avio transport robe Hong Kong Firby Logistic 1

Avio transport robe Hong Kong

Avio transport robe Hong Kong sigurno je jedan od najboljih i najefikasnijih načina da prevezete svoju robu do/iz ovog administrativnog regiona u Kini. Brojni su razlozi zbog čega bi trebalo da odaberete baš ovaj vid transporta za vašu robu i biznis.

Hong Kong je jedan (uz Makao) od dva specijalna administrativna regiona u Narodnoj Republici Kini. Ova metropolitska oblast nalazi se u južnom delu najmnogoljudnije zemlje na svetu. Sa više od 7.5 miliona stanovnika različitih nacionalnosti koji žive na teritoriji od 1.104 kvadratna kilometara, Hong Kong predstavlja najgušće naseljeno mesto na svetu. Nalazi se pod upravom Kine, ali funkcioniše kao samostalna zemlja, po principu „jedna država – dva sistema“.

Izvorno je Hong Kong bio poprište poljoprivrede i ribolova. Vremenom se ova oblast razvila u svetski najznačajniji finansijski centar i trgovačku luku. Naime, Hong Kong je deseti najveći izvoznik i deveti najveći uvoznik robe na svetu. Ekonomiju ovog regiona karakteriše veoma liberalna privreda, nisko oporezivanje i slobodna trgovina. Hongkonški dolar je osma najtrgovanija valuta na svetu. Ono što je interesantno jeste da je Hong Kong treći na svetu po broju milionera koji žive u njemu. Ujedno, ovaj grad-oblast ima jedan od najvećih prihoda na planeti po glavi stanovnika.

Sve u svemu, kada je u pitanju transport robe Azija, sigurno je da se veliki deo ovog transporta odvija do/iz Hong Konga. Tačnije, veliki udeo transporta robe na relaciji Kina – Srbija odvija se upravo do/iz Hong Konga. Zato i ne treba da čudi da je avio transport robe Hong Kong u konstantnom rastu.

Avio transport robe Hong Kong – Brzina i niski troškovi

Možda se budete našli pred dilemom – da li izabrati pomorski ili avio prevoz robe Hong Kong? Sigurno je da nećete napraviti grešku za koju god opciju da se odlučite. Međutim, avionski saobraćaj i te kako ima svojih pogodnosti naspram kontejnerskog transporta robe do/iz ovog grada-oblasti. I to naročito u slučaju ukoliko imate hitnu pošiljku, odnosno ako hitnost, brzina i ekspeditivnost isporuke igra značajnu ulogu za vaš biznis.

avio transport robe Hong Kong Firby Logistic 2

Dakle, avio transport do Hong Konga, odnosno iz Hong Konga jeste najbrži vid prevoza robe do/iz ove oblasti. Na taj način, ovaj vid transporta je veoma pogodan za isporuku i otpremanje robe na dužim relacijama, kakva je Srbija – Hong Kong. Samim tim, ovaj vid prevoza idealan je za transport lako kvarljive robe. U pitanju je roba za koju postoji rizik od gubitka kvaliteta ukoliko ne bude transportovana u tačno određenom (kraćem) vremenskom periodu. Ova roba se prevozi pod specijalnim temperaturnim režimom.

S druge strane, prevoz robe avionom do/iz Hong Konga, kao i uostalom avio transport robe Kina, odlično je rešenje za pošiljke do 40 kilograma. Dok je, u proseku, tranzitno vreme transporta od tri do pet dana. Firby Logistic svojim klijentima nudi veoma povoljnu i nisku cenu transportnih troškova, kada želite da otpremite i veću količinu robe i proizvoda do ove udaljene oblasti. Dakle, avio prevoz robe Hong Kong je ujedno i ekonomičan vid prevoza. Naš cilj jeste da svakom klijentu ponudimo što kraće vreme transporta, uz organizaciju efikasnog i optmalnog transporta, u vidu avionskog saobraćaja.

Ostale prednosti avio transporta robe iz Hong Konga/do Hong Konga 

Sve u svemu, avio transport robe Hong Kong je odličan način da nastavite ili uspostavite i više nego uspešan biznis. Međutim, pored finansijske ispativosti i brzine, ovaj vid transporta robe do/iz Honga ima i drugih prednosti.

  • Tačnost i preciznost. Vreme dospeća i isporuke pošiljki do/iz Hong Konga je tačno i pouzdano. Odnosno, avionske teretne pošiljke su izuzetno precizne, zbog pouzdanih letova avio kompanija.
  • Bezbednost robe. Jedna od najrelevantnijih prednosti avio transporta robe Hong Kong jeste maksimalna sigurnost i zaštita kvaliteta robe tokom celog transporta. Kao što smo istakli, ovim vidom saobraćaja prevoze se lako kvarljivi proizvodi, kao što su prehrambene namirnice, hrana, piće. Takođe, avio transportom robe otpremaju se i farmaceutski i medicinski proizvodi, kao i proizvodi velike vrednosti i druge dragocenosti. Kada sagledamo karakteristike navedenih vrsta robe, onda je jasno da zaštita njenog kvaliteta mora biti apsolutna i na najvišem nivou. Na aerodromima je prisutna rigorozna bezbednosna kontrola robe, dok su rukovanje i upravljanje robom svedeni na minimalnu meru. Na taj način, avio transport robe Hong Kong eliminiše sve sigurnosne rizike od krađe, oštećenja i gubitka kvaliteta robe
  • Dodatno smanjenje troškova. Pored navedene ekonomičnosti, dodatnu finansijsku uštedu možete napraviti na uslugama pakovanja i skladištenja robe. Brže tranzitno vreme eliminiše potrebu za stavljanjem robe u magacinski prostor, čineći premiju osiguranja nižom. Treba naglasiti da i avionske pošiljke za/iz Hong Konga iziskuju i manju potrebu za dopunskim pakovanjem.

Firby Logistic – Najpovoljniji i najefikasniji avio transport robe Hong Kong 

Možemo da zaključimo da je avio transport robe Hong Kong jedan od najboljih načina za uspostavljanje i nastavljanje uspešnog poslovanja. Govorimo, naravno, u slučaju kada potrebe vašeg biznisa zahtevaju avio prevoz robe do/iz Hong Konga.

Firby Logistic, kao renomirana kompanija za organizaciju i obavljanje transporta, za sve svoje klijente obezbeđuje napristupačnije cene i najpovoljnije uslove prevoza robe do/iz Hong Konga. Na brz, efikasan i bezbedan način obavljamo isporuku vaše robe do bilo koje lokacije i tačke u ovoj kineskoj oblasti. Zahvaljujući našem višedecenijskom isksutvu, kao i veoma temeljnom poznavanju kineskog tržišta, garantujemo vam najkvalitetniju i najpovoljniju uslugu avio prevoza robe Hong Kong.

Za svakog klijenta pažljivo i detaljno biramo najekonomičniju i optimalnu rutu transporta, kako bi troškovi transporta do/iz Hong Konga bili manji. To činimo u saradnji sa brojnim partnerima i agentima širom Kine i Hong Konga.

Naši iskusni vozači i visokoobučeno osoblje dostupno vam je 24/7 kako bismo vam obezbedili najprofesionalniju uslugu za vreme, pre i nakon transporta. O vašoj robi staramo se na najbolji i najbezbedniji način kako ona ni u jednom trenutku transporta ne bi izgubila na kvalitetu. Za specijalne terete. dragocenosti i najvrednije stvari obezbedili smo dodatno osiguranje kod najpoznatijih osiguravajućih kuća.

Pored avio transporta robe, Firby Logistic vrši i organizuje kontejnerski transport robe Hong Kong:

Naša specijalnost sastoji se u pružanju::

Koju robu prevozimo do/iz Hong Konga? 

Firby Logistic svakom klijentu garantuje prevoz i najzahtevnije i najdelikatnije robe do/iz Hong Konga. Ta roba, pored konvencionalne, uključuje:

  • Vangabaritni teret;
  • Vredne i dragocene komade nameštaja;
  • Rasutu i difuznu robu;
  • Opasnu (ADR) robu, odnosno opasne materije, kao i različite vrste tečnosti i gasova;
  • Lako kvarljivu robu, prehrambene proizvode, hranu, piće i druge namirnice;
  • Biljke i životinje.

Prilikom transporta robe u/iz Hong Konga, neophodno je biti dobro upoznat sa svim carinskim procedurama. Postoje određeni proizvodi koji se ne mogu uvoziti u ovu oblast. Tu spadaju različite vrste eksploziva, municije, oružja, vatrometa, voća i povrća… Ali, budite bez brige, Mi rešavamo ovaj problem za vas i pomažemo vam u kompletnoj carinskoj proceduri.

Dodatne usluge naše kompanije za sve klijente 

Firby Logistic svim klijentima nudi i dodatne, odnosno prateće usluge koje olakšavaju avio transport robe Hong Kong.

  • Priprema za transport, pakovanje i obeleževanje tereta (kompletan logistički posao);
  • Usluga „od vrata do vrata“. Vašu robu preuzimamo na dogovorenoj adresi, potom je odgovarajućim transportnim sredstvom prevozimo do najbližeg aerodroma. Nakon toga, robu prevozimo do aerdoroma iskrcaja, a potom organizujemo transport i do krajnjeg kupca;
  • Utovar, pretovar i istovar robe;
  • Carinjenje robe, pribavljanje i vađenje svih neophodnih dozvola i odobrenja za transport;
  • Skladištenje robe;
  • Špedicija i špediterske usluge;
  • Omogućavanje klijentima da prate status svoje pošiljke u svakom trenutku transporta;
  • Izveštavanje klijenata o vremenu i mestu prispeća robe.

Ako ste zainteresovani za saradnju sa nama, budite slobodni da nam pošaljete svoj upit (zahtev za ponudu) u bilo koje vreme. Vama smo na raspolaganju 24/7. Ukoliko imate bilo kojih pitanja i nedoumica, ili su vam potrebne dodatne informacije, nemojte se ustručavati da kontaktirate sa nama. Naše ljubazno osoblje će vam odgovoriti i izaći u susret u najkraćem roku.

Firby Logistic – Vaš pouzdan partner za transport robe do bilo koje destinacije. 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *