iznajmljivanje autobusa Beograd Firby Logistic 1

Iznajmljivanje autobusa Beograd

Iznajmljivanje autobusa Beograd predstavlja odlično rešenje ukoliko želite da unajmite ovo vozilo za prevoz putnika iz Beograda do bilo koje druge destinacije u Srbiji i šire. Bez obzira na to da li putujete iz turističkih ili korporativnih razloga, najam autobusa u Beogradu je usluga zbog koje se nećete razočarati. Saznajte i zašto.

Kada iz prestonice Srbije kolektivno putujete na bilo koju lokaciju, jasno je da želite da sve bude organizovano kako treba. To je i logično, budući da se radi o većoj grupi putnika. S jedne strane, svim putnicima je neminovno tokom putovanja neophodan komfor i bezbednost. Ove dve karakteristike predstavljaju imperativ kada je u pitanju najam autobusa Beograd. S druge strane, potrebno vam je pouzdano, povoljno i pristupačno rešenje za namenski prevoz koje u celosti odgovara događaju zbog kojeg se putovanje organizuje.

Kada je u pitanju vanlinijiski prevoz putnika iz Beograda do bilo koje druge destinacije, iznajmljivanje autobusa definitivno pokriva sve što vam treba. To je zato što ova usluga obuhvata sve navedene zahteve – udobnost, bezbednost, povoljnost i pouzdanost.

Iznajmljivanje autobusa Beograd – Udobnost koja vam treba

Bez obzira na to da li je u pitanju kraća ili duža relacija, svakom putniku neophodan je komfor tokom putovanja. Iznajmljeni autobus u Beogradu sa vozačem upravo vam nudi maksimalnu i vrhunsku udobnost. Između samih sedišta postoji dovoljno prostora, tako da ćete imati sasvim dovoljno mesta da protegnete noge. Kad god vam je potrebno, u autobusu možete i da prošetate (naročito ako se radi o višesatnim vožnjama), za razliku od putovanja automobilom.

Isto tako, brojni autobusi u svom sastavu imaju i toalet, što takođe nije slučaj sa običnim četvorotočkašima (automobilima). Kada iznajmljujete autobus u Beogradu, znajte da su ova vozila savremena, odnosno da raspolažu sa nekim od najmodernijih uređaja. Tu prvenstveno govorimo o besplatnom internetu, DVD i klima uređaju, LCD televizoru, rasveti i i slično. I ova oprema značajno dopinosi vašem užitku i relaksaciji tokom putovanja. Naravno, u autobusu uvek imate mesta za svoj lični prtljag.

iznajmljivanje autobusa Beograd Firby Logistic 2

Treba spomenuti i to da zajedničko, kolektivno putovanje turista omogućava i međusobno druženje putnika. Tačnije, podstiče njihovo bolje povezivanje, interakciju i komunikaciju. Recimo, tokom svog aranžmana za seoski turizam ili etno turizam, kada razgledate okolne pejzaže i panoramu prirode, možete sa nekim podeliti svoje impresije o tome i slično. Iznajmljivanje autobusa Beograd uvek nudi jedan prijateljski i neformalan ambijent za sve putnike.

Sigurno je, dakle, da možete računati na uživanje i prijatnu vožnju.

Bezbedno putovanje čak i tokom višesatnih putovanja 

Pored komfora, na vrhu svih prioriteta tokom putovanja jeste i sigurnost putnika. Zato se uvek, pre samog prevoza putnika, vrši provera tehničke ispravnosti autobusa. To se, dakle, radi kako bi se obezbedilo da ovo vozilo može sigurno i sa maksimalnom pouzdanošću da preveze sve putnike iz Beograda do željene destinacije. Prema tome, svaki deo autobusa i njegove opreme se proverava kako bi putnici bili i osećali se sigurno tokom putovanja.

Ono što treba naglasiti jeste da najam autobusa Beograd može biti usluga koja se nudi kao iznajmljivanje vozila sa vozačem.

U ovom slučaju o vašoj bezbednosti tokom putovanja vode računa iskusni, odgovorni, visokoobučeni i profesionalni vozači. Oni su zaduženi da svim putnicima obezbede da na konačnu destinaciju stignu bezbedno. Vozači imaju godine iskustva u kolektivnom prevozu putnika, odlično poznaju saobraćajne propise i rute. Vrlo dobro se snalaze i po nepovoljnijim vremenskim okolnostima ili uslovima za vožnju, kao što su kiša, magla ili sneg. Pored toga što poznaju više jezika, oni su obučeni da putnike prevoze bilo kada, odnosno u bilo koje doba dana ili noći.

Ukoliko je neophodno zbog turističkog aranžmana, u autobusu će biti prisutan profesionalni vodič.

Cenovno pristupačno rešenje za kolektivna putovanja

Treba napomenuti da je iznajmljivanje autobusa Beograd, kao vid grupnog putovanja, veoma povoljna usluga. U poređenju sa avionskom kartom, recimo, najam autobusa je znatno jeftinije rešenje.

Sem toga, iznajmljivanjem autobusa uštedećete i na brojnim drugim troškovima. Govorimo o izdacima kao što su troškovi za gorivo, putarina, naknade za parkiranje, troškovi za prtljag i slično.

Kada se, dakle, bolje sagledaju stvari, gotovo da ne postoji bilo koje druge rešenje za grupno putovanje koje je istovremeno efikasno, pouzdano, komforno i povoljno, kao što je iznajmljivanje autobusa.

Bezbrižno putovanje – Iznajmljivanje autobusa Beograd je fleksibilna opcija

Kao što znate, iznajmljivanje autobusa Beograd predstavlja vanlinijski prevoz putnika. Za razliku od linijskog prevoza, kod najma autobusa u Beogradu ne postoji unapred predviđena ruta putovanja. Naprotiv. Ruta i plan prevoza se u potpunosti prilagođavaju vašim potrebama, programu i rasporedu putovanja.

Drugim rečima, kod autobusa uvek postoji mogućnost zaustavljanja, pauziranja ili, pak, prevoza na destinacije koje vi odredite pre ili tokom putovanja. Poređenja radi, kada se putuje čarter avionom, to je nemoguće izvesti. Takođe, kada veći broj putnika putuje automobilima (svako svojim) na istu lokaciju, vrlo je komplikovano sinhronizovati i organizovati ovu grupu tokom prevoza. Međutim, kada iznajmite autobus, onda cela grupa može ući u ovo vozilo i stići na željenu destinaciju ili događaj istovremeno. Naravno, tokom putovanja postoji i opcija zajedničke pauze, a autobus neće ni nastaviti svoju rutu sve dok svi putnici sa spiska ne budu u autobusu.

iznajmljivanje autobusa Beograd Firby Logistic 3

Dakle, iznajmljivanje autobusa je fleksibilna opcija, jer vas ova vozila mogu prevesti na bilo koje mesto koje želite i povodom bilo kog događaja. Nevezano za to da li se radi o, recimo, planinskom turizmu, banjskom turizmu, poseti vinarijama ili obilasku manastira i crkava, najam autobusa Beograd je odlično rešenje za vas.

Sve što vi treba da uradite jeste da se maksimalno opustite za vreme putovanja. Ne morate da brinete o stanju na putevima, vožnji kao takvoj, plaćanju putarine, gužvi u saobraćaju i slično. Kao što smo već naglasili, o svim ovim parametrima vodi računa sertifikovani i profesionalni vozač. Prema tome, kada iznajmljuete autobus u Beogradu, spremite se na bezbrižno putovanje.

Zaboravite na kašnjenje pri dolasku na željenu destinaciju 

Ukoliko putujete na neki događaj, sigurno je da ne želite da kasnite na isti. Ovo se naročito odnosi u situacijama kada putujete na neku poslovnu konferenciju, seminar, sastanak, simpozijum i slično (kongresni turizam). U ovim slučajevima želite da ostavite najbolji utisak o sebi, zbog čega su upravo poslovni skupovi posebno nezahvalni za kašnjenje. Drugim rečima, dolazak u tačno zakazano vreme predstavlja stvar koja se podrazumeva u ovim i sličnim situacijama. Ako putujete automobilom u sopstvenoj režiji, nažalost, kašnjenje uvek predstavlja realnu opciju, posebno ako vozite nepoznatim putevima i predelima.

Međutim, iznajmljivanje autobusa vas lišava svih ovih poteškoća. Prvo, autobus sa vozačem će vas sačekati na dogovorenoj lokaciji, čak i mnogo ranije u odnosu na dogovoreno vreme polaska. Drugo, vozači vode računa o tome da svi turisti, odnosno putnici budu u autobusu na vreme. Zahvaljujući njihovoj ažurnosti, stručnosti i odgovornosti, možete se pouzdati u to da nećete zakasniti na bilo koji događaj na koji putujete.

Zaštita životne sredine i eco-friendly rešenje

Na kraju krajeva, iznajmljivanje autobusa Beograd predstavlja i ekološki prihvatljivo rešenje. Naime, kada veći broj putnika putuje istim vozilom (autobusom), samim tim se smanjuje potreba za većim brojem vozila na putu. Ovo govorimo u slučaju kada bi svaki putnik na određeni događaj išao sopstvenim vozilom, odnosno automobilom.

Kada postoji manje vozila na putu, onda je i emisija štetnih gasova manja, što vazduh čini čistijim. Pored toga, smanjuju se i saobraćajne gužve, prohodnost na putu je veća, čime se osigurava bezbedno i komforno putovanje. Kolektivno putovanje uz iznajmljeni autobus podrazumeva i uštedu na troškovima goriva, posebno ako se radi o dužoj relaciji. Povratno, ovo opet znači smanjenje zagađenja životne sredine i zaštitu iste.

Rezultat svega ovoga jeste prijatno, relaksirajuće i mirno putovanje.

Firby Logistic – Kvalitetno, brzo i sigurno iznajmljivanje autobusa Beograd

Kompanija Firby Logistic se, pored transporta robe, profesionalno bavi i kolektivnim, namenskim prevozom putnika. Stoga, ako vam je neophodna kvalitetna, sigurna i pouzdana organizacija grupnog putovanja, Firby Logistic je rešenje za vas.

Svakom klijentu nudimo bezbednu, udobnu, brzu i efikasnu uslugu iznajmljivanja autobusa. Početna destinacija je Beograd, a nakon toga vas vozimo do bilo koje destinacije na koju želite u Srbiji, regionu, ali i šire. Konstantno ulažemo u naš vozni park, opremu, vozače i naše drugo osoblje, zbog čega omogućujemo rasterećujuće i bezbrižno putovanje autobusom. Autobus u našem voznom parku se redovno servisira u ovlašćenim servisima, čime ispunjava najviše standarde bezbednosti za putovanje.

Pored toga, naš autobus raspolaže i sa najsavremenijom opremom kao što su TV, besplatni Wi-FI, DVD-CD plejer, klima uređaj i slično. Iznajmljivanje autobusa Beograd jedna je od najtraženijih usluga naše kompanije, kada je u pitanju prevoz putnika. Zato smo u stanju da ispunimo i najzahtevnije uslove po pitanju ture, destinacije, prevoza i slično. Iznajmljivanje autobusa vam nudimo po najpovoljnijim cenama uz najviši nivo kvalieta usluge.

iznajmljivanje autobusa Beograd Firby Logistic 4

U stanju smo da vam, pored usluge iznajmljivanja autobusa i prevoza, omogućimo i sledeće ture, odnosno turističke aranžmane:

Benefiti saradnje sa nama

Svim klijentima nudimo:

  • Maksimalan komfor u autobusu, čak i pri višesatnim vožnjama i dužim relacijama;
  • Bezbednost tokom putovanja;
  • Fleksibilan prevoz koji se u celosti prilagođava vašim planovima, programu i rasporedu putovanja;
  • Vanlinijski prevoz putnika u skladu sa vašom turom putovanja, 24/7;
  • Organizacija pomoći na putu u slučaju nepredviđenih okolnosti.

Budite slobdni da u bilo kom trenutku rezervišete svoj autobus kod nas. Naše vozilo vam stoji na raspolaganju 24/7, a naša usluga iznajmjivanja autobusa u potpunosti je prilagođena svim vašim zahtevima koji se tiču putovanja. Ukoliko imate bilo kojih dodatnih pitanja ili nedoumica, ne ustručavajte se da nas pozovete ili pošaljete e-mail. Naše ljubazno osoblje će vam odgovoriti u najkraćem roku.

Firby Logistic – Vaš siguran izbor!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *