Agencija za selidbe - Firby Logistic 1

Selidbe u Beogradu – Preseljenje bez muke i problema

Selidbe u Beogradu predstavljaju jedan od najučestalijih vidova transporta u srpskoj prestonici. Razloga za preseljenje na teritoriji Beograda zaista je mnogo, imajući u vidu dinamiku života u ovom gradu i njegovu veličinu.

Beograd, kao centar svih dešavanja u Srbiji, grad je sa skoro 2 miliona stanovnika gde se odvijaju mnogobrojne nepredivđene i iznenadne situacije. Verovali ili ne, brojne selidbe Beograd dešavaju se gotovo na svakodnevnom nivou. Između ostalog, te selidbe omogućava raznovrsna povoljna ponuda stanova, kuća, lokala, poslovnih prostora i drugih nekretnina. Pritom, selidbe na teritoriji grada Beograda vrše se, neretko, sa jednog na drugi kraj grada. Odnosno, vrše se iz jedne u drugu opštinu (npr. sa Rakovice na Novi Beograd).

Razlozi za selidbu u Beogradu i preseljenje na drugu lokaciju mogu biti različiti. Na primer, to može biti prelazak u jeftiniji stan ili na lokaciju koja je bliža radnom mestu. Motiv za selidbu u Beogradu može biti želja za pronalskom novog stana ili nekretnine za život sa emotivnim partnerom ili bračnim drugom. Koji god da je motiv u pitaju, selidbe u Beogradu mogu biti veoma komplikovan i težak posao. Naročito ukoliko imate veliki broj (kabastih i gabaritnih) stvari koje treba da preselite u stambeni objekat u visokoj zgradi.

Međutim, uz odabir odgovarajuće agencije za prevoz robe i domaće selidbe, selidba Beograd se može obaviti bez stresa, problema i muke.

Selidbe u Beogradu – Preseljenje mora biti bezbedno i bez muke 

Bilo koje preseljenje, bez obzira na to da li su u pitanju selidbe na lokalnom i međunarodnom nivou, nosi sa sobom odgovarajući rizik i nepredviđene situacije. Ovo posebno dolazi do izražaja kada se selidbe odigravaju u prestonici jedne zemlje sa višemilionskom populacijom. Nije preporučljivo izvoditi preseljenje u Beogradu u sopstvenoj režiji. Prvi problem sa kojim se u ovom slučaju možete suočiti jeste prevoz, odnosno prenošenje stvari. To je, svakako, nezamislivo korišćenjem javnog gradskog prevoza. Dok je, s druge strane, iznajmljivanje vozila za selidbu finansijski neisplativa opcija.

selidbe u Beogradu Firby Logistic 2

Prema tome, da bi selidbe u Beogradu bile efikasne i kvalitetne, na prvom mestu se stvari, koje želite da preselite, moraju obezbediti. Drugim rečima, njihov transport i unos u novi stan (ili kuću) moraju se osigurati od svih eventualnih rizika od oštećenja.

Ukoliko želite da preselite sto ili stolove za trpezariju, onda ih treba obaviti pucketavom folijom, kako bi se sprečile ogrebotine ili druga oštećenja. Isto važi i za druge osetljive stvari, kao što je porculansko, keramičko ili stakleno posuđe i slično. Ako je sto isuviše kabast, onda je najbolje demontirati ga pre selidbe. Sofe, krevete i fotelje za svaki slučaj treba prekriti celofanom ili streč folijom. Jastučiće od ovih delova nameštaja treba staviti u posebnu kutiju kako ne bi ispadali tokom transporta. Ladice, komode i ormare, koje takođe treba obaviti celofanom, treba zaključati pre preseljenja, jer u suprotnom može doći do ispadanja vrata i fioka, ali i nepotrebnih oštećenja.

Od čega zavisi cena selidbe u glavnom gradu Srbije? 

Na prvom mestu, videli smo, selidbe u Beogradu, moraju da budu bezbedne, odnosno stvari prilikom prevoza moraju se maksimalno osigurati. Međutim, nikako ne treba zanemariti ni finansijski aspekt selidbe. S tim u vezi, postavlja se pitanje – od čega zavisi cena preseljenja u Beogradu? Koji faktori utiču na formiranje konačne cene selidbe Beograd?

  • Relacija. Nije isto ako želite da se preselite iz jedne opštine u drugu ili u da se preselite u okviru jedne opštine u Beogradu. Odnosno, nije isto ako želite, recimo, da se preselite iz Zemuna za Novi Beograd ili iz Zemuna za Vračar. Generalno je pravilo – što je relacija duža, to će i cena srazmerno biti viša.
  • Količina stvari. Za selidbe u glavnom gradu Srbije se uglavnom koristi kombi prevoz. Dovoljno je mali za brz prevoz, dovoljno je veliki da u njega stanu sve neophodne stvari za selidbu. Ukoliko želite da preselite samo manju količinu nekih osnovnih stvari koje možete staviti u kutije (garderoba ili posuđe), može se koristiti i pick-up prevoz. Međutim, ako je u pitanju kompletna selidba i želite da preselite celokupno pokućstvo i nameštaj (kreveti, ormari, celokupan nameštaj, regali, bela tehnika), onda se može angažovati i ceo kamion. Dakle, u zavisnosti od količine stvari, bira se i prevozno sredstvo, a samim tim formira se i cena selidbe.
  • Sprat. Kao što smo istakli, selidbe u Beogradu i prenos stvari se uglavnom vrše u višespratnicama. Cena selidbe će biti viša ukoliko se stvari prenose na više spratove bez liftova. Isto tako, cena selidbe će biti manja ukoliko u zgradi postoji lift ili su spratovi na nižim nivoima (prizemlje).
  • Težina i dimenzije stvari. Generalno govoreći, nije isto ako prevozite lakše i teže stvari, odnosno veće ili manje stvari. Ako želite da preselite baš teške stvari, poput klavira, peći, ugradnih kamina, cena će biti proporcionalno veća.

Izaberite ovlašćenu i licenciranu agenciju za selidbe i prevoz robe

Kao što možemo da zaključimo, selidbe u Beogradu mogu, ali ne moraju nužno biti složene i teške. Profesionalizovana i licencirana agencija za prevoz robe i selidbe, Firby Logistic, učiniće da vaš novi početak u Beogradu bude prijatniji, lakši i lepši. Firby Logistic, kao kompanija sa viđedecenijiskim iskustvom u selidbama i transportu robe, preselila je brojne ljude, porodice i firme ne samo u Beogradu, već i na međugradskom i internacionalnom nivou.

selidbe u Beogradu Firby Logistic 3

Firby Logistic pruža vam maksimalno kvalitetnu uslugu drumskog transporta (kamionskog ili kombi prevoza) kada su u pitanju selidbe u Beogradu. Naša jedinstvena i prvoklasna infrastruktura, koju čine visokoobučeni kadrovi i najbolja vozila, omogućavaju doslednu i efikasnu uslugu preseljenja. Drugim rečima, selidbe Beograd bez razmišljanja možete prepustiti nama. Pored usluge prevoza stvari i nameštaja, pomoći ćemo vam da spakujete sve stvari veoma obazrivo, kao i da ih na kraju raspakujete i razmestite onako kako ste zamislili.

Budući da su iskustvo i stručnost na našoj strani, znamo kako na najbolji način da rukujemo dragocenim, vrednim i drugim stvarima i preselimo ih bez oštećenja na željenu lokaciju. Na taj način, uštedećete ne samo novac, već i energiju i vreme prilikom preseljenja.

Selidbe mogu predstavljati veoma tenzioni period u životu svakog čoveka. Mi smo tu da vam ovo iskustvo olakšamo i ulepšamo. Bez gubljenja živaca i glavobolje. Firby Logistic – najpovoljnije seldibe u Beogradu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *