minibusevi, s druge strane, imaju značajno manji udeo u emisiji štetnih gasova – oko 20 odsto. Stoga je korišćenje usluga organizovanog prevoza zaposlenih minibusevima korisnije, jer je to više environment-friendly rešenje.

Firby Logistic – Povoljan, kvalitetan i bezbedan organizovani prevoz zaposlenih

Ukoliko vam je neophodan prvoklasni organizovani prevoz zaposlenih, kompanija Firby Logistic pruža bezbedan, pouzdan i pristupačan način da ispunite potrebe za prevoz zaposlenih po različitim destinacijama u Srbiji, regionu i šire. Organizujemo prevoz zaposlenih na posao i sa posla. Takođe, organizujemo prevoz zaposlenih i drugih učesnika na seminare, konferencije, sajmove, i druge korporativne skupove edukativnog karaktera.

Znamo i da je poseta nekom lokalitetu zbog učešća na stručnom skupu prilika za obilazak njegovih najatraktivnijih znamenitosti. Zato vršimo i organizujemo domaći i međunarodni kongresni turizam, kao jedan od zahtevnijih vidova turizma, imajući u vidu njegovu organizaciju i logistiku. U stanju smo da dodatno organizujemo i kompletan program aktivnosti za vreme trajanja vašeg kongresa.

Drugim rečima, prema potrebama klijenata, možemo organizovati i specijalne turističke ture, kao i izlete za manje i/ili već grupe učesnike koji imaju želju da vide neke od najznačajnijih turističkih destinacija u našoj zemlji, u regionu, ali i šire.

organizovani prevoz zaposlenih radnika Firby Logistic 4

Iznajmljivanje minibusa za prevoz zaposlenih jedna je od naših najtraženijih usluga. Zahvaljujući našem redovno održavanom i servisiranom minibusu,  nudimo vam kvalitetan, komforan i bezbedan prevoz na najrazličitije lokacije u Beogradu i okolini. Ali, uslugu iznajmljivanja minibusa omogućujemo za prevoz zaposlenih i u drugim gradovima u našoj zemlji.

Mi smo pouzdan saradnik vašoj firmi i svim vašim zaposlenima!

Želimo svakom klijentu da omogućimo najbolje uslove i aranžman putovanja do bilo koje poslovne destinacije. Najsavremenija glavna i dodatna oprema, kao i vrhunska udobnost, glavne su odlike našeg minibusa. Komforna sedišta, dovoljno prostora za noge, Wi-Fi, klima, savremeno ozvučenje – samo su neke stvari koje krase naš minibus.

U zavisnosti od dužine puta, kao i vremenskog trajanja putovanja, za svakog klijenta individualno formiramo cenu. Ali, ono što sigurno možemo da vam ponudimo jeste najpovoljnija cena iznajmljivanja minibusa, kao i optimalan odnos cene i kvaliteta usluge.

Minibus u našem voznom parku, kao i iskusni i sertifikovan vozač, odvešće vas u tačno dogovoreno vreme na radno mesto (ili sa njega), kao i korporativni skup. Iznajmljivanje našeg minibusa za organizovani prevoz zaposlenih jeste vid vanlinijskog prevoza putnika koji vam omogućuje brojne pogodnosti:

  • Fleksibilan prevoz koji se lako prilagođava vašim potrebama i rasporedu putovanja;
  • Maksimalna konstantna udobnost za svakog putnika;
  • Bezbezdnost na koju se zaposleni mogu osloniti tokom celog putovanja;
  • Opcija broj jedan za duža putovanja;
  • Pružamo pomoć na putu u slučaju nepredviđenih okolnosti.

Budite slobodni da u bilo kom momentu, 24/7, rezervišete svoj minibus kod nas. Vaše zadovoljstvo pre, za vreme i nakon putovanja naš je prioritet i obaveza. Ako imate bilo kojih dodatnih pitanja, svakako da nas možete pozvati ili poslati nam e-mail. Biće nam i više nego drago da vam u najkraćem roku odgovorimo.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *