Avio transport robe -Avio prevoz robe iz Kine - Firby Logistic 1

Avio transport robe Kina

Ukoliko želite svoju robu da prevezete na najbrži i najefikasniji način na relaciji Srbija – Kina, onda je avio transport robe Kina jedino pravo rešenje za vas. Ovo se, naravno, odnosi kako na avio prevoz robe iz Kine, tako i na avionski transport robe u najmnogoljudniju zemlju na svetu.

Populacija Kine broji skoro 1.4 milijardi stanovnika. Prostirući se na površini od oko 9.6 miliona kvadratnih kilometara, Kina spada u treću najveću zemlju na svetu. Ali, ono što je takođe važno jeste da Kina, od 2010. godine, predstavlja drugu ekonomski najrazvijeniju zemlju na planeti, govoreći u okvirima nominalnog BDP-a. S tim u vezi, kinesko tržište, pored veličine i velikog obrta novca (oko 13.5 triliona dolara godišnje), takođe je sveobuhvatno i u konstantnom porastu. Zato i ne treba da čudi činjenica da je transport robe iz Kine za Srbiju, kao i transport robe u Kinu jedna od najtraženijih usluga međunarodnog transporta.

Ujedno, Kina je najveći svetski proizvođač i izvoznik velike količine robe. U pogledu pariteta kupovne moći, kineska privreda jeste najveća na svetu još od 2014. godine, podaci su Svetske banke. Upravo zato velikom broju kompanija, bez obzira na to da li su nove na tržištu ili ne, ciljni deo poslovanja predstavlja transport robe iz Kine, odnosno transport robe u Kinu.

Međutim, da bi roba dospela do krajnjeg magacina, potrebno je znati brojne stvari. Između ostalog, treba znati kako nabaviti kvalitetnu robu iz Kine, na koji način isporučiti i dostaviti robu, treba poznavati pravnu regulativu i slično… Kako ne biste imali niti jedan problem ili prepreku, kada je u pitanju avio transport robe Kina, neophodno je da izaberete i kvalitetnu agenciju za prevoz robe.

Firby Logistic  je kompanija koja vrši organizaciju i transport robe i na koju se možete osloniti u svakom trenutku.

Avio transport robe Kina – Ekspeditivnost na prvom mestu! 

Ako imate dilemu šta je bolje – pomorski ili avio prevoz robe Kina – znajte da nećete pogrešiti ukoliko izaberete bilo koju od ove dve opcije. Međutim, u slučaju da hitnost isporuke robe igra ključnu ulogu za vaš biznis, onda je avio prevoz robe iz Kine/u Kinu solucija za vas.

avio transport robe Kina transport robe iz Kine avio prevoz robe iz Kine Firby Logistic 2

Naime, avio transport robe iz ili do Kine predstvlja ubedljivo najbrži vid transporta robe i proizvoda. Samim tim, ovaj tip prevoza je pogodan za otpremanje robe na dužim relacijama kakva je, između ostalih, Kina – Srbija. Ujedno, avio transport robe iz/do Kine pogodan je i za transport lako kvarljive robe (osetljive robe). U pitanju je roba za koju postoji rizik da će izgubiti na svom kvalitetu ukoliko se ne isporuči u određenom vremenskom roku.

Avionski transport robe Kina savršeno je rešenje za pošiljke do 40 kilograma. To je u slučaju, kao što smo već rekli, kada vreme isporuke ima najvažniju ulogu. U proseku, tranzitno vreme iz/do Kine iznosi od 3-5 dana, a nekada i kraće. Velika pogodnost koju Firby Logistic nudi svim svojim klijentima jeste niska cena transportnih troškova, kada je u pitanju transport robe iz Kine. Kada se ovi troškovi saberu sa cenom robe, to znači da je i nabavna cena robe veoma niska. Drugim rečima, našim klijentima pružamo mogućnost dobre zarade od prodajne cene na domaćem tržištu, i sve to putem avio prevoza robe iz Kine.

Ekonomska logika je jednostavna – ako je roba jeftina, to će i troškovi transporta robe biti niži. To će vremenom dovesti do rasta profita vaše kompanije. Dakle, naš cilj je da vama ponudimo kratko i efektno vreme transporta robe, organizujući optimalan i efikasan vid transporta. I upravo to je avio prevoz robe iz Kine, odnosno do Kine, što vaš biznis može učiniti uspešnijim nego što ste mislili.

Ostale pogodnosti avio transporta robe iz Kine – u Kinu

Pored svega navedenog i brzine transporta, avio prevoz robe Kina nudi vam i druge prednosti:

  • Tačnost i egzaktnost. Uvek možete računati na tačno vreme dospeća i isporuke pošiljki, s obzirom na to da su avionske pošiljke izuzetno precizne.
  • Sigurnost i bezbednost.  Putem avio transporta, uglavnom se prevoze lako kvarljivi proizvodi i organski proizvodi (hrana, cveće). Potom, transportuju se farmaceutski i medicinski proizvodi, kao i proizvodi velike vrednosti. Imajući u vidu ove karakteristike robe, sigurnost avio prevoza robe jeste (i mora biti) na apsolutno visokom nivou. Naime, na aerodromima se vrši bezbednosna kontrola robe, dok roba, sama po sebi, zahteva minimalno rukovanje. Samim tim, avio transport robe Kina značajno redukuje bezbednosne rizike od krađe, oštećenja ili gubitka kvaliteta i vrednosti robe.
  • Smanjenje troškova. Istakli smo da su transportni troškovi, kada je u pitanju avio prevoz robe iz Kine, niski. Međutim, dodatnu finansijsku uštedu možete napraviti na uslugama pakovanja i skladištenja robeNaime, brže tranzitno vreme isporuke robe smanjuje potrebu za skladištenjem robe. Na taj način, premija osiguranja je manja. Dok, s druge strane, avionske pošiljke za/iz Kine zahtevaju manje pakovanja.

Firby Logistic – Najsigurniji avio transport robe Kina

Kao što možemo da vidimo, avio transport robe Kina jeste jedan od najboljih načina da uspostavite osnovu uspešnog biznisa koji kontinuirano raste.

Firby Logistic svim svojim klijentima nudi brz, siguran i po povoljnim cenama avio transport robe iz Kine/do Kine. I to na bilo kojoj lokaciji u ovoj zemlji. Zahvaljujući našem višegodišnjem isksutvu, kao i veoma temeljnom poznavanju kineskog tržišta, garantujemo vam najkvalitetniju uslugu avio prevoza robe Kina. U saradnji sa kineskim avio kompanijama i drugim poslovnim partnerima, za sve klijente biramo najpovoljniju i optimalnu rutu prevoza, sa naglaskom na očuvanje kvaliteta vaše robe.

Pored avionskog transporta robe Kina, Firby Logistic vrši i organizuje kontejnerski transport robe Kina, i to u dva vida:

  • Zbirni transport robe Kina (LCL prevoz – idealan za prevoz manje količine robe, čime se snižava cena transporta);
  • Pun kontejnerski transport robe Kina (FCL prevoz – odlično rešenje kada vaša roba u celosti popunjava tovarni prostor kontejnera).

Između ostalog, ukoliko su to vaši zahtevi, organizujemo i veoma efikasan drumski transport robe Kina, kao i železnički transport robe Kina.

Posedujemo sve neophodne dozvole i opremu, kao i transportna sredstva za transport robe u Kinu. Međutim, ono što je još bitnije, raspolažemo sa dugogodišnjim iskustvom sa prevozom bilo koje vrste robe. Na taj način, garantujemo da će isporuka vaše robe biti tačna i brza, čime obezbeđujemo uslugu na najvišem niovu.

Vršimo i organizujemo transport ne samo konvencionalne robe, već i specijalnih tereta. Tu podrazumevamo transport vangabaritnog tereta, transport rasutog tereta, kao i transport opasnih materija i robe (ADR roba). Takođe, vršimo i prevoz robe koja zahteva odgovarajući temperaturni režim pri tranzitu (kvarljiva i osetljiva roba).

Prateće usluge naše agencije 

Pored osnovne usluge avio transporta robe u Kinu, Friby Logistic vam nudi i dodatne usluge prevoza. Na prvom mestu, to je usluga intermodalnog transporta robe iz Kine/u Kinu. To je poseban sistem koji podrazumeva prevoz robe i uslugu „od vrata do vrata“, uz učešće najmanje dva vida transporta.

Drugim rečima, vašu robu preuzimamo na dogovorenoj adresi, potom je prevozimo do najbližeg aerodroma, gde robu utovarujemo u avion. Nakon sletanja aviona do aerodroma istovara, robu odgovarajućim transportnim sredstvima prevozimo do konačne destinacije (krajnjeg kupca).

Neke od prednosti intermodalnog transporta robe Kina jesu:

  • Izbor prevoznika za svaku relaciju na osnovu cena i usluge, od pošiljaoca robe;
  • Kontrola svake relacije i raspored tranzita;
  • Fleksibilnost utovara i istovara robe;
  • Sigurnost tereta i pristup opremi

Uz sve to, nudimo vam i brojne druge dodatne usluge:

Ukolikoiko želite siguran i kvalitetan transport robe iz Kine, odnosno u Kinu, budite slobodni da kontaktirate sa nama u bilo kom trenutku. Ili, pošaljite nam svoj zahtev za ponudu (upit), a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Firby Logistic – Jer, kvalitet transporta nema alternativu! 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *