kombi prevoz putnika Firby Logistic 1

Kombi prevoz putnika

Kombi prevoz putnika predstavlja jednu od najboljih opcija za grupno putovanje manje grupe putnika. Dakle, ako želite da obiđete, sa porodicom ili prijateljima, neke atraktivne destinacije u Srbiji ili inostranstvu, prevoz putnika kombi vozilom savršeno je rešenje za vas.

Svako putovanje treba da bude iskustvo koje ćete pamtiti po mnogo čemu lepom. Putovanja nas ispunjuju, nadahnjuju, oplemenjuju, pružaju nam mogućnost da upoznamo zanimljive ljude i nesvakidašnje lokacije. Nevezano za razlog putovanja, svako od nas je nakon ove „ekskurzije“ bogatiji za jedno novo iskustvo. Međutim, pre samog putovanja, nameću se pojedine dileme – ko će voziti, kojim vozilom treba ići i slično. Ove nedoumice naročito postaju kompleksnije kada je u pitanju organizovani prevoz većeg broja putnika. Međutim, budite bez brige. U ovim i sličnim slučajevima, pokazalo se da je iznajmljivanje autobusa, iznajmljivanje minibusa, kao i iznajmljivanje kombija pravi izbor!

Postoje brojni razlozi zbog kojih nećete pogrešiti ako odlučite da svoje putovanje započnete i završite kombi vozilom. Ova vozila, koja poseduju 8+1 sedišta za putovanje, obezbeđuju vrhunski i udoban prevoz manje grupe putnika. Ona su ustanju da pređu veliku kilometražu, a da putnici uživaju u putovanju uz konstantan osećaj bezbednosti i bezbrižnosti. Pritom, prevoz putnika kombijem podrazumeva i to da o vožnji ne brinete vi, već savesni, iskusni, stručni i profesionalizovani vozači. Sve vreme putovanja, vozači vode računa o vašoj maksimalnoj sigurnosti i udobnosti, kako biste zadovoljni stigli do svoje krajnje destinacije.

Kombi prevoz putnika – Bezbrižna vožnja lišena stresa

Kao što smo istakli, kombi prevoz putnika dolazi kao opcija iznajmljivanja vozila sa vozačem. Napokon možete da se opustite, da se ne fokusirate na saobraćaj i da uživate u prelepim pejzažima i krajolicima kada neko drugi upravlja vozilom!

kombi prevoz putnika Firby Logistic 2

Profesionalni i visokoobučeni vozači brinu o svakom aspektu putovanja umesto vas, dok vi sa svojim društvom možete da uživate u svemu ostalom. Vozači odlično poznaju rute, saobraćajne propise, snalaze se u bilo kojim vremenskim okolnostima, kao i u noćnoj i dnevnoj vožnji. Dok vozači vode računa o vašoj sigurnosti i bezbrižnosti, vi ćete stvarati najlepše uspomene sa putovanja koje ćete godinama prepričavati. Kada iznajmite kombi vozilo sa vozačem, umesto da budete umorni i neispavani, na svoju krajnju destinaciju stići ćete odmorni, rasterećeni i spremni za svoje nove avanture!

Pored toga, kombi vozila opremljena su najsavremenijom opremom, kao što su DVD/CD plejeri, LCD monitori, radio, besplatni Wi-Fi, navigacija i slično. Nagibna sedišta su veoma komforna i komotna, pružajući dovoljno prostora za vaš odmor tokom vožnje. Samim tim, vaša relaksacija i osećaj udobnosti biće na maksimalno visokom nivou.

Sve u svemu, kada je kombi prevoz putnika u pitanju, uvek možete računati na putovanje bez brige i stresa.

Prevoz putnika kombijem je bezbedno rešenje!

Kada planirate putovanje u sopstvenoj režiji, automobilom, onda ćete sigurno misliti o tome da li je vaš četvorotočkaš spreman za ovaj poduhvat. Bez redovnog servisiranja i održavanja automobila, ovo može zadati velike glavobolje, a istovremeno biti i udar na vaš budžet. Kako biste otklonili ove i slične dileme, znajte da je prevoz putnika kombijem sigurno rešenje za vaše putovanje!

Pre svega, kombi vozila su redovno servisirana, testirana i održavana u ovlašćenim servisima. To znači da su ova vozila u bilo kom trenutku spremna da vas odvezu na prilično udaljene destinacije. Takođe, iskusni i licencirani vozači će se pobrinuti da brzo i bezbedno stignete do vašeg odredišta. Vozači imaju višegodišnje iskustvo, praksu i oni su „pregazili“ veliki broj kilometara. Sa vozačima kombi vozila uvek možete da budete sigurni, bez bilo kakvog straha od stanja na putu, napornih i nimalo zgodnih deonica.

Ne samo da izuzetno dobro poznaju saobraćajnu regulativu i puteve, vozači su istovremeno dobro upoznati sa kombijem i njegovim načinom funkcionisanja. Samim tim, to može značajno skratiti vreme provedeno u putovanju i čekanju na naplatnim rampama ili u kolonama na granicama. Zahvaljujući njihovoj kompetentnosti i stručnosti, nećete nikako rizikovati sopstvenu i tuđu bezbednost na putu. Jednostavno, vozači vode računa da putovanje protekne u najboljem redu, bez ikakvih problema i prepreka.

Kombi prevoz putnika kao ekonomična opcija

Treba istaći da je kombi prevoz putnika jedna od idealnih opcija za prevoz u slučaju brojnih proslava, veselja, svadbi, ekskurzija, kada se radi o putovanju manje grupe putnika.

kombi prevoz putnika Firby Logistic 3

Ali, osim za ova „manja“ putovanja, prevoz putnika kombijem je odličan izbor kada su u pitanju aerodromski transferi (prevoz putnika sa i do aerodroma). Često dešava da je potrebno prevesti manju grupu putnka sa ili do aerodroma. U ove svrhe se najčešće koristi kombi vozilo, kako bi svi mogli da stignu do svog odmarališta ili na neko drugo mesto na vreme i bez brige oko puta. U ovom slučaju, prevoz putnika kombijem jeste finansijski isplativo rešenje. To je zato što su troškovi kombi prevoza znantno manji u odnosu na troškove taksi prevoza.

Pored toga, kada iznajmite kombi vozilo sa vozačem, uopšte ne morate da brinete gde ćete i kada sipati gorivo. O tome isključivo vodi računa vozač. Sve što vi treba da uradite jeste da se smestite udobno, zavalite u svom sedištu i uživate u vrhunskom putovanju.

Ujedno, setite se koliko puta ste brinuli o tome da li ćete naći odgovarajuće parking mesto, kada ste vi bili na mestu vozača. Čak i da nađete ovo mesto, ostaju još neki i to ne mali problemi. Naime, govorimo o tome da li će vam neko oštetiti ili ukrasti auto. Potom, da li je uopšte na tom mestu dozvoljeno parkiranje. Zatim, koliko i da li se plaća parking mesto i slično. Međutim, sa sertifikovanim i licenciranim vozačem, uoopšte ne morate o ovim stvarima da vodite računa. Vaše je da se fokusirate na to da se maksimalno zabavite tokom putovanja, jer o svim navedenim stvarima brine vozač.

Firby Logistic – Komforan i efikasan prevoz putnika kombijem 

Kompanija Firby Logistic, pored transporta robe, profesionalno se bavi organizovanim prevozom putnika. Ukoliko želite sigurnu, kvalitetnu i efikasnu organizaciju kolektivnog putovanja, sa manjom ili većom grupom putnika, Firby Logistic je pravi izbor za vas! Kombi prevoz putnika spada u jednu od naših najtraženijih usluga!

Zato, pored iznajmljivanja autobusa i iznajmljivanja minibusa, svakom klijentu nudimo komfornu, relaksirajuću i efikasnu uslugu iznajmljivanja kombi vozila. Početna destinacija je grad Beograd, a nakon toga vas prevozimo do bilo koje destinacije na koju želite da stignete. Usluga iznajmljivanja kombi vozila sa vozačem dostupna vam je u vanlinijskom režimu putovanja, u trajanju u jednog ili više dana. Takođe, usluga iznajmljivanja kombi vozila sa vozačem moguća je za organizovano kolektivno putovanje u Srbiji i inostranstvu.

Kontinuirano ulažući u vozni park, opremu, kao i u naše osoblje, u stanju smo da pružimo prevoz putnika kombijem po najpovoljnijim cenama i to uz najviši nivo kvaliteta ove usluge. Naše kombi vozilo redovno se servisira i održava, što ga čini uvek bezbednim i uvek spremnim za put. Pored toga,naše kombi vozilo raspolaže i sa najmodernijom opremom kao što su TV, LCD televizor, DVD plejer, besplatni internet, savremena rasveta i ozvučenje i slično. Uz naše vozače i savremena vozila, svi putnici mogu maksimalno da se opuste i uživaju u svim čarima putovanja.

kombi prevoz putnika Firby Logistic 4

Pored kombi prevoza putnika i iznajmljivanja ovog vozila, omogućavamo svim klijentima i sledeće ture, odnosno turističke aranžmane:

Prednosti saradnje sa nama 

Svim klijentima pružamo:

  • Vrhunsku udobnost tokom putovanja, čak i pri višesatnim vožnjama i dužim relacijama;
  • Bezbednost tokom putovanja;
  • Fleksibilan prevoz koji se u potpunosti prilagođava vašim planovima, programu i rasporedu putovanja;
  • Vanlinijski prevoz putnika u skladu sa vašom turom putovanja, 24/7;
  • Organizaciju pomoći na putu u slučaju nepredviđenih okolnosti.

Budite slobodni u bilo kom trenutku, 24/7, da rezervišete svoje kombi vozilo kod nas. Ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja ili nedoumica, ne ustručavajte se da kontaktirate sa nama. Mi ćemo sa zadovoljstvom izaći u susret svakom vašem upitu.

Firby Logistic – Vaš siguran izbor. 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *