Transport robe Holandija - Firby Logistic 1

Transport robe Holandija – Firby Logistic kao vaš pouzdan partner

Transport robe Holandija ili transport robe Nizozemska, u organizaciji agencije Firby Logistic, predstavlja najbolji način da prevezete svoju robu do željenog odredišta u ovoj zemlji.

Holandija (ili Nizozemska, kako je ova zemlja zvanično promenila naziv 1. januara 2020. godine), jeste država koja se nalazi u Zapadnoj Evropi. Graniči se sa Nemačkom na istoku, Belgijom na jugu i Severnim morem na severo-zapadu. Takođe, ova država ima zajedničke primorske granice u Severnom moru sa Ujedinjenim Kraljevstvom, Belgijom i Nemačkom.

Holandija je zemlja koja se sastoji iz 12 provincija. Ova država jedan je od najvećih društveno-privrednih centara u Evropi, ali i u celom svetu. Najznačaniji gradovi, gde se i odvija najveći deo transporta, utovara i istovara robe u Holandiji, jesu Amsterdam, Roterdam, Hag i Utreht. Naročito je za vodeni transport robe bitam Roterdam, kao najvažniji saobraćajni čvor u zemlji i najveća luka u Evropi. Procene su da se na godišnjem nivou u ovoj luci zabeleži gotovo 300 miliona tona prometa robe!

Iz ovih, ali i brojnih drugih razloga, neophodno je da transport robe Holandija bude obavljen na kvalitetan, isplativ i efikasan način. Firby Logistic, kao profesionalizovana agencija za organizaciju prevoza robe sa višedecenijskim iskustvom, pomoći će vam da transportujete bilo koju robu do Holandije i nazad.

Kopneni transport robe Holandija – Drumski i železnički prevoz robe 

Najveći udeo udeo u međunarodnom transportu robe do bilo kog mesta Holandiji ima kopneni prevoz robe. U skladu sa vašim zahtevima, kao i vrstom robe, agencija Firby Logistic organizuje drumski transport robe i železnički transport robe.

Drumski prevoz robe Holandija jedan je od najpopularnijih tipova transporta robe do ove zemlje. Najpouzdaniji vid drumskog transporta robe do Holandije jeste kamionski prevoz robe. U zavisnosti od količine robe koju želite da transportujete, prevoz robe kamionom prvenstveno može biti FTL (Full Truck Load). Tada za robu, koju šaljete, zakupljujete celokupni tovarni prostor kamiona. Međutim, ekonomičnija opcija kamionskog prevoza jeste LTL (Less Than Truckload), jer svoju robu delite sa robom drugih pošiljaoca. To znači da ćete imati i manje troškove, jer plaćate zakup samo dela utovarnog prostora.

transport robe Holandija Firby Logistic 2

Drumski transport robe Holandija je fleksibilan. Roba, bez obzira na zapreminu, težinu, dimenzije i vrstu, brzo dolazi do krajnjeg odredišta. Lako se stiže do destinacija u „zemlji lala i vetrenjača“ do kojih je gotovo nemoguće stići drugim vidovima transporta. Ukoliko želite da prevezete robu manjeg gabarita, kao i osetljivu robu (porculanska ili staklena roba), drumski prevoz robe Holandija je pravo rešenje za vas.

S druge strane, ukoliko želite da transportujete životinje, kabastiji i gabaritni teret, ali i opasnu robu, onda je železnički transport robe Holandija vaš najbolji izbor.

Železnički prevoz robe do Holandije odlikuje naročita organizovanost, povoljnost i sigurnost, dok su raspored prevoza i rute fiksne. Roba koja se prevozi železničkim transportom je osigurana i upakovana. To znači da je rizik od oštećenja i gubitaka gotovo nepostojeći. Prevoz robe Holandija železnicom odlikuju niske cene i troškovi prevoza. Ovaj vid međunarodnog transporta robe do Holandije pogodan je za kontejnerski transport robe koji se postavljaju na vagone.

Na ovaj način omogućen je zbirni transport robe Holandija bilo koje vrste, čime dolazi do ukupnog smanjenja troškova logistike i transporta.

Avio i vodeni prevoz robe Holandija

Međutim, ako je vaša pošiljka hitna, te vam je neophodan najbrži vid transporta, onda treba da izaberete avionski transport robe Holandija. Kargo avioni, koji mogu da prevezu robu najrazličtije vrste i veličine, mogu dostići brzinu i do 900 kilometara na čas. Ujedno, prevoz robe avionom obezbeđuje preciznost, tačnost i egzaktnost, budući da je vreme slanja i dospeća robe izuzetno pouzdano.

Takođe, ovaj vid transporta robe pogodan je za otpremanje lako kvarljive robe. To je roba koja je zbog svojih osobenosti podložna gubicima u kvalitetu i kvarenju. Pored toga, transport robe Holandija do najvećih aerodroma (Šipol, Ajndhoven) pogodan je i za robu velike vrednosti. To znači da je avionski transport robe na relaciji Srbija – Holandija veoma siguran. Naime, robom se rukuje minmalno, dok je bezbednosna kontrola robe na aerodromu maksimalna. Takođe, ovaj vid prevoza, koji organizuje Firby Logistic, doneće vam i značajnu troškovnu uštedu na uslugama pakovanja i skladištenja robe. Premije osiguranja su takođe niže.

transport robe Holandija Firby Logistic 3

Istakli smo da je Roterdam najveća evropska luka, odnosno sedma po veličini u svetu. Upravo je zbog Roterdama Holandija postala jedna od najrelevatnijih trgovačkih zemalja. S obzirom na to da se luka Roterdam nalazi na delti velikih evropskih reka, pomorski i kargo brodovi imaju lak prilaz. Drugim rečima, svi glavni ekonomsko-trgovinski odnosi Holandije sa ostatkom sveta odvijaju se preko luke Roterdam, ali i preko aerodroma Šipol.

Naša agencija organizuje i vodeni prevoz robe Holandija koji spada u jedan od najjeftinijih i najisplativijih vidova međunarodnog transporta. Transport robe kontejnerima, kao i prevoz glomaznih, velikih i teških pošiljki idealan je za vodeni transport robe Holandija. Ujedno, vodni transport robe na relaciji Srbija – Holandija omogućuje vam da otpremite i pošaljete veliku količinu robe. Naime, kargo brodovi imaju veliki utovarni kapacitet, što znači da im je nosivost tereta izuzetno velika.

Zbirni transport robe Holandija

Zbirni prevoz robe Holandija (LCLLess Container Load) jedan je od najpogodnijih oblika transporta za bilo kog pošiljaoca, budući da on (pošiljalac) plaća najam samo dela kontejnera koji je zakupio za svoju robu. Dakle, svi pošiljaoci dele troškove jedne isporuke, zbog čega je zbirni transport robe Holandija najekonomičniji tip transporta do ove zemlje.

Ujedno, putem zbirnog transporta robe možete otpremiti i manju količinu robe do Holandije, ali i iz Holandije do Srbije. Pošiljke se, dakle, konsoliduju u istom transportnom sredstvu, zbog čega je zbirni transport robe na relaciji Srbija – Holandija izuzetno fleksibilan. Na taj način, cena transporta robe do Holandije može biti manja i do 30 odsto!

Pri zbirnom transportu robe Holandija većina robe se, pre utovara i prevoza kontejnera, pakuje u manje palete ili kutije. Ova karakteristika osigurava veću bezbednost i zaštitu vaše robe. Ujedno, utovar, pretovar i istovar vrše se tako što se celokupan kontejner podiže, što znači da je rizik od oštećenja robe redukovan. Kod zbirnog prevoza robe Holandija, logistika je prilično pojednostavlljena, a ujedno vam omogućuje uslugu transporta robe „od vrata do vrata“.

Firby Logistic organizuje najefikasniji i najpovoljniji zbirni transport robe Holandija. Kao što smo istakli, u ovom slučaju ne morate plaćati zakup celokupnog utovarnog prostora, odnosno kontejnera.

Firby Logistic – Za siguran i bezbedan transport robe gde god poželite

Firby Logistic nudi vam neverovatno povoljnu, brzu i kvalitetnu uslugu transporta robe do Holandije i bilo koje tačke u ovoj evropskoj državi. Budući da imamo odličnu poslovnu saradnju sa brojnim međunaroidnim partnerima i saradnicima, možete biti sigurni da u najkraćem roku organizujemo i obezbeđujemo odgovarajuće vozilo za transport robe Holandija.

Biramo najpogodniju i najefikasniju rutu, u skladu sa vašim potrebama, a potom organizujemo transport robe Holandija svim pomenutim vidovima transporta (drumski, avio, železnički i vodeni transport). Takođe, obezbeđujemo prevoz svih vrsta robe i tereta – rasuti teret, opasne materije, konvencionalni ili specijalni teret, kvarljiva roba i slično. Pored toga, za sve naše klijente obezbeđujemo i organizujemo transport robe hladnjačama Holandija (frigo transport)..

Osluškujući vaše zahteve i potrebe, transport robe na relaciji Srbija – Holandija možemo organizovati kao direktni transport robe, multimodalni transport, ali i kombinovani transport robe. Ujedno, Firby Logistic vam nudi uslugu i kontejnerskog transporta robe, u okviru kojeg naročito izdvajamo zbirni prevoz robe.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Firby logistic (@firbylogistic)

Pored svega toga, nudimo vam, po najpristupačnijim cenama, i dodatne prateće usluge:

  • Usluga transporta „od vrata do vrata“, odnosno preuzimanje robe na dogovorenoj adresi i isporuka na krajnjoj destinaciji;
  • Pakovanje, utovar, pretovar i istovar robe;
  • Skladištenje i transport robe;
  • Sve neophodne usluge oko papirologije i vađenja neophodne dokumentacije;
  • Špediterske usluge, kao i obavljanje svih potrebnih administrativnih i carinskih procedura;
  • Informisanje klijenata o prispeću robe u Holandiji, kao i o statusu pošiljke;
  • Mogućnost da klijent u svakom trenutku transporta prati status svoje robe.

Vaše je samo da nam pošaljete zahtev za ponudu.  A mi ćemo vam, po izuzetno povoljnim cenama, organizivati brz, siguran i pouzdan transport robe Holandija.

Comments (1)

  1. […] Nemačka je država koja predstavlja raskrsnicu između Centralne i Zapadne Evrope. Nalazi se između Baltičkog i Severnog mora na severu, i Apla na jugu, prostirući se na površini od skoro 358 hiljada kvadratnih kilometara. Na severu se graniči sa Danskom, dok su Austrija i Švajcarska njeni južni susedi. Istočnu granicu ove zemlje čine Poljska i Češka, dok se na zapadu graniči sa Francuskom, Luksemburgom, Belgijom i Holandijom. […]

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *