Frigo transport robe Firby

Transport robe hladnjačama – frigo transport robe

Transport robe hladnjačama ili frigo transport robe je najzahtevniji vid transporta robe koji zahteva određene temperaturne režime. Transport robe hladnjačama zahteva roba koja je smrznuta na -80 ºC, smrznuta roba na 20ºC, rashlađena roba (+2 do +10ºC) i mnoge druge. Kompanija Firby Logistic, transport vrši sopstvenim vozilima i poseduje sve potrebne dozvole i sertifikate za obavljanje transporta hladnjačama.

Svi kamioni kojima se obavlja transport robe su opremljeni sistemom GPS tehologija. Ovim sistemom su pokriveni svi putevi i naseljena mesta kojima prolaze naši kamioni tako da se u svakom trenutku može dobiti precizna lokacija vozila, odnosno informacija o tome gde se roba nalazi. Klijent dobija određeni pristup na kojem može da prati vozilo od trenutka utovara do trenutka istovara robe.

Firby Logistic vrši i organizuje efikasan, brz i kvalitetan prevoz zamrznute robe, odnosno prevoz smrznute robe.

Transport robe organizujemo vozilima koja su redovno održavana sa vozačima koji imaju dugogodišnje iskustvo i koji su obučeni za frigo transport robe.

Najveći broj transporta smo realizovali u pogledu prehrambenih proizvoda, svežeg voća i povrća kao i sušenog voća i povrća u zemlji i inostranstvu.

Roba koja se prevozi hladnjačama:

Hladnjačama se uglavnom prevozi kvarljiva roba u koju spadaju:

 • Voće i povrće
 • Sladoledi
 • Mlečni proizvodi
 • Riba
 • Meso
 • Lekovi i ostali farmaceutski proizvodi

Rad sa temperaturno osetljivom robom vrši se po strogo utvrđenim standardnima, s obzirom da se prevozi specifična roba među kojom spada transport lekova i farmaceutskih proizvoda koji imaju veliku osetljivost na temperaturne promene i zbog toga mogu izgubiti efikasnost i vrednost ukoliko se ne transportuju na pravi način. Kod ovakvog transporta robe, neophodno je obezbediti odgovarajuću temperaturu od trenutka preuzimanja robe pa sve do krajnje isporuke, što znači u svakom trenutku transporta.

Zahtevi tržišta nam omogućuju da svaki dan napredujemo, uz nova iskustva sa našim klijentima kojima se maksimalno posvećujemo kako bi robu bezbedno prevezli sa tačne A do tačke B. Ono što nas izdvaja od ostatka kompanija jeste odgovornost, sigurnost i tačnost.

Pored frigo transporta, naša kompanija nudi uslugu pakovanja robe. Način pakovanja se vrši za svaku vrstu robe posebno, uzimajući u obzir količinu, temperaturu čuvanja robe, dužinu transporta robe i spoljnu temperaturu u područjima u kojima se transport vrši.

Naše osoblje je obučeno za rukovanje, pakovanje i transport ove vrste robe tako da usluga koju pružamo garantuje bezbedno funkcionisanje u transportu osetljive robe.

Transport robe hladnjačama

Benefiti saradnje sa nama:

 • Pružamo bogato znanje i dugogodišnje iskustvo u radu;
 • Brz odgovor na zahteve transporta;
 • Poštujemo dogovorene rokove;
 • Za utovar, odnosno istovar robe posedujemo svu potrebnu opremu i mehanizaciju;
 • U mogućnosti smo da ponudimo vozila manjeg i srednjeg kapaciteta tovarnog prosora što znatno štedi novac;
 • Našim klijentima pružamo najkavlitetnije usluge po najpovoljnijim cenama u cilju dugoročne saradnje;

Sve u svemu, prevoz smrznute robe, odnosno prevoz zamrznute robe naša je specijalnost, a ovu uslugu vam nudimo po najpovoljnijim cenama na tržištu.

Frigo transport robe u zemlji i inostranstvu

Transport robe pod određenim režimom obavljamo po zahtevu klijenata u zemlji i inostranstvu. Svakodnevno prevozimo kvarljivu robu i pružamo najbolje usluge kojima stičemo dugoročne saradnje sa našim klijentima. Takođe, kod nas možete da završite sve formalnosti vezane za transport robe, od prevoza do papirologoije (špedicije).

Pored frigo transporta robe, organizujemo i prevoz vangabaritnog transporta robe i kontejnerski transport robe.

Kontaktirajte nas na naše brojeve telefona ili putem imejl-adrese i informišite se o našim uslugama. Kompanija Firby Logistic sa svojim stučnim timom, stoji na raspolaganju tokom cele godine.

Kao kompanija ispunjavamo sve potrebne uslove za realizaciju domaćeg i međunarodnog transporta robe.

Comments (3)

 1. […] Biramo najpogodniju i najefikasniju rutu, u skladu sa vašim potrebama, a potom organizujemo transport robe Holandija svim pomenutim vidovima transporta (drumski, avio, železnički i vodeni transport). Takođe, obezbeđujemo prevoz svih vrsta robe i tereta – rasuti teret, opasne materije, konvencionalni ili specijalni teret, kvarljiva roba i slično. Pored toga, za sve naše klijente obezbeđujemo i organizujemo transport robe hladnjačama Holandija (frigo transport).. […]

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *