Zbirni transport robe Bugarske - Firby Logistic 1

Zbirni transport robe Bugarska

Zbirni transport robe Bugarska, ne samo da je najpogodniji, već je ujedno i najpovoljniji vid prevoza robe na relaciji Srbija – Bugarska. Ovaj tip prevoza robe naročito je prigodan ukoliko želite da pošaljete manju količinu robe.

Bugarska je država koja se graniči sa Rumunijom na severu, Srbijom i Severnom Makedonijom na zapadu, kao i Grčkom i Turskom na jugu. Istočnu granicu ove zemlje čini Crno more, što je naročito pogodno za vodeni prevoz robe. Treba imati u vidu da se u ovoj zemlji nalaze dve velike međunarodne luke – Burgas i Varna. Upravo zato je u Bugarskoj izrazito razvijen pomorski transport robe.

Geostrateški i privredni položaj ove zemlje takav je da omogućuje povezivanje Srednje Evrope sa Bliskim Istokom, ali i Malom Azijom. Najrazvijeniji privredni sektori ove države jesu energetika, turizam, poljoprivreda, ali i teška industrija. Ujedno, poslednjih godina intenzivirana je ekonomska saradnja Srbije i Bugarske, zbog čega je ostvaren značajan porast izvoza robe u Bugarsku, kao i uvoza robe u Srbiju iz ove države. Dakle, u pitanju je, zaista, jedna tranzitna zemlja.

Transport robe Bugarska može biti organizovan kao drumski, železnički, vodeni i avio prevoz robe. Međutim, ukoliko želite da pošaljete manju količinu robe koja ne može popuniti jedan kontejner, onda je zbirni transport robe Bugarska rešenje za vas.

Zbirni transport robe Bugarska – Šta on podrazumeva?

Zbirni transport robe za Bugarsku predstavlja poseban način grupisanja manjih pošiljki u jedan veći kontejner. To se čni u cilju isporuke robe više različitih pošilljalaca. U pitanju je, dakle, podvrsta kontejnerskog prevoza robe koja ima uobičajen naziv LCL zbirni prevoz robe (Less Then Container Load).

Ukoliko želite da pošaljete relativno manju količinu robe za Bugarsku, u najvećem broju slučajeva svojom robom nećete moći da popunite (unajmite) celokupni tovarni prostor kontejnera. U tom slučaju, najamni (tovarni) prostor kontejnera delite sa drugim pošiljaocima. Odnosno, vaša roba ne popunjava ceo, već samo deo kontejnera. Zato je zbirni transport robe Bugarska najisplativiji vid transporta robe i isporuke tereta.

zbirni transport robe Bugarske Firby Logistic 2

Drugim rečima, u slučaju zbirnog prevoza robe za Bugarsku, nećete plaćati cenu celokupnog utovarnog prostora kontejnera, već samo onaj deo tovarnog prostora, odnosno transportnog vozila koji ste zakupili. Povoljnost zbirnog prevoza robe do bilo kog mesta u Bugarskoj sigurno je najveći benefit ovog načina transporta robe.

Zbirni prevoz robe Bugarska (LCL transport) ne treba mešati sa FCL transportom robe (Full Container Load). U ovom drugom slučaju, pošiljalac zakupljuje ceo tovarni prostor transportnog vozila ili kontejnera za svoju robu. To znači da on sam snosi i troškove prevoza.

Prema tome, prilikom slanja robe u Bugarsku, treba pažljivo odabrati ne samo odgovaraju rutu i transportno sredstvo. Potrebno je uzeti u obzir i količinu robe. Ukoliko je u pitanju manja količina robe (pošiljke između 68 i 68.000 kilograma, kao roba manja od 33 kubna metra), zbirni prevoz robe u Bugarsku je pravo rešenje za vas.

Koje su prednosti zbirnog prevoza robe u Bugarsku?

Već na osnovu prethodno navedenog, može se zaključiti da je glavna i predominantna prednost zbirnog prevoza robe u Bugarsku  ekonomičnost. Troškove prevoza, kao i tovarni prostor u ovom slučaju, delite sa drugim pošiljaocima. Zbog toga će vam i krajnja cena biti znatno niža.

Sve veći broj kompanija, zbog pristupačnosti cene, svoje poslovanje i zasniva na zbirnom transportu robe. Zato je naš savet da, kad god je to moguće, zbirni transport robe Bugarska uvek bude vaš izbor.

Još jedna velika prednost zbirnog prevoza roba u Bugarsku jeste bolja organizacija i raspored transporta robe i tereta. Kvalitetna agencija za organizaciju prevoza robe će vas o svakom koraku logistike i procesa distribucije robe obaveštavati notifikacijom. Drugim rečima, efikasno praćenje pošiljke i dobijanje povratnih informacija o statusu svoje robe u svakom trenutku transporta, istaknuta je pogodnost ovog vida prevoza.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Firby logistic (@firbylogistic)

Zbirni prevoz robe Bugarska omogućava distributerima lakše upravljanje i optimizaciju robe. LCL roba se pre utovara i transporta, pakuje u manje palete, što omogućava veću sigurnost i bezbednost robe.

Pritom, zbirni prevoz robe Bugarska pruža pošiljaocima veliku fleksibilnost. Razlog leži u konsolidovanju više različitih pošiljki u jednom kontejneru ili transportnom sredstvu.  Takođe, zbirni prevoz robe u Bugarsku vam pruža mogućnost usluge od vrata do vrata.

Ali, da bi vam zbirni transport robe Bugarska zaista bio povoljan, kvalitetan i bezbedan, neophodno je unajmiti agenciju koja će takav prevoz robe i organizovati.

Firby Logistic – Siguran i pouzdan zbirni transport robe Bugarska! 

Firby Logistic, kao renomirana agencija za prevoz robe, na svakodnevnom nivou organizuje transport robe Bugarska. Iz tih razloga, bugarsko tržište, kao i rute transporta u celoj Jugoistočnoj Evropi, poznajemo odlično. Upravo to nam je omogućilo da svim klijentima pružimo veoma efikasnu, povoljnu i uslugu po najvećim svetskim standardima kvaliteta. S obzirom na to da bugarsku infrastrukturu poznajemo do detalja, za sve naše klijente biramo najpovoljniju, najbržu i najefikasniju rutu transporta robe.

Sjajne poslovne veze koje smo uspostavili sa razgranatom mrežom partnera i agenata omogućavaju nam da vašu robu prevezemo do bilo koje lokacije u Bugarskoj. Zahvaljujući tome, prevoz vaše robe iz Bugarske možemo organizovati i ka bilo kojoj drugoj destinaciji.

Kompanija Firby Logistic, po vrlo pristupačnim cenama, u skladu sa vašim zahtevima i robom, organizuje drumski, pomorski, železnički i vazdušni transport robe do Bugarske. Ujedno, transport robe do Bugarske možemo organizivati kao kontejnerski, direktni i kombinovani transport. Kao posebnu pogodnost, u okviru kontejnerskog prevoz roba, izdvajamo zbirni prevoz robe Bugarska.

Bez obzira na to želite li da pošaljete konvencionalni teret, vangabaritni teret, kvarljivu robu, opasne materije ili rasuti teretFirby Logistic vam stoji na raspolaganju.

Dodatne usluge za prevoz bilo koje robe do Bugarske 

Svim našim klijentima omogućavamo i sledeće dopunske (prateće) usluge:

  • Uslugu od vrata do vrata (preuzimanje robe na dogovorenoj lokaciji i njenu isporuku do krajnje destinacije);
  • Pakovanje montiranje/demontiranje robe, priprema za prevoz, utovar, pretovar i istovar robe;
  • Skladištenje robe, kao i mogućnost iznajmljivanja viljuškara;
  • Vađenje neophodne dokumentacije i obavljanje carinskih procedura;
  • Špediterske usluge;
  • Obaveštavanje klijenta o aktuelnom stanju njegove robe, kao i o vremenu prispeća.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Firby logistic (@firbylogistic)

Pored toga, svim klijentima omogućavamo da prate svoje pošiljke u realnom vremenu, tokom distribucije. Firby Logistic je tu da vam maksimalno olakša poslovanje kvalitetnim, sigurnim i brzim transportom robe.

Pošaljite nam svoj zahtev za ponudu odmah, a naše ljubazno osoblje će vam  najkraćem roku odgovoriti.

Firby Logistic – u službi transporta robe bez poteškoća!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *