Transport robe Turska - Firby Logistic 1

Transport robe Turska – Brzina, sigurnost i efikasnost!

Prevoz robe Turska, u organizaciji agencije Firby Logistic, omogućiće vam da transportujete svoju robu do bilo kog mesta u ovoj zemlji. Međunarodni transport robe naša je specijalnost, zbog čega možete biti sigurni da će vaša roba biti prevezena do Turske na brz, siguran i efikasan način.

Turska je jedinstvena transkontinentalna država koja se nalazi između Jugoistočne Evrope i Zapadne Azije. Na severozapadu se graniči sa Grčkom i Bugarskom, na severoistoku sa Gruzijom, dok je njena severna granica Crno more. Na istočnoj strani se graniči sa Azerbejdžanom, Jermenijom i Iranom, dok se na jugoistoku graniči sa Irakom. Sredozemno more i Sirija čine južne granice Turske, dok je Egejsko more njena zapadna granica.

Već na osnovu geografskog položaja može se zaključiti da je Turska stecište i centar transporta robe iz različitih delova sveta. Tržište i privreda Turske učinili su da ova zemlja bude jedna je od najrazvijenih svetskih ekonomija. Turska privreda je 20. najveća svetska ekonomija, posmatrajući po nominalnom BDP-u. Dok je po paritetu kupovine moći 13. najveća ekonomija na svetu. Takođe, Turska spada u jedan od vodećih proizvođača zlata, nafte, srebra, bakra, uglja… Na taj način, ova zemlja, kao i transport robe Turska, predstavlja jednu od najznačajnijih lokacija za distribuciju, izvoz i uvoz robe.

Međukontinentalni i međunarodni saobraćaj u Turskoj je veoma razvijen. Železnička strukturna mreža iznosi gotovo 8.700 kilometara, dok se putna infrastruktura proteže na skoro 353.000 kilometara. Neka od najvažnijih luka jesu Istanbul, Mersin, Samsun i Izmir. U Ankari, Istanbulu, Bursi, Adanu i Dijarbakiru nalaze se internacionalni aerodromi.

Kada je prevoz robe Turske u pitanju, uvek možete izabrati pomorski ili avio transport robe.

Avionski prevoz robe Turska – Za male i brze pošiljke 

Treba istaći da između Srbije i Turske postoji Sporazum o slobodnoj trgovini koji omogućuje bescarinski izvoz robe u Tursku. Pod ovom robom, između ostalog, podrazumeva se juneće meso, sirovo i rafinisano suncokretovo ulje, soja, seme suncokreta, pojedini pekarski proizvodi i drugo. U ovu robu takođe ulaze pasulj, grašak, suve šljive i kukuruz šećerac.

Kao što možemo da vidimo, u pitanju su određene namirnice koje spadaju u kategoriju lako kvarljive, odnosno osetljive robe.Zato je avio transport robe Turska jedno od najboljih rešenja za prevoz vaše robe do bilo koje lokacije u ovoj zemlji. Takođe, prevoz robe Turska avionom, odnosno vazdušnim saobraćajem pogodan je za male, brze i hitne pošiljke. U pitanju je, dakle, roba za koju postoji rizik od gubitka kvaliteta i vrednosti ukoliko se ne isporuči u kratkom vremenskom periodu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Firby logistic (@firbylogistic)

Agencija za prevoz robe – Firby Logistic vrši logistiku i organizuje avionski transport robe na relaciji Srbija – Turska brzo, sigurno i po veoma povoljnim cenama. Bez obzira na to da li robu šaljete na redovnoj liniji ili je u pitanju čarter let, za vas u svakom trenutku imamo idealnu ponudu.

Razlozi zbog kojih treba da izaberete avionski transport robe Turska ogledaju se u brzini, tačnosti, sigurnosti i ekonomičnosti isporuke robe. Ujedno, transport robe do ove zemlje i nazad organizujemo po principu „od vrata do vrata“, odnosno od aerodroma do aerodroma. Drugim rečima, vašu robu preuzimamo na dogovorenoj lokaciji, potom je železničkim ili drumskim saobraćajem prevozimo do najbližeg aerodroma. Nakon toga sledi utovar i ukrcavanje, a potom i istovar i iskrcavanje na drugom aerodromu. Od ove tačke, potom, vršimo transport robe na dogovorenu adresu primaoca.

Kontejnerski transport robe Turska 

Ukoliko želite maksimalno da uštedite na troškovima slanja robe u Tursku, onda je kontejnerski transport robe Turska pravo rešenje za vas. U pitanju je, dakle, vodeni (pomorski) prevoz robe Turska u standardizovanim transportnim jedinicama (kontejnerima) univerzalnih dimenzija.

Firby Logistic organizuje kombinovani prevoz robe kontejnerima na relaciji Srbija – Turska u dva vida. Prvi je zbirni transport robe kontejnerima, a drugi transport punih kontejnera.

 • Zbirni prevoz robe Turska kontejnerima (LCL)

Radi se o tzv. LCL (Less Container Load) transportu koji vam obezbeđuje pouzdan, bezbedan i isplativ prevoz robe Turska. Ovo je efikasno rešenje za transport manje količine robe. U ovom slučaju, vaša pošiljka zauzima samo deo tovarnog prostora kontejnera. Odnosno, ovaj prostor delite sa pošiljkama i robom drugih pošiljalaca, što znači da će vaši troškovi transporta biti znatno niži. Cena transporta biće direktno srazmerna veličini prostora u kontejneru koji zauzima vaša roba.

prevoz robe Turska Firby Logistic 2

Dakle, ako želite maksimalnu finansijsku isplativost isporuke robe, a tranzitno vreme transporta vam je nebitno, onda je zbirni kontejnerski transport robe Turska rešenje za vas!

 • Transport punih kontejnera (FCL)

Sa druge strane, pun kontejnerski prevoz robe Turska (Full Container Load) takođe ima svojih prednosti, u poređenju sa povoljnošću LCL transporta. Firby Logistic, u vaše ime, ugovara sa brodarom zakup kontejnera, kao i celokupnu logistiku i koordinaciju istovara i isporuke kontenjera. Takođe, naša agencija za organizaciju transporta robe učestvuje u popunjavanju teretnice i procesu carinjenja. Organizujemo predaju punog kontejnera agentu brodara u luci isporuke. U svakom trenutku pratimo kretanje broda, u kome se nalazi kontejner, sve do luke istovara i iskrcaja.

Prevoz robe Turska – Međunarodni transport bilo koje vrste robe 

S velikim zadovoljstvom ćemo vam pomoći da do Turske prevezete i isporučite bilo koju vrstu robe. Firby Logistic poseduje svu neophodnu i raspoložiovu opremu, kao i odgovarajuće dozvole i odobrenja za prevoz robe Turska. U tom smislu, nudimo vam mogućnost transporta konvencionalne robe i rasute robe.

Takođe, u domen naše specijalnsoti ulazi i prevoz specijalne robe kao što su opasne materije (ADR) i vangabaritni teret (kranovi, dizalice, radna vozila, mašine velikih gabarita…). Pored toga, za vas organizujemo i vršimo frigo transport robe hladnjačama. U pitanju je roba koja se može transportovati pod odgovarajućim i specifičnim temperaturnim režimima.

Ujedno, nudimo vam i najbrže i najpovoljnije usluge za transport i sledeće robe:

 • vredni i luksuzni komadi nameštaja;
 • difuzna roba;
 • biljke i životinje;
 • različite vrste tečnosti i gasova;
 • hrana i piće.

Upoznati smo sa svim carinskim procedurama kada je u pitanju prevoz robe Turska. U tom smislu, postoji i određena roba koja se ne sme uvoziti u ovu zemlju. Govorimo o različitim vrstama oružja, eksploziva, municije, vatrometa, kao i o određenim vrstama voća i povrća.

Firby Logistic – Transport robe do bilo kog mesta u Turskoj! 

Zbog veoma bogate tranzitne i tržišne pozicije ove zemlje, transport robe Turska predstavlja jedan od najčešćih i najviše traženih usluga kompanije Firby Logistic. U tom smislu, naša renomirana firma za organizaciju prevoza robe omogućava transport robe Turska u najkraćem roku, po izuzetno pristupačnim cenama.

U međunarodnom transportu robe do Turske pomaže nam razgranata mreža pouzdanih partnera i agenata sa kojima imamo odlične poslovne odnose. Firby Logistic organizuje avio transport robe i kombinovani kontejnerski transport robe Turska.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Firby logistic (@firbylogistic)

Ujedno, naše specijalizovano i obučeno osoblje. koje vam je dostupno 24/7, pružiće vam najprofesionalniju uslugu pre, tokom i nakon transporta robe. Isto tako naše osoblje će se tokom transporta starati o vašoj robi na najbolji način, obezbeđujući njen maksimalan kvalitet i sprečavajući rizik od oštećenja. Kod specijalnih tereta i najvrednijih stvari obezbeđujemo dodatno osiguranje kod najpoznatijih osiguravajućih kompanija.

Pored toga, kompanija Firby Logistic svim svojim klijentima nudi i dopunske (prateće) usluge koje omogućuju efikasan i najlakši prevoz robe Turska:

 • Priprema robe za transport i njeno pakovanje;
 • Preuzimanje robe na dogovorenom mestu i prevoz do mesta utovara i ukrcaja (luka ili aerodrom);
 • Utovar, pretovar i istovar robe, iskrcaj robe i prevoz do konačne destinacije;
 • Pribavljanje potrebne papirologije i dokumenata;
 • Obavljanje svih neophodnih carinskih procedura i špediterskih usluga;
 • Skladištenje robe;
 • Praćenje robe tokom transporta i slanje izveštaja klijentu o statusu pošiljke i vremenu njenog prispeća.

Pošaljite nam zahtev za ponudu odmah. Uverite se i sami da posedujemo izuzetno efikasna rešenja za transport i najzahtevnije robe do Turske.

Comments (2)

 1. Poštovani, zanima me okvirna cena za prevoz i spediciju robe iz evropskog dela Istanbula. U pitanju su dve plate dimenzija 1mx1.5m, tezine oko 50 kg po paleti. Fizicko lice uvozi. Isporuka bi bila u Pančevu. U pitanju je obuca koja je pakovana u kutijama.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *